Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 324, 325, 326 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
iir
HV Guru
iir

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.10.2012 21:03:26 vasta tsitaadiga

Starmanile?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
draxel
HV vaatleja

sõnum 01.11.2012 11:47:39 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on kogemusi LG LM620S või teiste LM seeria mudelite USB salvestusfunktsiooni toimimisega Starmani DVB-C võrgus?
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 02.11.2012 11:54:58 vasta tsitaadiga

http://www.starman.ee/meediablogi/uus-taht-starbox-on-kohal no ja kohal see ongi.

aga nagu ikka... on muidu ilusal asjal geenipuue küljes... 4.99 salvestusteenuse eest.... kurb

T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 02.11.2012 11:55:19 vasta tsitaadiga

Et siis ikka pooltoore asjaga turule.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 02.11.2012 12:01:56 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
http://www.starman.ee/meediablogi/uus-taht-starbox-on-kohal no ja kohal see ongi.

aga nagu ikka... on muidu ilusal asjal geenipuue küljes... 4.99 salvestusteenuse eest.... kurb

kui ma vanasti veel mõtlesin, et salvestamine on hea, siis nyydseks sellest mõttest ammu loobunud.
esiteks suht kirves nii starmanil kui elionil
teiseks on netis eesti saated kõik järelvaadatavad ja muud asjad saadab vanaonu ameerikast, kui peaks vajadus tekkima

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 02.11.2012 12:26:32 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Renq kirjutas:

kui ma vanasti veel mõtlesin, et salvestamine on hea, siis nyydseks sellest mõttest ammu loobunud.
teiseks on netis eesti saated kõik järelvaadatavad ja muud asjad saadab vanaonu ameerikast, kui peaks vajadus tekkima

eesti omad küll... aga meistrite liiga jalgpall.. csi'd ja sellised asjad... ma olen tihti õhtuti tööl ja selline salvestamine oleks super, muidugi mitte aga sellise hinna eest.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 02.11.2012 12:34:02 vasta tsitaadiga

no sporti ma küll korduses ei vaata v.a f1.
ylejäänud asjad saadab rikas onu mulle, nagu eelnevalt mainitud icon_smile.gif

tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 02.11.2012 13:05:18 vasta tsitaadiga

Mul vana digibox(ilma HDMI-ta) paneb kellaga pusse. Kell jääb seisma lihtsalt. Vahest viskab õigeks kanaleid klõpsides.
Ei tea, kas Starman vahetab tasuta uue boxi vastu lihtsalt ümber? http://www.starman.ee/teenused/digitv/salvestamine-kordustv
Mis see 48h videolaenutus on, mis tasuta?

Renq
HV veteran
Renq

sõnum 02.11.2012 13:11:43 vasta tsitaadiga

strohher kirjutas:
Mul vana digibox(ilma HDMI-ta) paneb kellaga pusse. Kell jääb seisma lihtsalt. Vahest viskab õigeks kanaleid klõpsides.
Ei tea, kas Starman vahetab tasuta uue boxi vastu lihtsalt ümber? http://www.starman.ee/teenused/digitv/salvestamine-kordustv

mul oleks ka tegelt huvi ümber vahetada, a mu põhjused on läbi optilise tulev liiga vaikne heli ja osade kanalite suutmatus salvestada heli, subtiitrite valikut.
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 02.11.2012 13:43:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:

http://www.starbox.ee/#videolaenutus-48h.html
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 02.11.2012 14:35:27 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Renq kirjutas:

eesti omad küll... aga meistrite liiga jalgpall.. csi'd ja sellised asjad... ma olen tihti õhtuti tööl ja selline salvestamine oleks super, muidugi mitte aga sellise hinna eest.

