praegune kellaaeg 20.06.2025 01:02:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Renq
HV veteran

|
04.11.2012 00:23:03
Täpitähtedega subtiitrite lisamine mkv'sse |
|
|
Tere, mure on selline: Kodus on olemas Lord of the Ringsi extended blu ray triloogia, millel muidugi puuduvad eestikeelsed subtiirid.
Tegin blu-ray mkv'ks MakeMKV'ga ja siis tegin axxo ümberjutustused.sub'id srt'ks ja panin mkvmerge'iga sinna peale (tuli ajastada 2 sekundit hiljemaks) aga nüüd kui mängima panen siis kõik ajastus on õige aga täpitähtede asemel on sümbolid ja märgid. netist leidsin et tuleb char panna ISO 8859-4 aga midagi ei muutunud, kas keegi palun saaks mind aidata.
Suured tänud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diginugis_old
HV kasutaja
|
04.11.2012 00:40:43
|
|
|
Millega sa *.sub faili *.srt-ks tegid? Ja kas sellega encodingut saad muuta? Kui ma ei eksi siis peaks notepadiga saama muuta encodingut. Pärast seda lisa *.srt mergega *.mkv faili sisse.
ANSI-ga peaks saama täpitähed kätte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
04.11.2012 01:08:20
|
|
|
Diginugis kirjutas: |
Millega sa *.sub faili *.srt-ks tegid? Ja kas sellega encodingut saad muuta? Kui ma ei eksi siis peaks notepadiga saama muuta encodingut. Pärast seda lisa *.srt mergega *.mkv faili sisse.
ANSI-ga peaks saama täpitähed kätte. |
http://www.subsedit.com/convert siin lehel muutsin.
ma ei ole sellega enne tegelenud ka.. aga kuna tegu on mu lemmikfilmidega, siia ma lihtsalt pean ta kuidagi enda jaoks sobivaks saama. kõik muud audiod ja subtiitrid oskasin küll eemaldada, umbes 7gb kokkuhoidu.
sa oled Ingel, saingi korda... muutsin encodingu ja saveisin sama faili ära ja oligi korras aga nüüd ajastus ei klapi jällegi kuigi olin selle hilisemaks pannud :S
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diginugis_old
HV kasutaja
|
05.11.2012 15:44:25
|
|
|
Ajastuse muutmine peaks ju samamoodi toimima nagu enne. Ei tohiks midagi erinevat olla. Ehk converdid uuesti seal keskkonnas ära ja vaatad, et ikka delay muudetud saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|