Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Probleem Asus N65VZ-iga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
blackhawk
Kreisi kasutaja
blackhawk

sõnum 02.11.2012 21:34:14 Probleem Asus N65VZ-iga vasta tsitaadiga

Nimelt probleem siis arvuti wifi ühendusega. Maakodus siis olin ruuteri kõrval, ühendus toimib ideaalselt, läksin allakorrusele, ikka ideeaalne, aga kui juba piisavalt eemale minna siis tekib probleem. Arvuti näitab, et wifiga on ühendatud ja kõik peaks toimima, aga veebibrauser ei lähe kuhugi. Kuigi samaltkohalt teised arvutid saavad ilusti ühenduse ja isegi mu telefon püüdis wifi ära arvuti kõrvalt. Sama probleem on ka naise juures. Olen köögi, naise arvutis wifi olemas, telefonis olemas jne aga Asus ei saa, ühendab ilusti ära ja näitab et internet connection, aga veebibrauser ja programmid internetti ei pääse. Samamoodi panin tähele, et vahepeal ühendus katkeb sekundiks ja limited ühendus jne, Ühesõnaga paras jura. Proovisin draivereid maha lasta ja uuesti peale ja Windows vahetuski nüüd mul ja Win8-ga probleem ikka püsib. Kas tõesti garantiilaks? Ei tahaks küll sinna saata eriti, teevad seal pool aastat korda seda...mida teha?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.11.2012 22:18:04 vasta tsitaadiga

Mul ka ühel tuttaval mingi asusega tõsised wifi probleemid. Ei pidanud seal netis saama olla kus teised saavad ja samamoodi katkeb ära vahepeal.
Endal leviga jama pole aga igast muude asjadega on jampsi olnud. Alati peab restarti tegema jne, ühesõnaga kui mingeid muutusi on olnud. Kõik teised arvutit on alati kuidasgi sujuvalt üle elanud selle. Samuti ei suutnud ta mingi hetk mu telefoni tekitatud wifi võrku leida ja ühendada kuigi teised arvutid suutsid
tagasi üles
blackhawk
Kreisi kasutaja
blackhawk

sõnum 03.11.2012 00:27:15 vasta tsitaadiga

Ma ei saagi aru nagu milles asi. Näitab, et on ühendatud ja kõik normaalne, aga programmid ja asjad netti ikka ei pääse. Vahepeal korra viskab et üldse wifi välja lülitatud, korra vilgutab, et lihtsalt pole connectitud, aga wifisid näitab jne. Reklaamis küll räägib, et 360 kraadi kuni 300 meetrit Wifi ühendus jnejne aga reaalsus, et peab ruuterile väga lähedal olema, et netti pääseks.

Proovisin ka kaasas oleva programmiga mingi testi läbi viia ja viskas kohe sellise asja ka ette...

Ja veel tuli meelde, et Tallinnas üürikodus oli Wifiga igakord nii, et kui arvuti tööle panin siis pidin tihti troubleshootima wifit, et ei saanud omale IP aadressi või midagi, ühendas küll ära aga Limited ühendus oli. Mingihetk nagu kadus ära see.

Krt muidu kiida kasvõi taevani seda arvutit, aga see kuradima wifiprobleem on küll jama...tundub, et midagi riistvaraga vast?!
tagasi üles
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 03.11.2012 10:06:41 vasta tsitaadiga

Vot vot, need troubleshootimis jamad on mulle ka tuttavad.
Ei oskagi sind aidata aga fakt on see, et neid asuse wifi jamade all kannatavaid inimesi on veel
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.11.2012 14:18:32 vasta tsitaadiga

Kontrolli, kas WiFi-kaart on korralikult pesas ja antenni/voolujuhtmed seal kenasti küljes?
On ette tulnud lapakaid (mitte küll Asuselt), kus tehases on kaart halvasti pesasse pandud.
tagasi üles
blackhawk
Kreisi kasutaja
blackhawk

sõnum 03.11.2012 18:22:46 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Kontrolli, kas WiFi-kaart on korralikult pesas ja antenni/voolujuhtmed seal kenasti küljes?
On ette tulnud lapakaid (mitte küll Asuselt), kus tehases on kaart halvasti pesasse pandud.

Kas siis garantii ära ei kao kui ise näppima hakkan?
tagasi üles
Cert85
HV kasutaja
Cert85

sõnum 06.11.2012 21:02:18 vasta tsitaadiga

Vii garantiisse!
Uued asused tunduvad saastad.
Maadlesin ka enda asusega, aga isegi peale garantiid ja emaplaadi vahetust asi ainult sureb.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=549442

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Probleem Asus N65VZ-iga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.