Aga miks te ei võta päris salvestavat boxi? Miks jamada sellise jamaga? Et filme laenutada?
Saadete salvestamise teenus - mingi väike kuumakse oli, aga saab selle boxi KCF-B3001HCOC
http://www.starman.ee/abikeskus/seadmed
Ei pea ostma 350.- eest välja ju.
Salvestan kõiki kanaleid mida tahan, HDD on piisavalt suur, et kõik seriaalid ja asjad salvestada, isegi discovery pealt on asjad igapäevases taimeris, vaatan siis kui saan.
Salvestab kahte kanalit korraga ja vaatan kolmandat, enamasti, vahest ei saa kolmandat vaadata, sest kaks tuunerit on asjal, oleneb kumb parajasti salvestab.
Salvestised seisavad seal niikaua kuni ise ära kustutan, pole vaja ka ühendust starmaniga, kui kuskil midagi juhtub ja tv ei tööta siis box näitab ikka asju HDD pealt.
icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 02.11.2012 15:05:16 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Renq kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Renq kirjutas:

Aga miks te ei võta päris salvestavat boxi? Miks jamada sellise jamaga? Et filme laenutada?
Saadete salvestamise teenus - mingi väike kuumakse oli, aga saab selle boxi KCF-B3001HCOC
http://www.starman.ee/abikeskus/seadmed
Ei pea ostma 350.- eest välja ju.
Salvestan kõiki kanaleid mida tahan, HDD on piisavalt suur, et kõik seriaalid ja asjad salvestada, isegi discovery pealt on asjad igapäevases taimeris, vaatan siis kui saan.
Salvestab kahte kanalit korraga ja vaatan kolmandat, enamasti, vahest ei saa kolmandat vaadata, sest kaks tuunerit on asjal, oleneb kumb parajasti salvestab.
Salvestised seisavad seal niikaua kuni ise ära kustutan, pole vaja ka ühendust starmaniga, kui kuskil midagi juhtub ja tv ei tööta siis box näitab ikka asju HDD pealt.
icon_rolleyes.gif

sellega saab salvestada absoluutselt kõiki kanaleid? ka HD ja näiteks Sport Balticut?

praegune HD boks on mul tasuta rendiga.. palju salvestavaga oleks?
tagasi üles
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

sõnum 02.11.2012 15:11:28 vasta tsitaadiga

Mis kvaliteediga need filmid seal on, ei tea. Alla 720p vaadata väga ei taha. icon_rolleyes.gif
5.1 heli ei teeks ka paha. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 02.11.2012 15:15:20 vasta tsitaadiga

Hinda küsi ikka starmanilt, ma seda ei tea.
Salvestad kõike mille eest maksnud oled, kõik lahtised kanalid. Jõulude ajal, kui HD oli avatud salvestasin hunniku kontserte, siiamaani saab vaadata, kuigi kanalid ammu kinni. Elionis selline võimalus puudus, kui neil veel vana hdd box oli, siis kui su kanalid kinni pandi, siis enam sellelt kanalilt salvestatud asju vaadata ei saanud. Tegu ju tavalise salvestava digiboxiga, kõvaketas sees ja salvestad loomulikult seda mida tahad ja hoiad asju seni kuni tahad. Nagu arvuti.
Lihtsalt ei saa aru miks jamada selle uue mõttetu boxiga, sama mõttetu kui elioni juust, no peaaegu, ainuke eelis on videolaenutus, aga noh, nagu ennem juba mainiti, inimene kel on kodus internet tellib filmid vanaonu käest.
icon_biggrin.gif
Ise eelistan tellida BR siis saab mitu korda vaadata ja jääb midagi füüsilist mälestuseks kah. Erilist hinnavahet pole.

tagasi üles
Margus
HV pensionär
Margus

sõnum 05.11.2012 19:54:55 vasta tsitaadiga

Juba kolmandat päeva ei saa Starboxiga salvestatud saateid vaadata icon_evil.gif
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 06.11.2012 12:26:40 vasta tsitaadiga

-Margus-, TV3/TV6 salvestusi? Mul need ei tööta, kanal2 asjad töötavad. Reportisin neile ka juba, aga nad pole suutnud viga tuvastada väidetavalt.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
assu2
Kreisi kasutaja
assu2

sõnum 06.11.2012 18:30:07 vasta tsitaadiga

21.10.2012 tagastasite Te Starmanile Lepingu alusel üüritud seadme Digiboks: 20275700759FA7001551 (edaspidi: Seade). Tuvastasime, et Seadmel puudub kaardiklapp, antennipistik logiseb, korpus kriimustatud.

