• Koduleht: http://www.farming-simulator.com/
• Arendaja: Giants Software
• Stiil: Simulaator
• Väljalaske kuupäev: Oktoober 26, 2012
• Kirjeldus:
tsitaat:
Farming Simulator 2013 ® includes a host of new features and improvements:
In the career mode you play the role of a farmer and experience the varied farming life in a completely new and freely accessible landscape.
The new economy systems with variable corn prices allows you to earn money more strategically and invest in new buildings, vehicles and tools. You have access to over 100 authentic tractors, harvesters and tools of renowned manufacturers.
Keegi seda on uurinud, et kas maalapid on jälle kohe mängu algul olemas või peab neid ostma nagu Agrar´is?
Tundub, et mängumootorit ei viitsita väga edasi arendada, võiksid miskit taolist arendada nagu Agrar Simulator´is, mis graafika poolepealt igati ainult mäng jube bugine.
Võimalik, et pean oma sõnu sööma, aga ei tundu, et väga graafika poolepealt oleks 2013 edasi arenenud, võrreldes 2012 versiooniga.
Homme tuleb mäng ametlikult välja.
Kindlasti teen sellest mängust ka video lähiajal (ilmselt nädalavahetusel), et kellele see mäng huvi pakub,
siis jälgige kindlasti minu YouTube kanalit.
Kindlasti teen sellest mängust ka video lähiajal (ilmselt nädalavahetusel), et kellele see mäng huvi pakub,
Üritan ka teha vb;)
Ma teen ka siis
Mõtlen veel, kas võtta. Pole 2012 versioonigagi suurt kuhugi jõudnud
Ilmselt jätan selle väljalaske vahele _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kõik kindlasti usinalt mängivad juba. Üritan millalgi väikse video teha mängust koos kommentaariga
kui aega saan. Vähemalt on masinaid ja riistasi piisavalt FS 2013-s.
selle asemel et siin virtuaal kartuleid korjata, minge parem öue ja tehke näpud mullaseks ja noppige need sealt, väga hea multiplayer on _________________ JÖUDU!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.