Küsin siis veel . Kas oli mingi avalik teave? ise hommikul mängisin ja ei pannud mingit teavet tähele.... Ja praegu 18.05. veel mängida ei saa. _________________ Battlelog: eesti38
Kuna ma olen liiga laisk et hakata läbi lappama seda 871 lehte siin, siis olge head ja visake oma nimed siia, ja lisage mind ka - s111m. Võiks ju mõnikord koos kuskil mängida, rääkides läbi ventrilo. kes oleks käpp?
Kuna ma olen liiga laisk et hakata läbi lappama seda 871 lehte siin, siis olge head ja visake oma nimed siia, ja lisage mind ka - s111m. Võiks ju mõnikord koos kuskil mängida, rääkides läbi ventrilo. kes oleks käpp?
Battlelogi enda voice on piisavalt hea jutustamiseks.
Endal see voice ei ole kunagi normaalselt töötanud, kahtlustan realteki integreeritud helikat.... vahepeal nagu on hea ja siis hakib tühja koha pealt, ei kuule mina teda või tema mind jne.
Endal see voice ei ole kunagi normaalselt töötanud, kahtlustan realteki integreeritud helikat.... vahepeal nagu on hea ja siis hakib tühja koha pealt, ei kuule mina teda või tema mind jne.
Ära sama lajal skype kasuta. Meil sõbraga ajas sele origini voicechati täiesti sassi see, kui samal ajal skype töötas.
Ära sama lajal skype kasuta. Meil sõbraga ajas sele origini voicechati täiesti sassi see, kui samal ajal skype töötas.
Ei see pole sellest, mul pole skipe pealgi. Hea, et üldse töötab, sest paljud ju pidid teise helika realteki kõrvale ostma. Muud helid on nagu korras v.a. see.....
There will be a console command for disabling the color grading entirely in the game included with the next PC game client update.
We believe that turning it off gives no major competitive advantage/disadvantage.
MikaelKalms
After discussing this further with my colleagues, we have decided to not implement this feature. This is the studio’s take on this matter, and I support this decision:
"As a studio, it is extremely important for us at DICE to have a unique identity in our games, not only from a gameplay perspective, but visually as well. While we appreciate that some players might want a slightly different look to the game, we are proud of the visual identity of Battlefield 3 and do not wish to change it."
I apologize for getting anybody’s hopes up, and if you have any further questions on this subject, I will refer back to the above statement.
tsitaat:
MikaelKalms
tsitaat:
Originally Posted by yiyeyigit
Haha now this is worth a F*ck You
Kui kellelgi teist on vähe tõsisem huvi siis meil on eestis ametlik klann kah olemas.Kes veel ei tea, siin saab eestlastega lõbusalt koos mängitud
oma ventrilo ja värki kus saab üksteisega suhelda ja koos tiimitööd teha kui seda otsite.
www.eestiklann.com minge regage ära ja visake enda profiil foorumisse üles ja saate klanni liikmeks.
Pluss veel tegelikult teeme isegi vähe proffesionaalsel tasemel BF3 mängime 4vs4 squad rush ladderit,VERSUSt ja muu sellist..Soovitan soojalt !!
Meil on ka oma server kuigi seal on küll muidu jaolt vähe tõsisemad sõjad ja tournamendid aga kõik on oodatud ikkagi .Kui parool on peal siis
tähendab seda et sõda on varsti ja ei ole mõtet ronida sinna .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.