praegune kellaaeg 22.06.2025 14:10:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lawnmeower
HV vaatleja
|
29.09.2012 13:09:50
N56VZ probleemid |
|
|
Nimelt eile juhtus selline asi, et mängides League of Legendsit hakkas mu uhiuus N56VZ tegema enneolematut häält, selline poolvilisev. Ventikast tuli kuuma õhku, aga samas korpus ei olnud käte all soe. Sellise mängu puhul ei tohiks ju vastava mudeliga niimoodi juhtuda. Lisaks olen kuulnud kommentaare, et masin peaks üldiselt vaikne olema. Mina aga täheldan vastupidist, sest võrreldes eelmise sülearvutiga (eMachines E625) teeb ta pigem kõvemat häält.
Teine probleem oleks, et vastavalt http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html infole peaks Mafia II isegi ultra peal mängitav olema. Mul on aga settingutest vsync ja antialiasing maas ning shadowid mediumi peal, ikka ei jookse päris ladusalt, et nauditav oleks. Driverid on mul nagu updatetud ja kõik peaks korras olema.
Oleks tore kui mingitsorti abi leiaks, ei oska siin puhul midagi teha.
//Täna lülitas arvuti end täiesti suvalisel ajal välja. Pilt läks mustaks, nagu elekter oleks kadunud.
Viimasel ajal olen ka protsessori temperatuure jälginud, mis on maksimaalselt 89°C jõudnud.
Ja lisaks veel üks probleem. Pärast BIOSe uuendamist lagivad kõik mängud, kui arvuti on akuga ühendatud.
Loodan, et keegi oskab midagi kosta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cheating
HV vaatleja
|
12.10.2012 13:35:07
|
|
|
Endal ka kohe-kohe plaanis see arvuti osta.
Mis on saanud teie arvuti probleemidest. Kas viisite poodi tagasi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Karu7899
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
xenover
HV kasutaja

|
20.10.2012 20:56:32
|
|
|
Mul on sama läpakas. Siiani pole nagu valju häält teinud töötamisel.
Kui ma Battlefield 3 mängin siis kisub veidi soojaks jah, aga see on ka GT seeria kaart, GTX pidi jahedam olema. Mäng jookseb päris hästi muidu läpaka kohta.
Kas sa seda arvestad Maffial, et sa mängid FullHDs, mitte tavaline 1280 x 800 (või mis iganes 1300 x wtf see ka poleks)? Proovi resolutionit madalamaks panna ja AAd juurde.
E: Avastasin, et resot madalamaks keerates jäävad ekraanile mustad raamid. Siiamaani pole leidnud lahendust nende likvideerimiseks.
Olen lugenud, et kui juhet taga pole, siis mängud läägivadki. Dunno why tho.
Milleks BIOSele üldse update oli vaja teha?
Loodetavasti need anomaaliad kaovad. Tundub solid piece of hardware olevat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
23.10.2012 15:17:12
|
|
|
oot imestate miks mänguvad läägavad kui juhet taga pole või on see nali ??
Sellessuhtes kui juhet taga pole siis loog ju et arvuti ei anna maks võimsust ju pead ise seadistama nii, et oleks max perf ja et videokaart töötaks, sest muidu ta laseb ainult prosele integreeritud videol. Ja kui akupealt panna max perf siis kaua sa chillida ei saa...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|