Teema jätkuks veel niipalju
GSL-i järjekordne hooaeg on lõppemas. Järele on jäänud ainult 4 paremat.
Üks paardest MC-DRG peaks ilmselt igale starcraft 2-e turniiride huvilisele tõeline maiuspala olema.
Kummaski paaris 1 protos. Igalühel siis võimaus vaadata palju ja kuidas maailma parimad phoenixeid kasutavad.
Viletsama kvaliteediga stream on vaba, Parema kaliteedi eest tahetakse raha.
Järgmine MLG turniir on ka kohe tulemas. Seekord pidi siis mainstream rahvale ilma rahata nähtav olema.
Oli vist järgmine nädalavahetus 20-22 juuli.
MP-s on mängijad ikka vähemalt aasta seda mänginud. Pärin noobe kohtab harva, kui sa just bronksi tagumise otsa peal ei ole. Bronksi ladvik on kah võrdlemisi tugev.
Vaata paar päeva HDStarcrafti striime ja oled parimaid mängijaid out there. Saa kõik nupud ka klaviatuuri peal käppa. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ennem ladderi mänge tee kindlasti hard arvutile vähemalt ära. Lisaks sellele tee selgeks kõik unitid. SC2 on kivi-käärid-paber. Igal unitil on counter-unit - selle peale mäng enamasti käib. Mina ise vaatan day9 õpetusi ja ülekandeid. See vähe meelelahutuslikumat laadi kui teised.
Dramhack Winter streamid on online.
Võtke siis kodu paar õlut ja snacke kaasa. Tirige oma arvuti/netiseade 50" teleka taha ja nautige paarpäeva maailmatasemel starcraft 2-e .
(negatiivne on see , et hiljem on kohalike telekanalite kvaliteet 50" telekas ikka väga paha.)
Pole aasta otsa oma kontoga sisse loginud ja sai parooli proovitud mitu korda valesti. Nüüd konto lukus ja tahab lahti saamiseks ees- ja perekonnanime. Asi selles, et sai mingi suvaline "asefwefweg" kunagi sinna kirjutatud. Kuidas ma selle konto lahti saan nüüd?
Kas keegi leiab sealt jubedalt kodulehelt mõne meili adre?
Ise leian ainult submit a ticket jura, mis nõuab sisse logimist
E: Leisin vanadest meilidest infot ning nüüd sain sisse
On keegi ka preorder´i Heart of the Swarm jaoks teinud kuskil?
Algul vaatasin, et võiks võtta Battle.net kodukalt, sama son Game.co.uk lehel kirjas, et saab Beta kutse. Ning Zavvi on kuidagi väga kallis
Ei soovi eriti oma isiku andmeid päris kõigile anda ja ei oodanud, et parooli vahetuseks neid anmeid järsku vaja oli. Tavaliselt meilist ja secret küsimusest piisanud
gloom, näiteks bneti support soovitas just eelmine nädal mul kasutada e-maili aadressi, mida ma mujal ei kasuta _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Sõbra abiga, kelle friend listis olin sai mu konto andmeid vaadata ja sealt edasi sai juba asja käima. Millal see beta peaks tellijatele muidu pihta hakkama? Pole nagu kuskilt mingit aega kuulnud
Kirjas 29.99 aga praegu Weekend Christmas promo, kus kõik pre-orderid peaksid olema 5euri odavamad. Aga vbl on see juba sisse arvestatud. Igal juhul odavam tunduvalt kui Blizzi lehelt osta.
Kõik, kes 18 det. või enne seda Battle' ist HOTS tellimuse tegid saavad nüüd betat mängida
Tirisin ise just beta cliendi ära ja hakkas 5,5 giga downloadima, sain juba vahepeal menüüdes ringi kolatud ja uudistatud - varsti lähen teen onlineis ühe mängu ja kaotan mõnusalt
Tellisin go2playst. 32.90.-
Oskab keegi öelda kuidas see asi käib? Sain HOTS beta key ja battlenetis võttis selle omaks.
Aga selle päris expansioni (key) saan alles märtsis?
Sry aga pole netipoest mängude võtmeid ostnud.. veidi infot oleks vaja
tänud
Keegi veel mängib seda? Suht mitme aasta mängumaailma suurim feil minuarust. Lihsalt gfx-i upgrade
minu arust on just kõike paremaks tehtud, samas ei ole rajalt kõrvale mindud ja mingit core elementi muutma hakatud, mis oleks vb oluliselt sitemaks teind kogu mängu.
Keegi veel mängib seda? Suht mitme aasta mängumaailma suurim feil minuarust. Lihsalt gfx-i upgrade
Starcraft 2 oli täpselt sama hea kui esimene, Story oli väga meeldiv läbi mängida kuid pärast seda oli ka kõik. Arusaamatuks jääb see MP haip.
Suurim feil oli Diablo 3
Starcraft2 on feil? Või sain ma millegist valesti aru?
Üldiselt üks parimaid asju mis üldse välja lastud. Mp ju toimib nii mis mühiseb ja fänne on oi oi kui palju. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Starcraft 2 oli täpselt sama hea kui esimene, Story oli väga meeldiv läbi mängida kuid pärast seda oli ka kõik. Arusaamatuks jääb see MP haip.
Suurim feil oli Diablo 3
MP haip on täiesti omal kohal. Sisuliselt on tänaseks tegu ikka omaette spordialaga.
Feiliks on Starcraft2-e ka raske nimetada nagu noname julges väita. Välaspool koread on starcraft populaarsust kogund just peale starcraft2-e tulekut. Raske uskuda , et rahvas raiskaks oma aega feili peale ja sponsorid oleks nõus reklaami raha toppima mängu mis on täielik feil.
Samas on see täiesti tavaline , et enne blizzardi uue mängu tulekut jätab kohalik blizzardi vihkajate klubi delfi foorumid unarusse ja ronivad mängu foorumitesse trollima.
Seal peaks olema kajastatud kõik suuremad turniirid + prizepool, see et mäng sulle ei meeldi on arusaadav, aga et sa üritad seda projekteerida kõikide teiste arvamuseks ka on fail. + ärge nüüd Hakake rääkima kuidas blizzard ise "promob" neid turniire, ei, blizzard võtab isegi suurematelt turniiridelt prize pooli pealt miskit tasu, et tema mängu mängitakse ning lisame veel siia selle et nad ei paku lanidele enamasti isegi mitte mingit tuge (st kui lani ajal on battle.netiga probleeme siis nii ongi).
Eraldi teema ja minu jaoks on arusaamatu muidugi kuidas rahvas nõustub vabatahtlikult vastuvõtma pool valmis mänge ning neid mängima, eks see HOTS tuleb samasugune, läheb paar aastat aega mängu tasakaalustamiseks ja tuleb protossi expansion välja ja nii edasi ja kõik algab algusest.
Aga failiks saab nimetada asja millel sellist mängija baasi ning kuulsust taga ei ole
karm, tänapäeva mängijate hulga ja mängude keerukuse juures on tohutult raske competitive multiplayer mängu kohe balansseeritult välja lasta. ei ole lollikindlaid asju sest ikka leiab mõne leidlikuma lolli. niikaua kuni suuremas plaanis asi paigas on ja pisiasju timmitakse, on asi okei. on ka vastupidiseid näiteid (c&c3, mille kogu balanss umbes 3x patchidega pea peale keerati). _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.