Starman selgitab Teile käesolevaga, et Seadmel on välised nähtavad ja olulised vigastused, mille tõttu on ilmselge, et Seadme rike tuleneb Seadme kasutusjuhendi mittejärgimisest Teie poolt või rike tekkis muul viisil Teie süül. Oluliseks vigastuseks loeme muuhulgas ka asjaolu, kui Seadmel puudub või on kahjustatud mõni lisaseade, kuna ka sellisel juhul on Starmani jaoks välistatud Seadme edasine sihtotstarbeline kasutamine.

Eelkirjeldatud Seadme rikke näol on ilmselgelt tegemist olukorraga, kus Te ei ole Lepingust tulenevaid kohustusi nõuetekohaselt täitnud. Sellest tulenevalt ning Lepingu alusel on Starmanil õigus nõuda Teilt Seadme rikkumisega tekitatud kahju hüvitamist.

Käesolevaga teavitame Teid, et oleme ülaltoodu põhjal koostanud Teile 31.10.2012.a. kahjuhüvitise nõude Seadme eest summas 59,90 eurot.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tere lugupeetud Starman AS!

Esiteks teiepoolt saadetud Starmani töömees käis minujuures korjas digiboksi endaga kaasa, vaatas selle üle ja pani kotti, ma veel ütlesin talle, et see kaardiklapp on siit puudu sain mitte midagi ütleva vastuse. Kusjuures see kaardiklapp on mul kodus täitsa olemas ja ma saan selle teile tagastada. Lisaks mainisin teie töömehele veel seda antenni otsa, ütlesin et see logiseb sealt, sain vastuseks et pole hullu selle vahetame siit ümber (hiljem selgus, et polnud vaja uut digiboksi paigaldada kuna teleri sees oli see juba sisse ehitatud).

Teiseks ma olen juba kevadest saati olnud probleemi käes seoses internetiga, maksnud teile kõva raha XL interneti eest mida ma põhimõtteliselt kasutada pole saanud. Kus on lubatud võrgu IT spetsid kuhu ma edastasin probleemi paar nädalat tagasi taaskord?

Kolmandaks kas "kriimustuste" eest nõuate kliendilt välja 59.90 eurot? Vabandage väga ma olen kasutanud teie teenuseid juba ala aastast ~2006 ehk? Siis oli leping minu ema nime all.

Ma ei ole nõus seda summat elusees teile maksma, võtke see palun teadmiseks, ainuke asi millega ma nõustuda saan on "kriimustused", kuid see pole väärt argument nõuda teie kliendilt välja 59.90 eurot, lisaks sellele ma sõlmisin just hiljaaegu Teiega XL lepingu koos XL Internetiga ja maksan teile kõva raha iga kuu. Kas see pole näitaja, et siiamaani olen teie teenustega niivõrd kuivõrd rahul olnud, v.a minu Interneti probleem millele ma siiamaani tagasisidet ootan. Teie järgmiseks sammuks on Inkasso? Loodan, et suudate anda mõistlikku vastuse.

Parimat soovides

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Täname Teid pöördumise eest.

Vaatasime Teie digiboksi veel kord üle ning leidsime võimaluse arve vähendamiseks. Tühistasime kogu seadme eest koostatud arve ning koostasime seadme remontimise arve korpuse vahetamise ja antennipesa parandamise eest. Uus arve on lisatud kirjale.

( UUS ARVE: TRAHV 20 € paranduse eest )

Parimate tervitustega

Maarja Virkus
AS Starman klienditeenindus
Info: 1770
Faks: 677 9901
E-post: klienditugi@starman.ee
http://www.starman.ee/
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 77
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 06.11.2012 18:35:33 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif
ei tasu lasta pähe istuda thumbs_up.gif

muideks, mida sa ameled seal boksiga, et pistik katki ja kriimud jne

tagasi üles
Margus
HV pensionär
Margus

sõnum 06.11.2012 18:37:11 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
-Margus-, TV3/TV6 salvestusi? Mul need ei tööta, kanal2 asjad töötavad. Reportisin neile ka juba, aga nad pole suutnud viga tuvastada väidetavalt.

