EXCLUSIVE: Universal Pictures has made a deal for The Legend Of Conan, an action film that will star Arnold Schwarzenegger in one of his signature roles, as Robert E. Howard’s mythic barbarian. The deal brings Conan and Schwarzenegger back with Universal, which released the first film that launched Schwarzenegger’s movie career back in 1982. Universal has world rights on the film.
The film will be produced by Fredrik Malmberg and Chris Morgan. Malmberg is CEO of Paradox Entertainment, which holds the rights to Conan. Morgan is the Universal-based writer and producer whose credits include the last four Fast and the Furious films, along with Wanted and 47 Ronin. Morgan has hatched the story and might write the script. The caveat is that the studio wants The Legend of Conan for summer 2014, and Morgan might not be finished writing the seventh Fast and Furious installment by then. If that happens he will be a very active producer, because this is Morgan’s dream project.
viimased 3 nädalat on ikka pupu uute filmide seisukohalt
ja ma ei arvesta neid filme, mida mõttega friigid vaatavad, ma neid ei vahi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
spidermani blu-ray 64GB
mis see 2 plaadi peal?
pole ammu vanatädi nii suurt faili saatnud mulle _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
_________________ This message was sent from space using stargate
kas mõni Steven Seagal film on jõudnud ka kinno 10 aasta jooksul?
tundub, et ta on dvd kuningas
viimane episood on Maximum Conviction _________________ This message was sent from space using stargate
jeesus188, no see ju 6 november kinno jõuabki. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Kuskilt seda 1960. aasta "The Time Machine" ka osta saab? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
karbitoodet _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ikka saab, iseasi, kas sellist raha on mõtet välja käia. Amazonis ja eBays ka mitu tükki müügis. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
That's My Boy
Adam Sandler filmid on ikka alla igasugust arvestust viimastel aastatel
10/1 _________________ This message was sent from space using stargate
Ega need pole kunagi eriti head olnud.
Eesmärgiks pole head filmi teha vaid raha saada, sisuliselt, vnoh näiliselt vähemalt nii on.
Naljakas on see, et vajadusel oskab ta ka hea näitleja olla, nt. Punch-Drunk Love ja Funny People. Lihtsalt nende filmide puhul ta pole ise nö pukis, vaid keegi teine... tema vaid näitlejana. Soovitan neid kahte vaadata igatahes. Vägagi head.
Mul on temaga täpselt vastupidi. Need kaks mis sa välja tõid on mulle täielikult "meh" staatuses ja vanemad filmid ja ka uuemad on täiesti vaadatavad ja saab ka naerda korralikult. That's my boy on muidugi midagi täiesti uut temalt.
Spoiler
See häälega mängimine ei sobinud kohe üldse talle imo. Vanilla Ice osad olid täitsa ok ja üleüldse annaks sellise keskmise 7/10
Punch-Drunk Love oli sisuliselt tema tüüpilise "enda filmide" tegelaskuju deconstruction, Funny People oli tema karjääri oma, mõneti. Igatahes väärt vaatamist minu meelest, tunduvalt rohkemal määral kui enamik tema filmidest.
Üldjuhul ei otsi ma midagi peale hea meelelahutuse peale pikka tööpäeva, olgu või täiesti sisutu kui muige näole võtab. Aga eks mul selline vähe imelik huumorisoon ka vahest.
Kahju siis, kui vaid sellega üleüldse piirduda.
Aga üleüldiselt, minu meelest tema labasemate filmide paremik jääb pigem eelmisesse aastatuhandesse. Zohan vast erandiks siinkohal, kui seda kunagi vaatasin siis mõneti meeldis isegi, piisavalt sürr/veider.
Midagi mis oleks huvitav/omapärane/uudne/all of the above. Muidugi seda võiks ka meelelahutuse alla panna, tegelikult(ääretult lai mõiste)... mistõttu ma siiski soovitaksin eelmainitud filme.
Little Nicky
The Wedding Singer
Bulletproof
Airheads
Filmid mida sai vaadatud, uuemad üldse ei tõmba... Nagu Lundgren, teeb palju odavaid filme sest need toovad rohkem sisse, kui üks kallis. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Filmid mida sai vaadatud, uuemad üldse ei tõmba... Nagu Lundgren, teeb palju odavaid filme sest need toovad rohkem sisse, kui üks kallis.
Assa raisk, selles oli ka Adam Sandler! Ma arvasin juba, et ma olen suutnud ta filmidest hoiduda kuid ei läinud õnneks. Aga mis seal salata - "Airheads" oli omal ajal väga hea pila, igaks juhuks ei hakka üle vaatama kuna mitmed lapsepõlvearmastused on piinlikuks osutunud.
Siin kohal võiks kommenteerida paar posti üleval öeldut
tsitaat:
Üldjuhul ei otsi ma midagi peale hea meelelahutuse peale pikka tööpäeva, olgu või täiesti sisutu kui muige näole võtab.
samad sõnad, kuid sõltuvalt maitsest, siis isiklikult pean adam sandleri filme pigem tüütuks ja peale tööd neid ei kannata - zohani film samas oli päris hea _________________ ☠
Disney is paying $4.05 billion to buy Lucasfilm Ltd., the production company behind “Star Wars,” from its chairman and founder, George Lucas. It’s also making a seventh movie in the “Star Wars” series.
Star Wars Episodes 7, 8 & 9 planned
viimati muutis MatchMaker 30.10.2012 23:42:10, muudetud 1 kord
Disney is paying $4.05 billion to buy Lucasfilm Ltd., the production company behind “Star Wars,” from its chairman and founder, George Lucas. It’s also making a seventh movie in the “Star Wars” series.
Üli-ülisuur uudis. Marvel ja Lucasarts + ILM ühe katuse all on massif development filmimaailmas.
Dafuq...see on tõesti uudis. Iseasi kas need Star Wars'i episoodid nüüd paremini või hullemini välja kukuvad...
Küllap tehakse nüüd veel hullemaks. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Hea tõenäosusega midagi nii kehva ei tule kui prequelid. Ja either way jääb algne triloogia alles (kuigi veidike lõhutud kujul kahjuks).
Iseenesest idee on huvitav, kas midagi head tuleb või mitte oleneb Bossude mõistlikkusest ja sellest keda pukki, direktoriks, pannakse.
Üsna hea tõenäosusega võib tegemist olla hea uudisega tegelikult...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.