praegune kellaaeg 26.06.2025 18:16:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
09.10.2012 14:26:22
|
|
|
Tanel, ja kivi müüja kapsaeda, et ta sellise üldse müüki võtab ja pärast kobiseb midagi kasutajate eelistustest. Keegi pole patust puhas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
09.10.2012 14:31:34
|
|
|
tsitaat: |
Tanel, ja kivi müüja kapsaeda, et ta sellise üldse müüki võtab ja pärast kobiseb midagi kasutajate eelistustest. Keegi pole patust puhas.
|
mitmekesisus rikastab ja mitte-vahetatava akuga telefonidel on omad eelised.
Müüja ülesanne on vaid ostjale selgitada (kas siis aktiivses müügiprotsessis või kodulehel), et aku pole vahetatav.
Aga läheb juba väga ot, kui sa süüdistad sideoperaatorit selles, et ta müüb mitte-vahetatava akuga telefone
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
18.10.2012 19:22:19
|
|
|
vana asi küll kuid see jäi kripeldama.....
Andrus Luht kirjutas: |
Tere,
Küsimus pere väikseimate kaitsmise kohta. Millal EMT võtab vastutuse ja lõpetab röövellike mobiili-teenuste-operaatorite vahendamise oma noorimatele klientidele? Teada on see, et need raisakotkad trügivad väikese inimese arvutiekraanile ja taskutelefoni igal esimesel võimalusel. Kas tõesti on ainus viis väikesele inimesele EMT kaart telefonis hoida muuta ära SMS sõnumikeskuse ja MMS/interneti APN!? Kas tõesti EMT ei võiks lastepakettides ÄRA KEELATA vereimejatest raisakotkaste teenuste pahaaimamatu ja tahtmatu pähe määrimine näiteks alla 12a vanustele klientidele? Minu viimane vestlus teie klienditoega sel teemal lõppes aastapäevad tagasi sellise emotsiooniga, et peaaegu oleksite oma üsna vanast kliendist ilma jäänud. Ainult minu isiklik laiskus ja mugavus päästis teid tookord. See ei pruugi aga nii jääda...
Andrus |
See ei ole EMT süü. ma arvan et EMT ei vahenda neid "raisakotkaid".
Selles asjas on süüdi pigem failijagamislehed, kust soovitud faili kätte saamine on tasuline ja tuleb liituda mõne moblateenusega.
Näiteks cashfile.org kui laps tahab sealt mõnd faili kättesaada siis tuleb teha IQ testike, mis liidab lapse nonde "raisakotkaste" sisuteenusega.
Ja kahtlen, kas EMT saaks lapsi kaitsta sellisel juhul. pigem ikka vanemate rida see. Riiklik või koduruuteris pesitsev NetNanny saaks aidata siin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
18.10.2012 19:34:12
|
|
|
No asi see kopikas nüüd suurärimehel maksta pole ...
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
18.10.2012 19:57:41
|
|
|
Andrus Luht,
siiski see on vanemate rida kaitsta oma jõnglast, et titt ei pääseks neile lehtedele (net on muidugi neid täis, kõik ühesuguse koodiga) kus lõks üleval.
ma ei teagi mis saaks kui omal lapsed oleksid ja need interneti kasutada tahavad. tuleb vist netnanny abil blokeerida kõik lehed mille nimes on cash või share....
ise küll ei julgeks loota, et teenusepakkuja teeb minu eest mustatöö ära.
ehk aitab : http://www.topconsumerreviews.com/internetfilters/detailed-reviews.php
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
18.10.2012 19:58:59
|
|
|
no see ot. aga piiramine ei ole alati lahendus...selgitamine ja õpetamine aitab tihti paremini
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.10.2012 10:54:00
|
|
|
Andrus Luht kirjutas: |
Selgitad ja õpetadki oma lapsi. Laps on aga laps ja kui jälle keegi kuskil lubab tasuta aifõuni või muud ahvatlevat siis laps käitub lapsena ja võibki kogemata täita süütuna näiva osalemisankeedi, kus küsitakse vaid nime ja telefoninumbrit. Järgmiseks käib piiks-piiks ja saabub SMS, milles sees veebilink. Selle lingi avamine telefonis loetakse aga lepingu sõlmimiseks ning ongi lapsele müts pähe tõmmatud ning lapsevanem peab aga plekkima. Ma saan nendest raisakotkastest aru, see on nende töö. Ajad kotid taha kõige kergemale saagile, lastele. Millest ma aga ei saa aru on see, et miks selline tubli ja tugev tegija nagu EMT seda teha laseb. Räägitakse küll sotsiaalsest vastutustundest ja pereväärtustest aga samal ajal hõõrutakse vaikselt rahulolust käsi kui raisakotkad neile pappi teenivad. Öäkk...  |
Värskendage mu mälu, kas EMT-l kõnefilter teenust pole, minuteada peaks olema. Kas ta ainult ka SMS peale kehtib. Teades neid numbrivahemikke, kust zmz saadetakse võib juu sitafiltri koostada. Mure lahendatud.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.10.2012 11:44:22
|
|
|
kui sõnumeid saata ei saa, siis ju põhiprobleem lahendatud. ok, laps saab neid reklaame, aga tellida ta ju enam ei saa..
hetkel küll poolik lahendus, aga ikkagi lahendus
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.10.2012 11:58:16
|
|
|
sellisel juhul nad mingi augu seadustes leidnud, sest peale selle probleemi tekkimist aastaid tagasi, sai JAH sõna öelda vaid sõnumiga vastates. need nn, kliki linki peaks olema kehtetud.
eks ma jõua ka selle probleemini aastate pärast, aga edu võitlemisel tuuleveskitega.
pm on appe olemas, millega saab sms blockida, aga need raisad töötavad vaid telefoniraamatu alusel.(pole syvenenud, võibolla mõne appiga saab ka kõik keelata)
saadaks nad sõnumit yhelt numbrilt, siis poleks probleem blockida, aga neid saatjaid on vist paraku mitmeid.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|