Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Riiete teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 238, 239, 240  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Black66
HV Guru
Black66

sõnum 20.10.2012 23:46:57 vasta tsitaadiga

võtas-uxu, jutt käis 1 eurostest (võivad maksta ka rohkem aga täiesti tundmatu firma tooted) särkidest, mitte Puma särkidest. Puma särk on Inglismaal ja Eestis ühesugune, ainult hind on erinev ja meil valik väiksem.
Kommentaarid: 419 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 343
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
villu70
HV Guru
villu70

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.10.2012 23:57:26 vasta tsitaadiga

Black66 kirjutas:
võtas-uxu,...... Puma särk on Inglismaal ja Eestis ühesugune, ainult hind on erinev ja meil valik väiksem.

just thumbs_up.gif
kas eestlane ikka piiri tagant päris no name särke/pükse tellib, no eks on neid ka aga vähe... imo
kevadel sai SD-st võetud ports odavaid (4-8€) Lee Cooper ja No Fear t-särke mis kestavad siiani ja pole värve ega kaelust ära kaotanud. siiani rahul
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 21.10.2012 00:08:18 vasta tsitaadiga

Black66 kirjutas:
võtas-uxu, jutt käis 1 eurostest (võivad maksta ka rohkem aga täiesti tundmatu firma tooted) särkidest, mitte Puma särkidest. Puma särk on Inglismaal ja Eestis ühesugune, ainult hind on erinev ja meil valik väiksem.

Esiteks... mis Lonsdale siia siis puutub? Teiseks... Seal ei olegi 1 euroseid särke.

Matti
HV veteran
Matti

sõnum 21.10.2012 00:14:13 vasta tsitaadiga

Selle ürituse nimi on põhjusega SportsDirect, seal ei müüdagi manti, millega härra ja proua Ilvese manu minna. icon_lol.gif

Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
jtamm
HV kasutaja
jtamm

sõnum 21.10.2012 00:29:17 vasta tsitaadiga

Ise olen küll sportsdirecti kaubaga rahul, olen ostnud ka palju odavamaid t-särke (mõni isegi 3 euri) ja siiamaani vastu pidanud ja ei ole välja veninud ega midagi. Halb kogemus on olnud ainult Russel Athletic pusaga, mis peale esimest pesu lühikeseks ja laiaks muutus. Õnneks oli suure soodukaga ja ei olnud väga kahju tööpusana kasutusele võtta. Korralikumad riideesemed, näiteks jaki ja teksad, olen ostnud thehut.com-ist. Ka sealt leiab väga hea ale-ga asju ja boonusena on tasuta saatmine Eestisse ka, ehk ei pea alati suurema kogusega ostma thumbs_up.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
m
Kreisi kasutaja
m

sõnum 21.10.2012 00:39:46 vasta tsitaadiga

http://www.sportsdirect.com/donnay-defence-trainers-mens-119002?colcode=11900203
Tellisin sellised jalanõud kunagi, nüüseks juba vist mingi 3 kuud vastu pidanud ja lagunemismaärke pole.
Peab lihtsalt mööda teed kõndima ja talveks on mõeldud talvesaapad.
Ja riideid soovitaks ikka pesta mingi normaalse pulbriga ja õige temperatuuri ning programmiga.

Black66
HV Guru
Black66

sõnum 21.10.2012 01:31:58 vasta tsitaadiga

The_Boss, kui nüüd loeksid sulgudes olevat teksti kah läbi, siis sai nagu eraldi rõhutatud, et võib ka olla kallim aga täiesti suvalise firma oma. Ei maininud antud postituses Londsale toodet kordagi.
Nüüd küsiks su käest veel, et kui palju sa teadsid mingist Londsale kaubamärgist enne seda kui hakkasid need massilised tellimised SportsDirectist? Ma eeldan, et sa ei teadnud sellest kaubamärgist midagi kui sa juhuslikult boksimisega ei tegelenud, seal on see kaubamärk tõesti tuntud. Minu jaoks jääb see Londsale siiski mingiks odavaks asjaks, mis kulub kiiremini ja ilmselt ei kesta nii hästi. Ostsin endale kunagi aastaid tagasi Columbia matkasapad, millega olen suht iga ilmaga käinud ja palju, siiani kestavad ja ei lase vett kuskilt sisse. Ma arvan et aastaid 4 on neid küll kantud. Arvad et see Londsale 20€ trööba kestab samakaua kui Columbia? Mina isiklikult ei ole selline ilueedi, kellel kapp riietest ja jalanõudest üle ajab. Minu nõudmised on, et kaup oleks kvaliteetne ja vastupidav ning mugav kanda. Olgu parem kallis aga kvaliteetne. Pole tarvis igaks nädalapäevaks isesugust jalanõud või pluusi või jopet. Kui sul aga pole raha osta igaks nädalapäevaks korralik ese aga tahad ikkagi koguaeg noobel välja näha ja erinevaid riideid kanda, siis tõesti tuleb osta kõikvõimalikku odavat kraami kokku. Lõppkokkuvõttes ta kestab sul kah, sest sa ei kanna teda nii tihti, kui mina enda kalli hinna eest ostetud riideeset. Mina kannan ju praktiliselt igapäev, sina nädalas korra ehk. Ma nüüd ei taha väita, et sa selline inimene oled, tegemist pigem lihtsalt piltliku näitega ja minu arusaamaga elust. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 419 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 343
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 21.10.2012 01:46:50 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
beastbeats kirjutas:
http://store.diesel.com/ee/men

Selliste "odavate hindadega" võib ka Eestis kohapeal juba midagi normi leida...

