Pole midagi öelda. Väga hea. Ma teen kõike väga valesti kui seda videot vaadata.
Aga kas tõesti klaviatuuriga???? Kuidas nii sujuvalt on võimalik . Mul pendeldab auto koguaeg vasakule paremale , et üldse 2.47 võimalik oleks.
100% käsi südamel võin öelda et klaviatuuriga sõidetud, Asi on ilmselt auto seadistuses ja ka oskustes _________________ MOC.Matrix & etc_Matrix
No ma olen rallimänge mänginud hobikorras umbes nii 11-12 aastat alates põhikoolist. Kui midagi uut välja tuleb siis natukene aega proovin ikka. Niipalju kui kunagi sai mingeid LANe tehtud või netis kellegagi sõidetud tutvusringkonnast siis enamasti keegi "ära ei teinud" seega eeldasin , et ma peaks enam-vähem oskama ka. Praegu tundub aga , et mittemidagi ei tea asjast
Harjunud muidugi klõbistama vasakule paremale mitte all hoidma. Kui tundlikust madalamaks keerata siis ei keera välja - kui juurde keerata siis paneb seina. Aga noh - see selleks .
Ilus vaadata kohe sellist videot kui endast võrdlus olemas.
Kas keegi on leidnud miskisuguse rekordite tabeli ka ?
Tavaliselt sellist üldist (maailmarekordite) parimate aegade nimekirja pole küll aga on paljud "klubid" teinud teistes rallimängudes parimate ringiaegade leaderboardid.
Selline asi peaks seal mängul kohe küljes olema, seal on saad uploadida oma aja kuhugi, aga nohh kuna vanaema toodud mäng siis mina sinna ligi ei pääse
võtas-uxu kirjutas:
Mar3k, äkki teed video oma kiirest ringist.... kui pole näinud , ei usu.
Vaatasin video ära ning peab nentima, et klaviatuur annab minu rooli settingute ees selge eelise, sest 3/4 ajast kasutan rooliga isegi rohkem rada ära.
Rooliga kipub auto hetkel lisaks alajuhitavusele liialt ujuma (ei ole piisavalt konkreetne).
Leidsin ühe hää lingi, kus räägitakse G27 settingutest. http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?p=1636481
Antud videos jäi varuks kindlasti 3-4 sekundit
viimati muutis submeez 25.10.2012 12:52:18, muudetud 2 korda
Kas keegi on leidnud miskisuguse rekordite tabeli ka ?
Tavaliselt sellist üldist (maailmarekordite) parimate aegade nimekirja pole küll aga on paljud "klubid" teinud teistes rallimängudes parimate ringiaegade leaderboardid.
Selline asi peaks seal mängul kohe küljes olema, seal on saad uploadida oma aja kuhugi, aga nohh kuna vanaema toodud mäng siis mina sinna ligi ei pääse
võtas-uxu kirjutas:
Mar3k, äkki teed video oma kiirest ringist.... kui pole näinud , ei usu.
Vaatasin video ära ning peab nentima, et klaviatuur annab minu rooli settingute ees selge eelise, sest 3/4 ajast kasutan rooliga isegi rohkem rada ära...
Antud videos jäi varuks kindlasti 3-4 sekundit
No nüüd liialdad 3-4 sekki küll mitte, max 2 rohkem mina ei näe lihvimis võimalust.
Kes alla 2:32 suudab on kõva vend _________________ MOC.Matrix & etc_Matrix
selle video põhjal ma pean rohkem kässarit kasutama.
viimane mäng, mis palju kässarit tahtis, oli cm2 _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mängu enda kõikvõimalikult abid tuleks maha keerata ning nagu eelkõneleja ütles, siis kui tunnetuse kätte saad ning seadet ka veidi endale kohendada oskad, hakkab asi juba paremaks minema. Automaatse käiguvahetusega on tihtipeale liiga madal või siis vastupidiselt kõrge käik ning selle alla läheb ~mitmeid sekundeid terve katse lõikes. Sama lugu on ka käsipiduri ja tavalise piduri kasutamise oskus/vajalikkus ning seadest rääkites, pidurite täpsem jaotus, sest sõltuvalt katsest annab palju juurde kui vajadusel auto piduriga õrnalt libisema, kässar on veidi liiast sellistel puhkutel. _________________ Sounds?...
