Selline mure , et mul on telefon nokia lumia 610. Plaanisin mänge t6mmata( selleks tuli registreeruda xbox livi jne) aga ei saa kuna olen liiga noor vms(16). Proovisin uut kasutajat teha kuid ei 6nnestunud. Oskab keegi n6u anda. Tahaksin siis mänge telefoni saada
Mul ka probleem lumiaga. Nimelt vahel kui näiteks uusi programme tõmmata, kasvõi nokia enda äppide nimistust siis viskab äppide mneüü imelikuks. Äppi list on nagunii reastatud tähestiku järjekorras kuid lisaks jaotab nt A tähega algavad programmid a tähe alla jne, väga imelik? Peale tehase seadete taastamist kõik ok jälle kuid ei viitsi seda väga tihti ka teha, lisaks peab proged ka uuesti tõmbama, on teil ka samasuguseid prbleeme?
Keegi on mõne juba kuskilt välismaalt ära ostnud? _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Kui appide kogus ületab teatud arvu siis need tähed tekivadki juurde, et saaksid pikas nimekirjas kiiremini navigeerida.
Vajutad mõnele tähe ruudule ja avaneb kogu tähestik.
Selle teema võiks tõsta uudiste alt Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika sektsiooni. Korraks mõtlesin seal juba teemat algatada, ei saanud aru, kuidas NII HEAD telefonid ilma teemata on _________________ Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Mind huvitab ka, kas keegi juba välismaalt selle soetanud endale? tundub väga hea asi olevat...
kui nt usa'st nüüd endale sebida see, mitte see AT&T oma, vaid tavaline...kas peaks töötama ilusti eestis ka?
Mind huvitab ka, kas keegi juba välismaalt selle soetanud endale? tundub väga hea asi olevat...
kui nt usa'st nüüd endale sebida see, mitte see AT&T oma, vaid tavaline...kas peaks töötama ilusti eestis ka?
osta moblat ameerikast, mille tegelik kodu on 50 km kaugel.............. peaks sulle arsti soovitama _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kui see eestisse alles 2013 jaanuar pidavat jõudma, siis ma usun et paljud huvilisd sebivad selle endale kuskilt välismaalt enne...vahet poel kas usa'st või saksast või kus iganes...lihtsalt huvitas...
Kui see eestisse alles 2013 jaanuar pidavat jõudma, siis ma usun et paljud huvilisd sebivad selle endale kuskilt välismaalt enne...vahet poel kas usa'st või saksast või kus iganes...lihtsalt huvitas...
tsitaat:
mille tegelik kodu on 50 km kaugel
ma enda pead hetkel ei anna, aga pakun, et soome ikka myyb _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mina sebin soomest. DNA operaator suudab võluda telefone üksikuid aegajalt küsimise peale. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.