Ma tean, et see on tüütu, aga proovige äkki whitelistida parem kasutajad, kelle te serverisse sisse lasete. Protsess on pikem, kuid tagab, et igasugused sees ei käi. + Lugesin just hiljuti mingist paremast anti-cheati scriptist (aga linki nüüd ei leia).
Ilmselgelt vajab server whipe järjekordselt. Kõigil on full gear. Lihtsalt mõttetu...
Milles probleem? Ei saa jagu kellestki? Kohe ei pea ju whipe tegema. Proovi hiilida, käi mapi ääripidi ja otsi laagreid, geari on mapi peal väga palju.
Ilmselgelt vajab server whipe järjekordselt. Kõigil on full gear. Lihtsalt mõttetu...
Milles probleem? Ei saa jagu kellestki? Kohe ei pea ju whipe tegema. Proovi hiilida, käi mapi ääripidi ja otsi laagreid, geari on mapi peal väga palju.
Sama hästi ma võin mängida CS-i või COD-i. Kaotad asjad ära, lähed võtad telkidest uued asjad, kuna need spawnivad sinna kogu aeg tagasi.
Terve server teab enamus campe juba. Nii Elektro külje all kui Prudis on pidevalt full gear, mis tekib üha uuesti ja uuesti sinna.
Sama hästi ma võin mängida CS-i või COD-i. Kaotad asjad ära, lähed võtad telkidest uued asjad, kuna need spawnivad sinna kogu aeg tagasi.
Terve server teab enamus campe juba. Nii Elektro külje all kui Prudis on pidevalt full gear, mis tekib üha uuesti ja uuesti sinna.
Poleks seda bugi, poleks ka whipe vaja. : )
No ja siis lähedki võtadki selle full geari ja jääd järgmisi cämpima
Poleks seda bugi, poleks ka whipe vaja. : )
No ja siis lähedki võtadki selle full geari ja jääd järgmisi cämpima
Mis mõte sellel on? Too otsimis ja tiimi fiiling jääb totaalselt ära kohe. Enamus rahvast mumbles on sellega päri, et whipe oleks vaja.
Aga no kuidas kellelegi.
Minu poolest võiks full wipe organiseerida küll. Mul ei ole selle vastu midagi. Samas, enda meelest sain selle bugi fixitud, et dublikeerida ei saa asju.
Arutan chesm6mmiga läbi selle.
njah, survivalist on viimasel ajal jah asi kaugel... saad surma, siis 20 minutit jooksu ja oled jälle bushwookie valmis AS50, NVG ja thermaliga... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Seda wipe'i nii ei saa orgunnida, et resetiks sõidukid ning tühjendaks telgid. Palju telke üldse serveris on, need tuleks andmebaasifailis siis vist ükshaaval läbi käia? Siis on vähemalt mingi motivatsioon oma geari hoida ja ei hakka lampi üle lennuvälja või keset chernot jooksma. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kui teil on oma privaat server, kas pole võimalik kuskilt parandatud koodibaasi saada? dayzmodi lehel midagi ei jagata? Sest ma loen tihti erinevatest private hive'dest, kus on see telgi dupemise probleem ära fixitud ja see on kusjuures üks põhilisi asju, miks ma hetkel ei viitsi mängu mängida. Korralik survival tunne tagasi mängu tuua ja siis hakkaks looma. Niikaua kui teil telgid dupevad nänni iga restardiga pole tõega mingit mõtet asjal. Dayz peaks olema survival game, mitte COD.
Kui teil on oma privaat server, kas pole võimalik kuskilt parandatud koodibaasi saada? dayzmodi lehel midagi ei jagata? Sest ma loen tihti erinevatest private hive'dest, kus on see telgi dupemise probleem ära fixitud ja see on kusjuures üks põhilisi asju, miks ma hetkel ei viitsi mängu mängida. Korralik survival tunne tagasi mängu tuua ja siis hakkaks looma. Niikaua kui teil telgid dupevad nänni iga restardiga pole tõega mingit mõtet asjal. Dayz peaks olema survival game, mitte COD.
http://forums.dayzredux.com/
Soovitan seda... Eestlased teevad siin rohkem nalja kui DayZ'd.
Kujutad ette DayZ'd ilma AS50'neteta kes istuvad Elektro mäe peal? Ei? Tule proovi Reduxi, saad teada mida see tähendab.
Peale iga restarti on natukene karm... see tähendaks, et ühe auto eluaeg on 4h... mõnikord kulub juba juppide otsimiseks 2h
vb korra 24h jooksul kaoksid 10 AS50ga telgid jms... oleks veidi ausam _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Vb annaks jälgida ja mingit logi pidada telkide kohta.... kui ikka mõnes järsult metsik geari tekkimine avastada, siis saaks seda tagasi hoida... a noh, see hakkab siin juba nagu mingi "suure venna" stiili võtma kus kõike jälgitakse. Samas keegi polegi öelnud, et see mäng aus on. Eriti kui adminiõigusega tegelased ka mängivad samas serveris _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mis dupemisse puutub, siis esialgu võiks bannida siin kohalikud mängijad, kes seda promovad oma serveris. Saaks kohe ka muudes aspektides asotsiaalsetest (või vanuse tõttu "presotsiaalsetest") mängijatest lahti.
