Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Telefonimüügifirma ohver võitles ja võitis lõpuks kohtus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
alliance
The Transporter

sõnum 31.10.2012 15:04:50 vasta tsitaadiga

duxdery kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:
Mulle helistati viimati DAS õigusabi mingi agendi poolt ja öeldi, et said mu numbri ühe tuttava käest, isegi nime ütlesid. Muidugi jube kahtlane värk, sest seda tüüpi nägin viimati vist 8 aastat tagasi icon_lol.gif

See DAS värk on kusjuures reaalne. Mulle ka helistati ja kutsuti "kohvile". Läksin kohale ja sain ka teada, kes mind soovitas ja kuidas asi neil käib. Nimelt kui nad kellegi oma jutuga ära moosivad, siis paluvad lepingu sõlmimisel kirjutada oma tuttavate-sõprade telefoninumbreid. Kirjutad 10 numbrit, võid võita paariks kuuks tasuta õigusabi. Kirjutad 20, on võiduvõimalus suurem jne jne. Seega kindlasti osad annavadki oma terve telefoniraamatu sinna.

Aga mine, saad tasuta kohvi jm ka:P . Ma käisin ja tegin lepingu ka ära endale. Seda kes neile minu numbri andis, ma teada ei saanudki:P

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.10.2012 15:20:22 vasta tsitaadiga

Mulle öeldi kohe telefonis nimi ära. Kuna mul oli HV pässidega online dayz mäng pooleli, siis lõpetasin kiirelt kõne icon_lol.gif
alliance
The Transporter

sõnum 31.10.2012 16:08:14 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Mulle öeldi kohe telefonis nimi ära. Kuna mul oli HV pässidega online dayz mäng pooleli, siis lõpetasin kiirelt kõne icon_lol.gif
Või nii. Mulle keeldus kategooriliselt ütlemast kes andis , peites end igatlaadi väidetavate andmebaaside taha jne.
duxdery
HV veteran
duxdery

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.10.2012 16:42:10 vasta tsitaadiga

alliance kirjutas:
duxdery kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:
Mulle helistati viimati DAS õigusabi mingi agendi poolt ja öeldi, et said mu numbri ühe tuttava käest, isegi nime ütlesid. Muidugi jube kahtlane värk, sest seda tüüpi nägin viimati vist 8 aastat tagasi icon_lol.gif

See DAS värk on kusjuures reaalne. Mulle ka helistati ja kutsuti "kohvile". Läksin kohale ja sain ka teada, kes mind soovitas ja kuidas asi neil käib. Nimelt kui nad kellegi oma jutuga ära moosivad, siis paluvad lepingu sõlmimisel kirjutada oma tuttavate-sõprade telefoninumbreid. Kirjutad 10 numbrit, võid võita paariks kuuks tasuta õigusabi. Kirjutad 20, on võiduvõimalus suurem jne jne. Seega kindlasti osad annavadki oma terve telefoniraamatu sinna.

Aga mine, saad tasuta kohvi jm ka:P . Ma käisin ja tegin lepingu ka ära endale. Seda kes neile minu numbri andis, ma teada ei saanudki:P

tsitaat:
Mulle ka helistati ja kutsuti "kohvile". Läksin kohale...

Kuhu ma enam lähen icon_biggrin.gif Nagu juba kirjutasin, siis käisin kohal ära ja kirjutasin isegi lepingule alla icon_wink.gif Kohvi, kommi ja muud nänni jagati kuhjaga icon_lol.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
terminator
HV Guru
terminator

sõnum 04.11.2012 03:43:14 vasta tsitaadiga

Telefonimüük on saatanast ja tuleks seaduslikult keelustada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Telefonimüügifirma ohver võitles ja võitis lõpuks kohtus mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.