praegune kellaaeg 22.06.2025 10:28:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aq
HV kasutaja
|
25.10.2012 12:38:47
PHPExcel laadib array'sse liiga palju tulpasid |
|
|
Prooviks sellise küsimusega kah siit õnne. Kasutan PHPExcel klassi:
http://phpexcel.codeplex.com/
selleks, et importida MySQL andmebaasi terve hulk Excel'ist tulevaid väärtuseid. Muidu on kõik justkui super - kiire ja toimib - aga kui juhuslikult peaks Excel fail olema vormindatud niiviisi, et ka tühjad tulbad on kuidagimoodi "aktiveeritud" (seal on kunagi olnud väärtus, mis on kustutatud või lihtsalt vormindatud), siis kakub PHPExcel ka kõik need tühjad read kenasti array'sse ja jooksutab niiviisi ühe minu serveri vahemälu limiidi täis (localhost'is mitte, seal võtab lihtsalt kuni 10 korda rohkem aega import).
Tahaksin optimeerida seda nii, et ta loeks sisse vaid 27 esimest tulpa, ülejäänuid ignoreeriks ja liiguks järgmisele reale. Kas seda saab kuidagi teha? Faili sisselaadiv kood on järgmine:
$inputFileName = "import-failid/".$failinimi;
$objPHPExcel = PHPExcel_IOFactory::load($inputFileName);
$sheetData = $objPHPExcel->getActiveSheet()->toArray(null,true,true,true); |
Mul ei ole õnnestunud leida toArray meetodit, et teada, mida need parameetrid seal teevad. Kas keegi oskab öelda?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
26.10.2012 12:40:40
|
|
|
Tänud, rangeToArray() päästis suurema osa tõesti ära. Nüüd mahub isegi piirangutega serveris programm kenasti lubatud mälupiiri sisse. Õnneks selles serveris, kus see lõplikult jooksma hakkab, on mälupiirangute sättimine minu enda teha Aga ega ma taha serverit piinata, nii et tundub, et nüüd jääb mälukasutus mõistlikkuse piiresse.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|