Mängu enda kõikvõimalikult abid tuleks maha keerata ning nagu eelkõneleja ütles, siis kui tunnetuse kätte saad ning seadet ka veidi endale kohendada oskad, hakkab asi juba paremaks minema. Automaatse käiguvahetusega on tihtipeale liiga madal või siis vastupidiselt kõrge käik ning selle alla läheb ~mitmeid sekundeid terve katse lõikes. Sama lugu on ka käsipiduri ja tavalise piduri kasutamise oskus/vajalikkus ning seadest rääkites, pidurite täpsem jaotus, sest sõltuvalt katsest annab palju juurde kui vajadusel auto piduriga õrnalt libisema, kässar on veidi liiast sellistel puhkutel.
Pidurite kohapealt täiesti õige jutt, Kässar on pigem kerge abikas.
Harjutamine ja harjutamine veelkord, siis tulevad ka head tulemused
Edit: Proovin nüüd mingit kruusakat, eks paari tunni pärast ole video ka olemas
Edit2 : Ei jõudnud eile nii kaugele, Täna siis tegin valmis väikse kruusaka Portugali katse 4. Aeg 3:03.39 arenguruumi seal veel on . Alla 3 on realne...
Räägi lähemalt milles mure seisneb? Mulle jääb siiani arusaamatuks see roolide teema, ehket üks ütleb et ei tööta asi nii nagu peaks, teistel tundub asi jällegi korras olevat!? Rooliga mängijad võiksid siinjuures veidi detailsemalt teemat lahti rääkida, samuti pakub mulle siiani huvi kui millises ulatuses rooli üldse seadistada on võimalik? Samuti küsin juba mitmendat korda, et kas teekatte reljeefsus (augud jms, erineva pinnase eripärad jne) ka roolis tunda on? _________________ Sounds?...
Ei teki valikut et saaks rooli valida seadetes. Saab küll seadistada puldi sätete alt rooli pedaalid, keeramise tööle, aga pole võimalik sättida tundlikust ja muud mudru, seega sõitmine võimatu.
Ei teki valikut et saaks rooli valida seadetes. Saab küll seadistada puldi sätete alt rooli pedaalid, keeramise tööle, aga pole võimalik sättida tundlikust ja muud mudru, seega sõitmine võimatu.
Richard Burns Rally võiks midagi uuemat arendada.
Graafika + füüsikat juurde (autode purunemine) ning uued masinad aga juhitavus jääks samas. _________________ Ära siia kliki
Sai veidi ka online mängitud. Võrreldes teistega ikka jään sinna keskmisesse klassi. Mõnel üksikul "lemmik" rajal suudan top1/2 sõita aga muidu kulged ikka 5-7 kohtadel. Natuke naljakas on minu jaoks onlines voting süsteem. Kõigepealt mängijad saavad hääletada riigi poolt, mida soovivad sõita ja seejärel mäng teeb omakorda mingi rändomi nt - 6tk hääletavad soome poolt, teised hääletvad üksikute riikide poolt, siis tuleb mingi rändom ja mäng valib hoopis midagi muud, kui rahvas sooviks, sama kehtib ka katsete kohta. Suht mõttetu on nagu see hääletamine
EDIT: EESTI-PINQU on nick kui kellegagi ühte satun
Richard Burns Rally võiks midagi uuemat arendada.
Graafika + füüsikat juurde (autode purunemine) ning uued masinad aga juhitavus jääks samas.
Jagan arvamust RBR osas ning ei ole Sina ega mina esimesed kes mitu-mitu aastat on oodanud hea graafikaga ning sama hea või veel parema füüsikaga rallimängu kui seda on RBR. Uute mängude ilmumine aga on näidanud ning nähtavasti näitab ka edaspidi veidi teist suunda. Mängutootjate jaoks on oluline mängu müügitulemused ja kahjuks ei ole palju neid tegelasi kes tunnevad huvi simulaatori omadustega rallimängu vastu. Hea füüsikaga rinka mänge justkui on, aga ralli kui sellise vastu on huvi lihtsalt palju väiksem, kahjuks. _________________ Sounds?...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.