Egas ju ei ole mingit infot levinud, et Eestisse hilinevad ka HTC WP8-d? Praeguse informatsiooni kohaselt ilmub HTC 8X 2. novembril ning 8S 15. novembril, kuid poldud täpsustatud, kas mõndadesse riikidesse neid see kuupäev ei ole mõtet loota. Tahaks ikka novembris 8S-le ligi võtta.
HangOver, hästi läheb siis enne jõule. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Kas wp 7.5ga tv seriaale on võimalik vaadata netist?
Vähemalt Lumiaga ei saa k2 ja tv3 järelvaatamis teha kuna puudub flash player plugin app marketist. Aga Etv ja etv2, Raadio2 jne. jaoks on app mille nimi on ERR ja see töötab küll ilusti. Kui nüüd seda mõtlesid... _________________ Let them hate us, as long as they fear us
Kui mingi app on tehtud mingile kindlale lehel siis võib võimalus olla aga üldiselt läbi brauseri ei saa põhimõtteliselt midagi vaadata, eelnimetatud flashi puudumise tõttu just.
küsimus: Miks näitab osasid sünnipäevasid nö eesti keeles osasid soome keeles. nimelt facebooki kalender on selle hotmail kalendriga ühendatud ja mingi osa sünnipäevasid on soome keeles ja mingi osa eesti keeles. samas fb-s näitab ilusti "Kasutaja XXX XXX sünnipäev" aga hotmail laeb kalendri endasse siis mõningad on "Henkilön XXX XXX syntymäpäivä"
väga meeldiv on kui windowsi telefon näitab neid sünnipäevasid igapäev aga suht värdjas kui soome keelne tekst on :S
[quote="Timo1337"]Kui mingi app on tehtud mingile kindlale lehel siis võib võimalus olla aga üldiselt läbi brauseri ei saa põhimõtteliselt midagi vaadata, eelnimetatud flashi puudumise tõttu just.
Keegi teab kas Tv3 ja K2 kanalitele on ka sarnased appid tehtud nagu ETv-le? Ise ei ole leidnud... _________________ Let them hate us, as long as they fear us
-Re-Flex-, see tekib kui maagiline arv rakendusi on paigaldatud. kui ei meeldi võta rakendusi vähemaks. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
-Re-Flex-, see tekib kui maagiline arv rakendusi on paigaldatud. kui ei meeldi võta rakendusi vähemaks.
Kunagi proovisin kõik rakendused mis vähegi võimalik eemaldada ja tähestik ei kadunud. Nüüd aga olen tähestiku kasutamisega ära harjunud ja ilma vist ei viitsiks küll lõputult scrollida. Eks mul ole palju rakendusi kah. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
maatriks, hmm, vb. on see ühekordse flip sisse lülitusega, et kui korra sisse lülitanud siis välja ei lülita. Eks ma uuri kuidas see loogika on. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
kui unlocked wp7.5 siis saab teatud appidega lihtsalt sisse või välja lülitada menüü tähed.
endal väljas kuna päris kole näeb välja nii. appe on ca 45 ja kõik leiab kohe üles - esimesele "sõrmetõmbega" kuna ma ju tean mis tähega ta algab ja kus on.
kui unlocked wp7.5 siis saab teatud appidega lihtsalt sisse või välja lülitada menüü tähed.
endal väljas kuna päris kole näeb välja nii. appe on ca 45 ja kõik leiab kohe üles - esimesele "sõrmetõmbega" kuna ma ju tean mis tähega ta algab ja kus on.
See ei ole app, see on registry tweak ja see on kohe kaasas kui custom os-i peale lased. _________________ Classified my ass, it's a fuckin' secret and you know it...
app sellesmõttes, et näiteks WPHTweaksi's saad sa sliderit muuta on/off , et kas tahad neid segavaid tähti või mitte.
Eeldus on muidugi custom rom või lihtsalt unlocked telefon.
