praegune kellaaeg 18.06.2025 01:28:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
alliance
The Transporter
|
31.10.2012 15:04:50
|
|
|
duxdery kirjutas: |
Super AMOLED kirjutas: |
Mulle helistati viimati DAS õigusabi mingi agendi poolt ja öeldi, et said mu numbri ühe tuttava käest, isegi nime ütlesid. Muidugi jube kahtlane värk, sest seda tüüpi nägin viimati vist 8 aastat tagasi  |
See DAS värk on kusjuures reaalne. Mulle ka helistati ja kutsuti "kohvile". Läksin kohale ja sain ka teada, kes mind soovitas ja kuidas asi neil käib. Nimelt kui nad kellegi oma jutuga ära moosivad, siis paluvad lepingu sõlmimisel kirjutada oma tuttavate-sõprade telefoninumbreid. Kirjutad 10 numbrit, võid võita paariks kuuks tasuta õigusabi. Kirjutad 20, on võiduvõimalus suurem jne jne. Seega kindlasti osad annavadki oma terve telefoniraamatu sinna. |
Aga mine, saad tasuta kohvi jm ka:P . Ma käisin ja tegin lepingu ka ära endale. Seda kes neile minu numbri andis, ma teada ei saanudki:P
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
31.10.2012 15:20:22
|
|
|
Mulle öeldi kohe telefonis nimi ära. Kuna mul oli HV pässidega online dayz mäng pooleli, siis lõpetasin kiirelt kõne
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
31.10.2012 16:08:14
|
|
|
Mulle öeldi kohe telefonis nimi ära. Kuna mul oli HV pässidega online dayz mäng pooleli, siis lõpetasin kiirelt kõne  |
Või nii. Mulle keeldus kategooriliselt ütlemast kes andis , peites end igatlaadi väidetavate andmebaaside taha jne.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
31.10.2012 16:42:10
|
|
|
alliance kirjutas: |
duxdery kirjutas: |
Mulle helistati viimati DAS õigusabi mingi agendi poolt ja öeldi, et said mu numbri ühe tuttava käest, isegi nime ütlesid. Muidugi jube kahtlane värk, sest seda tüüpi nägin viimati vist 8 aastat tagasi  |
See DAS värk on kusjuures reaalne. Mulle ka helistati ja kutsuti "kohvile". Läksin kohale ja sain ka teada, kes mind soovitas ja kuidas asi neil käib. Nimelt kui nad kellegi oma jutuga ära moosivad, siis paluvad lepingu sõlmimisel kirjutada oma tuttavate-sõprade telefoninumbreid. Kirjutad 10 numbrit, võid võita paariks kuuks tasuta õigusabi. Kirjutad 20, on võiduvõimalus suurem jne jne. Seega kindlasti osad annavadki oma terve telefoniraamatu sinna. |
Aga mine, saad tasuta kohvi jm ka:P . Ma käisin ja tegin lepingu ka ära endale. Seda kes neile minu numbri andis, ma teada ei saanudki:P |
tsitaat: |
Mulle ka helistati ja kutsuti "kohvile". Läksin kohale... |
Kuhu ma enam lähen Nagu juba kirjutasin, siis käisin kohal ära ja kirjutasin isegi lepingule alla Kohvi, kommi ja muud nänni jagati kuhjaga
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminator
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 494 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
373 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|