Jah pärast EA jälle nutab, et piraatlus on kõrge. Krt ma ei viitsi seda sitta isegi tõmmata ja pirada. Ajaraisk. _________________ >50$ pokkeri bankroll
bush, Ära tõmba jah... Ma tõmbasin ja kahetsen seda väga. Täitesti tõsi, et ajaraisk. Mingi 2 päeva tõmbas seda jampsi ning sel ajal ei saanud ka normaalselt muid MP mänge mängida (neti koormus hõivatud). Tegin esimesed paar missiooni läbi ja läks kustutamisele.
Päris nukker vaadata lausa. Good thing ma ei ole ühegi MoHi või CoDi (va CoD 2) peale raha raisanud. Siiski naljakas kui handicapped ühe mängu SP võib olla.
Võitsime sõpsiga Hotspoti kolme esimese pommiga ja mäng lõppes, meie võit, üllad helid ja õlalepatsutused. Ekraan vajus mustaks, üles äärde jäi Hotspotis kuvatav pommide rivi ning neljas pomm hakkas tiksuma...
MOH SP on alati lõbus läbida olnud
kui vigu otsima hakata, siis võib endal tõesti sita keema ajada, aga ei ole vaja omal varbaid kodarasse lükata ja tuleb minna mängu tempoga kaasa - sel juhul saab viisaka kogemuse
kui hakata tempot alla tooma, siis leiabki mingid defektid
mõni inimene oskab samas ka ainult viriseda, nautimine tundub kättesaamatu mõne jaoks - kahju sellistest
see 25€ on kõkimõki, tahan online pelada, siis on bf3 ja 25€ täiesti mõttetult kulutada, siis vabankist 3x long islandi osta _________________ ☠
Isiklikult mulle ei jäänud selle väheseks jäänud SP mängimisele buge silma, vaid ei meeldinud üleüldiselt SP ülesehitus. MP-s võib bugid kohe silma jääda ning seda ka on. Rääkimata s.h kasamuti MP ülesehitusest ja mängu jubedast graafikast (pidi ju FB2 kasutusel olema!).
BF3 on küll oma hinda väärt ja teeb igakell MoH käkerdisele ära ainuüksi juba oma MP-ga. Lisaks isiklikult BF3 SP meeldib ka rohkem. See on puhas tõde, et üks mõttetu katkine käkerdis see Warfighter EA aias on, egas muidu ei tuleks igaltpoolt nii palju negatiivset tagasisidet.
Ega mootor ei teegi üksinda graafikat. Kui dev ei oska mootori võimalusi ära kasutada ja isegi korralike tekstuure teha siis pole seal vahet kas mootoriks on FrostHype 2.0 või 5.0.
Võib oletada, et EA hakkas jälle raha tahtma ja sundis takka. Sellepärast ka vigane mäng.
Et mitte rohkem vingumist kuulda, siis oli hirm BF3 premium omanike ees ja nendele tehtigi soodukas.
Võib loota ja oletada, et varsti tuleb ka mingi HiRes patch välja. _________________
Ega mootor ei teegi üksinda graafikat. Kui dev ei oska mootori võimalusi ära kasutada ja isegi korralike tekstuure teha siis pole seal vahet kas mootoriks on FrostHype 2.0 või 5.0.
Seda muidugi, kuid kui kastatakse FB2, siis nagu loogiline oleks ju, et kasutataks selle võimalusi ära, eriti veel nii suure mängukompanii puhul.
Aga jah, eks siis EA ehk surus liialt palju arendajatele peale või siis tuleks need arendajad lihtsalt maha kanda EA-l.
SP pole veel proovinud aga mis puudutab MP graafikat siis avastasin sellise näpuka, et video setingutes oli fullscreen off. Oli automaatselt määratud minu monitori max reso ja saanud kohe sellepärast aru. sai pildi paremaks ja MP kiiremaks. Auto aim ja run samuti OFF. _________________ BF4 = Mr-ZiKi
kaugel täiuslikust. BF3 paneb iga nurga pealt vaadatuna pika puuga (SP võib vaidlusi tekitada). ometi tundub mulle see 25 raha maksev mäng parema ostuna, kui näiteks 60 raha MW3e eest välja käia. erilist vahet nendel pole. SP mõlemal samasugune koridor ja MPs üritab MoH võimalikult CoDi moodi olla. habemed on vbl pikemad.
A refund has been generated for your order as a result of your request,
the fulfiller's request, incorrect address, or a refused shipment. Refund details:
Olen ise saanud sama glitchi mitu korda. Kui ma ei teaks paremini, väidaks et hetkel mängime me PCl konsooli kaarte, kuid spawnisüsteemile unustati seda öelda. Kaardid ise on reaalselt 3-4 korda suuremad kui hetkel ligipääsetav maa-ala, mida tõestab ka droonidega lennates ringi vaatamine. Pindala on kaartidel tohutu, kuid lahingut pidada saab nendel ainult 20-25% ulatuses.
Scart, õieti tegid, see mäng on küll täielikult katki, kaua nad tegid seda? aasta/kaks? kui ei eksi siis vahetult peale MOH2010 hakkasid WF kõlakad liikuma _________________ "Mõtle kriitiliselt"
ise olen samuti 'piiritaha' sattunud. aga mingit aega küll tiksuma ei hakanud. aitas vaid sõber granaat. kuid kas snaipri granaadiasendaja sensormiin 'aitab' enda suhtes?
Huvitav milline see pikem mäng on,kõik codid ja bf on 4 tunnised.Mängu pikemaks mängida tasuks kohe hard või veel raskem tase panna,millega ma tavaliselt ise mängin,normal tasemega jookseb tõesti kõik sellised mängud läbi vähemalt 4 tunniga,aga nii pusy tasemega mängivad ei soovitakski mängida.Aga sp poole pealt on graafika sama mis bf3 aga mp on küll miskit muud.SP osa oli samal tasemel mis mw3,battfieldi üksikosa neist 3st oli kõige nõrgem,selle eest mp kõige parem _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.