praegune kellaaeg 23.06.2025 02:15:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
energia
HV kasutaja
|
24.10.2012 19:32:49
Codegen ATX-M701-CA Black |
|
|
Sai selline korpus muretsetud. Ega keegi ei oska öelda kus pagana kohast leiaks emaplaadi millel oleks selline USB3 pistik nagu sellel korpusel sisikonnas välja paistab. Või tuleb ise hakata üleminekut aretama?
Suht masendav on see et kusagil ei ole infot et selline monstrum seal sees on. Ja kusagil ei ole infot milline emaplaat seda toetab.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
24.10.2012 19:38:27
|
|
|
teeks pistikust pildi või annaks pistikust lingi... ma eeldan et sellel on standardne 19 pin usb3 pistik
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
energia
HV kasutaja
|
24.10.2012 21:04:43
|
|
|
Pistikust linki pole anda. Aga välja näeb ta selline.
Spoiler 
google pildiotsing leidis ka midagi sarnast
Kui otsad üle lugeda siis on jah 20 pin. Huvitav kas oleks võimalik aretada mingi üleminek 9 pin pistikule
Põhimõtteliselt kui ma nüüd hoolega hakkasin lõpuks emaplaadi manuaali lugema (kes seda ikka enne uurida viitsib) siis tundub et Internal USB3 tuge ei olegi. Emaplaadi pildil on ilusti FUSB1 2 ja 3 sellest kolmest pildi järgi oletasin ilma uurimata et see ongi USB3. Teema on minu jaoks ammendunud. Sain targemaks.
Otsin PCIe pessa USB3 kaarti.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vibez
HV vaatleja
|
28.06.2013 04:47:35
|
|
|
Mul samuti selle korpuse kohta küsimus, nimelt selle nupu kohta, et kas netis on kuskil mingi juhend ka selle ühendamiseks ? Ma ise ei suutnud seda leida
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|