Diesel'i asju tuleb Eestist paraku "tikutulega" taga ajada thumbs_down.gif
P.S küsiti poodide kohta, mis Eestisse saadadavad; mitte kust super-mega-hüper soodsalt saab...

tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 21.10.2012 01:48:26 vasta tsitaadiga

Black66 kirjutas:
Ostsin endale kunagi aastaid tagasi Columbia matkasapad, millega olen suht iga ilmaga käinud ja palju, siiani kestavad ja ei lase vett kuskilt sisse. Ma arvan et aastaid 4 on neid küll kantud.

X2 -
mul vist lähevad kuues talv jalga ja ei kurda millegi üle..... mugavad, kerged, vettpidavad, ... kunagi ammu Riiast ostsin ja mitte just väga odavad saapad ei olnud.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.10.2012 01:49:37 vasta tsitaadiga

Matti kirjutas:
Selle ürituse nimi on põhjusega SportsDirect, seal ei müüdagi manti, millega härra ja proua Ilvese manu minna. icon_lol.gif

No mõni käib 5 eurose t-särgiga ja ei oskagi paremat tahta... Sportsdirectist 3 paari dresse jalga ja koduaias hea trööbata...aga mõni tahab viisakas ka välja näha ehk
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 21.10.2012 02:13:22 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
......... Sportsdirectist 3 paari dresse jalga ja koduaias hea trööbata...

selleks ei pea 18 euri posti maksma ju ometi, esimene kaltsukas ja vea käruga omale kaltsu koju.... et KODUaias tööd teha
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 21.10.2012 02:14:33 vasta tsitaadiga

Black66 kirjutas:
The_Boss, kui nüüd loeksid sulgudes olevat teksti kah läbi, siis sai nagu eraldi rõhutatud, et võib ka olla kallim aga täiesti suvalise firma oma. Ei maininud antud postituses Londsale toodet kordagi.
Nüüd küsiks su käest veel, et kui palju sa teadsid mingist Londsale kaubamärgist enne seda kui hakkasid need massilised tellimised SportsDirectist? Ma eeldan, et sa ei teadnud sellest kaubamärgist midagi kui sa juhuslikult boksimisega ei tegelenud, seal on see kaubamärk tõesti tuntud. Minu jaoks jääb see Londsale siiski mingiks odavaks asjaks, mis kulub kiiremini ja ilmselt ei kesta nii hästi. Ostsin endale kunagi aastaid tagasi Columbia matkasapad, millega olen suht iga ilmaga käinud ja palju, siiani kestavad ja ei lase vett kuskilt sisse. Ma arvan et aastaid 4 on neid küll kantud. Arvad et see Londsale 20€ trööba kestab samakaua kui Columbia? Mina isiklikult ei ole selline ilueedi, kellel kapp riietest ja jalanõudest üle ajab. Minu nõudmised on, et kaup oleks kvaliteetne ja vastupidav ning mugav kanda. Olgu parem kallis aga kvaliteetne. Pole tarvis igaks nädalapäevaks isesugust jalanõud või pluusi või jopet. Kui sul aga pole raha osta igaks nädalapäevaks korralik ese aga tahad ikkagi koguaeg noobel välja näha ja erinevaid riideid kanda, siis tõesti tuleb osta kõikvõimalikku odavat kraami kokku. Lõppkokkuvõttes ta kestab sul kah, sest sa ei kanna teda nii tihti, kui mina enda kalli hinna eest ostetud riideeset. Mina kannan ju praktiliselt igapäev, sina nädalas korra ehk. Ma nüüd ei taha väita, et sa selline inimene oled, tegemist pigem lihtsalt piltliku näitega ja minu arusaamaga elust. thumbs_up.gif

Lonsdale, mitte Londsale.

Teadsin juba ennegi ja oli endalgi üks Lonsdale pusa, (mis väikseks jäi) kuigi boksimisega pole kunagi tegelenud.

Ma ei arva enam jalatsite vastupidavusest midagi, sest olen Eestis paljude erinevate tuntud firmade jalatseid kasutanud. Alati on nad päris kallid ka olnud. Praeguseks on ainult ühed reaalselt vastupidavad olnud. Kui ma ei eksi, olidki need Columbia omad ja talvesaapad täpsemalt. Praegu pole võimalust üle kontrollida seda.
Nüüd see aasta saigi esimese tellimusega SportsDirectist ostetud Lonsdale jalatsid ja vastu on nad praeguseks pidanud kauem kui mitmed tuntud firmade kallis kaup, mida Eestist leida võib.
Miks mitte osta siis ~7 korda odavamaid jalatseid?

