Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Täpitähtedega subtiitrite lisamine mkv'sse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Renq
HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.11.2012 00:23:03 Täpitähtedega subtiitrite lisamine mkv'sse vasta tsitaadiga

Tere, mure on selline: Kodus on olemas Lord of the Ringsi extended blu ray triloogia, millel muidugi puuduvad eestikeelsed subtiirid.

Tegin blu-ray mkv'ks MakeMKV'ga ja siis tegin axxo ümberjutustused.sub'id srt'ks ja panin mkvmerge'iga sinna peale (tuli ajastada 2 sekundit hiljemaks) aga nüüd kui mängima panen siis kõik ajastus on õige aga täpitähtede asemel on sümbolid ja märgid. netist leidsin et tuleb char panna ISO 8859-4 aga midagi ei muutunud, kas keegi palun saaks mind aidata.

Suured tänud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Diginugis_old
HV kasutaja

sõnum 04.11.2012 00:40:43 vasta tsitaadiga

Millega sa *.sub faili *.srt-ks tegid? Ja kas sellega encodingut saad muuta? Kui ma ei eksi siis peaks notepadiga saama muuta encodingut. Pärast seda lisa *.srt mergega *.mkv faili sisse.

ANSI-ga peaks saama täpitähed kätte.
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.11.2012 01:08:20 vasta tsitaadiga

Diginugis kirjutas:
Millega sa *.sub faili *.srt-ks tegid? Ja kas sellega encodingut saad muuta? Kui ma ei eksi siis peaks notepadiga saama muuta encodingut. Pärast seda lisa *.srt mergega *.mkv faili sisse.

ANSI-ga peaks saama täpitähed kätte.

http://www.subsedit.com/convert siin lehel muutsin.

ma ei ole sellega enne tegelenud ka.. aga kuna tegu on mu lemmikfilmidega, siia ma lihtsalt pean ta kuidagi enda jaoks sobivaks saama. kõik muud audiod ja subtiitrid oskasin küll eemaldada, umbes 7gb kokkuhoidu.

sa oled Ingel, saingi korda... muutsin encodingu ja saveisin sama faili ära ja oligi korras aga nüüd ajastus ei klapi jällegi kuigi olin selle hilisemaks pannud :S
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Diginugis_old
HV kasutaja

sõnum 05.11.2012 15:44:25 vasta tsitaadiga

Ajastuse muutmine peaks ju samamoodi toimima nagu enne. Ei tohiks midagi erinevat olla. Ehk converdid uuesti seal keskkonnas ära ja vaatad, et ikka delay muudetud saab.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Täpitähtedega subtiitrite lisamine mkv'sse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.