Oma privaatserveri põhieesmärk võikski nagu olla ju meie päris suure kogukonna mängukvaliteedi ja stabiilsuse parendamine?
(siinkohal ka kiitused jätkuva entusiasmi ja ettevõtlikuse eest Kilpale ja chesmõmmile. Tolerantsi nagu polekski enam nii palju vaja )
Lisaks, kui minna whitelisti teed ning millegi sellisega vahele jäädes, mis hea tava vastu, kaob nimi whitelistist ja enne nädalat/kahte nädalat jms see nimi sinna tagasi ei ilmu. Muidugi võib see viia selleni, et hv.ee servust saab nišiserver kus väike kasutajaskond, samas võiks olla mingi suund või "objective", et teha mäng serveris huvitavamaks. Kui kõik 30 mängijat kampa võtavad või igaüks eraldi ringi kolab sihitult, kipub ka igavaks minema... kasvõi tõesti hakata võtma eesmärgiks Zub'i vallutamist vms _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Lisaks, kui minna whitelisti teed ning millegi sellisega vahele jäädes, mis hea tava vastu, kaob nimi whitelistist ja enne nädalat/kahte nädalat jms see nimi sinna tagasi ei ilmu. Muidugi võib see viia selleni, et hv.ee servust saab nišiserver kus väike kasutajaskond, samas võiks olla mingi suund või "objective", et teha mäng serveris huvitavamaks. Kui kõik 30 mängijat kampa võtavad või igaüks eraldi ringi kolab sihitult, kipub ka igavaks minema... kasvõi tõesti hakata võtma eesmärgiks Zub'i vallutamist vms
Tehke roleplay server. Pakun teile välja põneva taustaloo.
Elasid kord 33 mees-programmeerijat programmeerijate linnakeses. Kui järsku ühel ilusal päeval neist kolm nakatusid hirmsasse haigusse ning nakatasid kõiki ülejäänud linnaelanike (va 30 programmeerijat, sest nemad kasutasid linuxit). Sellest alates on 30 mees-programmeerijat näinud ööd ja päevad agaralt vaeva, et tõsta linna populatsiooni. Kuid see on raske, sest ühtegi naist pole. Eepiline seiklus võib alata.
Oleks vaja kõvemat riistvara, pakutud on hetkel kasti, toidet ja ddr3 mälusi, vaja oleks veel prose ja plaati. Korraliku 4 tuumalise kõrge GHz prosega peaks saama miskine 80 mängijat kindlat panna, hetkel on ju c2d 6300 mingi 1.86 GHz, ehk siis arenemisruumi oleks küllaga =)
St olen nõus ostma ~60 euriga siit foorumist selle servu tarbeks (eks oleneb mille peale tahate ülesse ehitada, s1155 tutika saab faunist ka sama hinna eest, sata3 isegi olemas)
kui uutest miskit vaadata siis ise mõtlesin näiteks AMD FX 4100 peale? Sesmõttes et tal hea kõrge alg GHz, et kuidas ta serveri jõudluse poolepealt oleks ei kujutagi ette... või pigem vaadata miskit kasutad intel proset? või xeon hoopis, kuigi xeon peaks vist oluliselt vanema olema siis et hinnasisse ära mahuks... või mis?
Huvitav kas AK või mõni arvutijubinatega toimetav firma sponsorlusest ei ole huvitatud saaks oma nime servunimesse näiteks _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
kui uutest miskit vaadata siis ise mõtlesin näiteks AMD FX 4100 peale?
serveri jaoks on ta paras, kui hea hinnaga saaks.
emaplaat sellisele võiks maksta minimaalselt 50€, alla selle müüakse sodi.
Lugesin just paar FX-8350 ülevaadet ja tundub, et mul jääb varsti Phenom II 955BE üle, mille paarikümne €uroga ära annaks.
AM3 sokkliga emme ei maksa ka just teab mis palju.
Ok, kui emaplaat olemas, siis andke teada mitu GB ja mis kiirusega mälu vaja. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
kui uutest miskit vaadata siis ise mõtlesin näiteks AMD FX 4100 peale?
serveri jaoks on ta paras, kui hea hinnaga saaks.
emaplaat sellisele võiks maksta minimaalselt 50€, alla selle müüakse sodi.
Lugesin just paar FX-8350 ülevaadet ja tundub, et mul jääb varsti Phenom II 955BE üle, mille paarikümne €uroga ära annaks.
AM3 sokkliga emme ei maksa ka just teab mis palju.
Ma oleks paarikümne euroga nõus selle prose toetuseks ära ostma.
Kui muidugi ehitatakse asi vastava platvormi peale.
4gb peaks olema täiesti piisav isenesest ma usun, hetkel istub server 2011 peal ja muid asju töötab ka jne, ja mälu kokku hetkel 5gb ja sellest 3gb on vaba 30 mängijaga sees hetkel, arma2server võtab hetkel näiteks 450mb aint..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.