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.10.2012 02:25:21 vasta tsitaadiga

no blja, teile oleks vaja siia riided vs riided teemat icon_lol.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.10.2012 02:28:40 vasta tsitaadiga

No bljad, ärge kujutage ette, et eestist ostetud on sitt ja posti teel välismaa odavmyygiriided on ylim kvaliteet
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.10.2012 02:31:53 vasta tsitaadiga

mina pole seda öelnud icon_wink.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 21.10.2012 02:34:17 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
No bljad, ärge kujutage ette, et eestist ostetud on sitt ja posti teel välismaa odavmyygiriided on ylim kvaliteet

Tunnen huvi, et kes on seda öelnud?

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.10.2012 02:53:06 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:

Tunnen huvi, et kes on seda öelnud?

Loe enda postitust kus kirjutasid kallitest eestist ostetud jalatsitest vs. kestvatest londsale inglismaa jalatsitest
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 21.10.2012 05:21:28 vasta tsitaadiga

Tsiteerin ennast:

tsitaat:
Ma ei arva enam jalatsite vastupidavusest midagi

Kui mu mõttest aru ei saanud, siis mina enam ei riski kallite jalatsite ostuga, sest siin ei kehti selline reegel, et mida kallim, seda kvaliteetsem.

villu70
HV Guru
villu70

sõnum 21.10.2012 07:45:54 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Tsiteerin ennast:

tsitaat:

Kui mu mõttest aru ei saanud, siis mina enam ei riski kallite jalatsite ostuga, sest siin ei kehti selline reegel, et mida kallim, seda kvaliteetsem.

muidugi võib ka erandeid olla aga üldjuhul..... hind ja kvaliteet käivad suht käsikäes
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.10.2012 09:52:36 vasta tsitaadiga

Black66 kirjutas:
Ostsin endale kunagi aastaid tagasi Columbia matkasapad, millega olen suht iga ilmaga käinud ja palju, siiani kestavad ja ei lase vett kuskilt sisse. Ma arvan et aastaid 4 on neid küll kantud. Arvad et see Londsale 20€ trööba kestab samakaua kui Columbia?

Päris tervemõistuslik võrdlus icon_rolleyes.gif

renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 21.10.2012 11:09:24 vasta tsitaadiga

t2ring kirjutas:
renhoelder kirjutas:
http://www.mandmdirect.com/

Tundub ka päris normaalsete hindade ja pakkumistega. Tegin teisipäeva õdakul tellimuse ära, eile pandi teele. Eks näis kui kohale jõuab.

On mingeid uudiseid ka sinu kauba kohta? Tuli ilusti kohale või ikka ootad?

Oskab keegi üldse midagi selle lehe/poe kohta midagi rääkida? kogemusi?

Kui nüüd võtta teiste UKist tellitud pakkide liikumisi siis heal juhul järgmise nädala lõpus on pakk käes. Hetkel on pakk alles "At Sortation Facility" aga vähemalt saab träkkida.

viimati muutis renhoelder 22.10.2012 11:28:35, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 21.10.2012 13:00:07 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
The_Boss kirjutas:
Tsiteerin ennast:

tsitaat:

muidugi võib ka erandeid olla aga üldjuhul..... hind ja kvaliteet käivad suht käsikäes

Probleem ongi selles, et neid erandeid on olnud liiga palju, muutes reegli kehtetuks.

m
Kreisi kasutaja
m

sõnum 21.10.2012 15:10:06 vasta tsitaadiga

Kui samasugused Columbia saapad maksavad Eestis 200€ ja näiteks UK's 100€ siis milleks osta eestist?
VAevalt, et need mis eestis maksavad 200€ oleks kvaliteetsemad kui UK'st ostes 100€'sed.

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 21.10.2012 17:20:29 vasta tsitaadiga

m kirjutas:
Kui samasugused Columbia saapad maksavad Eestis 200€ ja näiteks UK's 100€ siis milleks osta eestist?
VAevalt, et need mis eestis maksavad 200€ oleks kvaliteetsemad kui UK'st ostes 100€'sed.

Nii ebapatriootlik sinust.

tagasi üles
pisike
HV vaatleja

sõnum 21.10.2012 18:05:27 vasta tsitaadiga

m kirjutas:
http://www.sportsdirect.com/donnay-defence-trainers-mens-119002?colcode=11900203
Tellisin sellised jalanõud kunagi, nüüseks juba vist mingi 3 kuud vastu pidanud ja lagunemismaärke pole.
Peab lihtsalt mööda teed kõndima ja talveks on mõeldud talvesaapad.
Ja riideid soovitaks ikka pesta mingi normaalse pulbriga ja õige temperatuuri ning programmiga.

Ma tellisin ka maikuus Donnay tossud ja viskasin nad augustilõpus minema kuna nad lihtsalt lagunesid jalga ära.Ja ma ei käinud nendega igapäevaselt.Nüüd ootan pakki Karrimori papudega märgadeks ilmadeks http://www.sportsdirect.com/karrimor-tundra-wp-mens-walking-shoes-183208 niiet näis kuidas need vastu peavad.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Riiete teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 238, 239, 240  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.