Mitte ühte kanalit ei lase panna salvestama. Vanu salvestusi ka ei saa vaadata. Järelvaatamine toimib icon_rolleyes.gif Vanasti oli see ala lillakas, mida määrata sai. Nüüd ühtlane must.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 06.11.2012 18:46:23 vasta tsitaadiga

-Margus- kirjutas:
eShelobik kirjutas:

Mitte ühte kanalit ei lase panna salvestama. Vanu salvestusi ka ei saa vaadata. Järelvaatamine toimib icon_rolleyes.gif Vanasti oli see ala lillakas, mida määrata sai. Nüüd ühtlane must.

miks infosse ei helista icon_rolleyes.gif

tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 07.11.2012 12:45:10 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
KordusTV saated on hakanud viimasel ajal hakkima nii heli kui pildi poolest.
Pildis esineb sageli kokkujooksmist ja ruudukesi, helist käivad valjud piiksud läbi.
Näiteks eile kella 21ne AK KordusTV-st oli üpris võimatu vaadata.
Reaalajas telekat vaadates probleeme ei esine.

Kas viga minu boksis või Starmani poolne?

Starman kirjutas:
Täname, et olete meile abiks STARboxi testimisel!

Viimastel päevadel on esinenud kordusTV ja salvestusteenuse kasutamisel pildi ja heli hakkimist. Tegeleme aktiivselt vea otsimise ning lahenduse leidmisega, kuid selleks peame katkestama nende teenuste edastamise täna kuni kella 17-ni. Seoses sellega võivad olla ka puudu mõned saated saatekavast. Usume, et leiame lahenduse õige pea.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 07.11.2012 15:02:34 vasta tsitaadiga

Pilt hakkis meeletult ka laenutuse filme vaadates. Vähemalt nv oli nii.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Margus
HV pensionär
Margus

sõnum 08.11.2012 19:50:59 vasta tsitaadiga

Tänane salvestus töötab isegi. Eilseid ei lase vaadata icon_cool.gif
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 11.11.2012 14:54:48 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
_marek kirjutas:
KordusTV saated on hakanud viimasel ajal hakkima nii heli kui pildi poolest.
Pildis esineb sageli kokkujooksmist ja ruudukesi, helist käivad valjud piiksud läbi.
Näiteks eile kella 21ne AK KordusTV-st oli üpris võimatu vaadata.
Reaalajas telekat vaadates probleeme ei esine.

Kas viga minu boksis või Starmani poolne?

Starman kirjutas:
Täname, et olete meile abiks STARboxi testimisel!

Viimastel päevadel on esinenud kordusTV ja salvestusteenuse kasutamisel pildi ja heli hakkimist. Tegeleme aktiivselt vea otsimise ning lahenduse leidmisega, kuid selleks peame katkestama nende teenuste edastamise täna kuni kella 17-ni. Seoses sellega võivad olla ka puudu mõned saated saatekavast. Usume, et leiame lahenduse õige pea.

Update:
KordusTV hakkimine on jätkuv, asi pole paranenud.

Uus närvidele käiv bug on see, et tihti lülitades digiboksi sisse, hakkab mängima vaid ETV&ETV2 (ehk vabad kanalid).
Kõigi ülejäänud kanalite pilt on ühtlaselt hall.
Digiboksile restart (seinast välja, puldist ei aita) ja siis toimib jälle.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
sakurock
HV kasutaja

sõnum 13.11.2012 00:21:26 starman vasta tsitaadiga

kuidas teil, mina ei saa juba mõningat aega filme laenutada 48h videolaenutuses, mitte üksiki film ei avane. annab teate: Tekkis tõrge, võtke ühendust teenusepakkujaga jne...
siis mingil hetkel tuleb hdmi kaudu mingi joga mis ajab teleka sassi, hirmus helikahin ja üksi nupp ei tööta enam, aitab ainult teleka toite restart kaablist, vanasti seda ei olnud...
ja sama et pilt kakub kordus ja laenutusel....

imelik on see et nad on juba oma boxiga turul, mis ei tööta nagu ju?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 324, 325, 326 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.