Mul on tekkinud selline probleem, et ma ei saa mitte kuidagi endale id-piletit tellida telefoniga. Iga kord kui tahan hakata tellima, teeb telefon restardi. Kas asi on nüüd operaatorist või Lumia 800-s. kellelgi veel see mure ? Oskab nõu anda ?
+ mis see update 7.8 endast kujutab ?
Mul stock Lumia 800-l sama jama. Proovisin ilma isikukoodita kóne teha ja siis toimis.
Mul on tekkinud selline probleem, et ma ei saa mitte kuidagi endale id-piletit tellida telefoniga. Iga kord kui tahan hakata tellima, teeb telefon restardi. Kas asi on nüüd operaatorist või Lumia 800-s. kellelgi veel see mure ? Oskab nõu anda ?
+ mis see update 7.8 endast kujutab ?
Mul stock Lumia 800-l sama jama. Proovisin ilma isikukoodita kóne teha ja siis toimis.
Äkki on see seotud sellega, et id- pileti jaoks peab olema aktiveeritud see teenus ka operaatori poolt? Soovitan üle kontrollida oma operaatori seaded.
WP8 (ja 7.8) peal suudavad skype/Lync jms siis taustal ka töötada?
WP8 peal on Skype integreeritud ja töötab taustal, WP7.8 peal on ta lihtsalt appina ja väidetavalt taustal ei tööta.
Täpsustuseks niipalju, et Skype, Lync jms on ka WP8 peal lihtsalt appid. Aga jah, tänu WNS-ile suudavad ka taustal kõne vastu võtta (eeldatavasti ilma akut tühjaks õgimata nagu Androidil). _________________ The young lady had an unusual list,
Linked in part to a structural weakness.
She set no preconditions.
Sai ka eile endale Lumia 800 võetud. Esmamulje põhjal täiesti võimatu telefon ikka. Kui algselt sai võetud selleks, et Nokia 5800 XM pealt upgradeda, siis tundub, et sattusin hoopis downgrade otsa. Nii elementaarsed asjad on puudu, mis olid juba ammu teistel olemas (sh mp3 lisamine helinaks jms).
Mõned küsimused ka kogenenud WP prodele:
1. Kuidas f saab muusikamängija kinni panna? Sai prooviks üks lugu Zune kaudu peale pandud (Zunest hiljem...) ja nüüd passib see lugu pausi peal üleval nurgas iga kord, kui stand-by'st telefoni tööle panen. [EDIT: Sain kuidagi jagu...kuidas? Ei tea)
2. Kuids f saab telefoniraamatu mõistlikuks? Syncis kenasti mulle terve Interneti sinna raamatusse sisse ja nt MSN kontakt eemaldades eemaldab nad ka mu MSN listist, olgugi, et tahan vaid kontaktide alt sealt eemaldada. Kui keeran filtrist MSN kontaktid maha, siis kaovad ka SIM omad ära...win.
3. Bingi Googlega vms asendada ei saa?
4. Eeldan, et telefoniraamat ongi nagu pudru ja kapsad, et ei saa vastamata, vastatud ja valitud numbreid eristada?
5. Mass Storage peale vist ei tasu mõeldagi?
Zune - Mingi iTunesi analoog ma eeldan? Igatahes väga ebaloogiline asi. Iga tegevus seal nõuab nii pingsat mõttetööd, et väsin enne ära kui vajalikud asjad leian või tehtud saan.
Plussidest ka:
1. Tore, et pideva ühenduse puhul olen aktiivselt msnis online ning kontaktidega saab otse telefoniraamatu alt suhelda omale sobival viisil, olgu selleks siis kõne, SMS, email või msni message.
2. Nokia Maps/Drive on mulle alati meeldinud.
3. Menüü on omamoodi (OMAMOODI, see ei tähenda, et hea, lihtsalt vaheldus).
4. Mailboxide linkimine. Meeldiv, et saab mitu kasti ühte kohta syncida.
Olen enamasti ikka uutest mobiilidest vaimustatud olnud, kuid hetkel tundub, et isegi mu roosa Samsung Galaxy Y on vähe kõrgemal pulgal kasutusmugavuse ja võimete poolest. _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.