Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ertai
HV veteran

|
18.10.2012 12:02:05
|
|
|
Saan ka täna rõõmsalt FIFA 13 osaliseks, annan teada kasutajanime ka.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
18.10.2012 14:13:03
|
|
|
Kurat, kusagil normaalset controlleri seadistamise õpetust ei ole? Mingi video vaatasin YT läbi, tegin kõik ära nagu seal kirjas oli värki, aga controllers alla minnes näitab ikka mulle seal ainult keyboardi..
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
18.10.2012 14:15:49
|
|
|
X-Tream99 kirjutas: |
Kurat, kusagil normaalset controlleri seadistamise õpetust ei ole? Mingi video vaatasin YT läbi, tegin kõik ära nagu seal kirjas oli värki, aga controllers alla minnes näitab ikka mulle seal ainult keyboardi.. |
Kui mängu käima paned siis tuleb see fifa 13 väike aken ette kus on valikus play - game settings ja exit
Vaata game settings all üle, et sul controller ka seal paigas.
Seejärel mine game settingutest välja ja play.
Sellest hetkest ära muud kasuta kui pulti, klava kasutades(press enter/start ..blabla) siis jätab see default controlleriks klava.
Seega kohe alguses hakka mängus puldiga orienteeruma mitte klavaga.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
18.10.2012 14:51:05
|
|
|
Tra, oleks pidanud ikka klaviatuuriga edasi mängima tegelt harjumuse asi, aga puldiga käib selline kobatsemine, et kohutav. Pole never puldiga mänginud ühtegi mängu.. teiseks on mul controllers all kaks kontrollerit, st kui mängu sisenen ja pean valima "side", siis on seal all kaks controllerit, üks punane ja teine sinine...
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
18.10.2012 14:53:38
|
|
|
Eks iga asi vajab harjumist. Kunagi kui seda old-gen PES'i sai mängitud eelistasin just klaviatuuri kuna antud mängudega sobis klaviatuur paremini/suurem kontroll gameplay üle.
Nüüd fifaga harjutasin end ümber ja olen rahul(alates fifa 11'st siis)
|
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
18.10.2012 15:02:30
|
|
|
Peab vist controlleri sensitiivsust muutma, sest kui ma menüüs nagiveerida üritan, siis ta läheb nö. üle üle, kuigi ma üritan liigutada nii vaikselt, kui võimalik nuppu.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
18.10.2012 15:17:31
|
|
|
krt, vähe vist ei aja närvi kui keset kohtumist lihtsalt viskab desktopile ja ongi kõik :S
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
18.10.2012 15:54:41
|
|
|
Peab vist controlleri sensitiivsust muutma, sest kui ma menüüs nagiveerida üritan, siis ta läheb nö. üle üle, kuigi ma üritan liigutada nii vaikselt, kui võimalik nuppu. |
Mul endal ka logi f310 kuid sellist jama küll ei ole , kuigi enamasti kasutan pigem mitte analoogi vaid just seda d-pad'i menüüdes liikumiseks.
Renq kirjutas: |
krt, vähe vist ei aja närvi kui keset kohtumist lihtsalt viskab desktopile ja ongi kõik :S |
12nes oli see paras jura jah, aga nüüd 13nes mul viskab ka vahetevahel kui õnneks FUT mängus disconnecti ei tule õnneks
|
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
18.10.2012 16:25:07
|
|
|
GTR kirjutas: |
Peab vist controlleri sensitiivsust muutma, sest kui ma menüüs nagiveerida üritan, siis ta läheb nö. üle üle, kuigi ma üritan liigutada nii vaikselt, kui võimalik nuppu. |
Mul endal ka logi f310 kuid sellist jama küll ei ole , kuigi enamasti kasutan pigem mitte analoogi vaid just seda d-pad'i menüüdes liikumiseks.
krt, vähe vist ei aja närvi kui keset kohtumist lihtsalt viskab desktopile ja ongi kõik :S |
12nes oli see paras jura jah, aga nüüd 13nes mul viskab ka vahetevahel kui õnneks FUT mängus disconnecti ei tule õnneks |
mul juhtus esimest korda selline asi nüüd mängus ja just FUT'is.
aga puldiks mul logitechi cordless rumblepad 2 a samas piilun natuke onza tournament editioni poole, sest juhtmega pult on muidugi mõnus, a akude majandus on kohati tüütu.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
18.10.2012 16:30:25
|
|
|
onzal on mingi 8m kaablit
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
18.10.2012 16:42:14
|
|
|
libe kirjutas: |
onzal on mingi 8m kaablit  |
siis saab ülejäänud 6m arvuti tuppa lae alla pesunööriks tõmmata
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.10.2012 00:00:42
|
|
|
kohati on need easfc katkestused abiks
sain praegu paar head mängijat poole hinnaga
kahju, et pappi hetkel ei olnud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
19.10.2012 10:42:43
|
|
|
Jamad FUT web appi sisse saamisega. Resettisin küll asjad nagu pidi, aga ikka.. tuleb vist game advisoriga ühendust võtta.. oh hell...
või oskab keegi öelda, kuidas ultimate versiooni koodi sisse toksida muud viisi, kui fut web appi sisse logida.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.10.2012 10:54:42
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Jamad FUT web appi sisse saamisega. Resettisin küll asjad nagu pidi, aga ikka.. tuleb vist game advisoriga ühendust võtta.. oh hell...
või oskab keegi öelda, kuidas ultimate versiooni koodi sisse toksida muud viisi, kui fut web appi sisse logida. |
originis või mis kood?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
19.10.2012 12:31:45
|
|
|
Uh, vajutan START, connectib EA-ga ära ja siis jääb lihtsalt loadima (see kera jääb all vasakus nurgas tiirlema). Ei ole äöüõ tähtesid mu PC nimes, windows on täielikult uuendatud. Paras pähkel
(EA soovitusel tegin mängule update, reinstall (hea et 80mb/s tõmbas - miski ei ole aidanud siiani).
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
19.10.2012 13:05:45
|
|
|
või oskab keegi öelda, kuidas ultimate versiooni koodi sisse toksida muud viisi, kui fut web appi sisse logida. |
originis või mis kood? |
nende gold packide jaoks.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.10.2012 13:30:56
|
|
|
originis või mis kood? |
nende gold packide jaoks. |
mingit koodi polnud, oli vaid mängu key, mille originis ära sidusid ja ultimate pakid tulevad automaatselt
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
omang
HV kasutaja

|
19.10.2012 13:38:54
|
|
|
Eile saabus õnn ka minu õue peale: avasin eile 2 gold packi,
esimesest sain Fabio Countrao ja teisest pakist sain ManU Hernandeze ning Nocerino.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
IvarV
HV kasutaja

|
19.10.2012 14:14:57
|
|
|
Siiski Coentrao
Aga paljuga Fabio liigub?
Hernandez ei ole väga kallis, ca 10k saad tema eest.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
19.10.2012 14:28:09
|
|
|
Fabio peaks mingi 12-15 kanti minema ja need, kes Onzat soovitavad ja neile, kes plaanivad osta: jätke vahele. Mul läheb teine Onza juba, mõtlesin, et ehk esimene praak, aga tuleb välja, et 5-euristel Acme pultidel on ka parem ehituskvaliteet kui Onzadel. Tore värk küll kõik see mehaaniliste nuppude teema ja nii edasi, aga kui ei taha, et RT spastiliselt käituma hakkaks, juhe connectori juurest otsad annaks ja vasaku analoogi kumm maha ei kuluks peale kahte kuud kasutamist, siis on mõistlikum ikka Xboxi originaalpult või mõni muu soetada.
Ehk kunagi lastakse mingi Onza rev. B välja, siis võiks juba isegi vaadata.
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
19.10.2012 14:37:06
|
|
|
centraaL kirjutas: |
Fabio peaks mingi 12-15 kanti minema ja need, kes Onzat soovitavad ja neile, kes plaanivad osta: jätke vahele. Mul läheb teine Onza juba, mõtlesin, et ehk esimene praak, aga tuleb välja, et 5-euristel Acme pultidel on ka paremaks ehituskvaliteet kui Onzadel. Tore värk küll kõik see mehaaniliste nuppude teema ja nii edasi, aga kui ei taha, et RT spastiliselt käituma hakkaks, juhe connectori juurest otsad annaks ja vasaku analoogi kumm maha ei kuluks peale kahte kuud kasutamist, siis on mõistlikum ikka Xboxi originaalpult või mõni muu soetada.
Ehk kunagi lastakse mingi Onza rev. B välja, siis võiks juba isegi vaadata. |
Tava onza või tournament Edition?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
19.10.2012 14:46:02
|
|
|
Onzadel pidigi ehituspraaki olema, sp soovitan ise ka xboxi originaali, kui sellist layouti vaja.
Eile võtsin oma uue xboxi puldi kätte, aga ei ole ikka nii mugav kui PS3 stiilis layout. Vana Logitechi rumblepad töötab kenasti, vinguksin natuke, et kangide liikumisraadius on liiga suur (xboxil mõnusalt väiksem), aga muidu ikka hea.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
ohvitser12
HV vaatleja
|
19.10.2012 15:19:24
|
|
|
Sai siis Futis tõustud divisjon 1.Enamus brasiilia poisid ,aga ei kedagi erilist.Santose poiss Andre mul teinud kõvasti skoori.Mängin 4-4-1-1 stiilis.
_________________ K.Tali |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
19.10.2012 15:44:07
|
|
|
centraaL kirjutas: |
Fabio peaks mingi 12-15 kanti minema ja need, kes Onzat soovitavad ja neile, kes plaanivad osta: jätke vahele. Mul läheb teine Onza juba, mõtlesin, et ehk esimene praak, aga tuleb välja, et 5-euristel Acme pultidel on ka paremaks ehituskvaliteet kui Onzadel. Tore värk küll kõik see mehaaniliste nuppude teema ja nii edasi, aga kui ei taha, et RT spastiliselt käituma hakkaks, juhe connectori juurest otsad annaks ja vasaku analoogi kumm maha ei kuluks peale kahte kuud kasutamist, siis on mõistlikum ikka Xboxi originaalpult või mõni muu soetada.
Ehk kunagi lastakse mingi Onza rev. B välja, siis võiks juba isegi vaadata. |
Tava onza või tournament Edition? |
Tavaline, aga lugesin, et TE täpselt sama lugu, nendega pidi veel isegi veidi hullem olema, sest vasak analoog hakkab mingeid imeasju tegema. Mul tehniliselt veel toimib, aga kumm on maha kulunud ja narmendas, pidin CAT-5 kaabli isolatsiooni ja Loctitega parandama, et normaalne mängida oleks, pilti ka:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
19.10.2012 15:49:46
|
|
|
Mul ka Onza ja vasak kumm pani juba esimesel kuu minekut. Muidu on vinks-vonks.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |