Haha, War Of the RosesVSChivalry:MW....mõlemad tunduvad tuusad, ehkki esialgu panustan veel Roosidele,. Seal paistab peale gore ka natuke "sügavust" olema. _________________ Ilusaimate kribajatega mängublogi: Suborinurk.exe
http://suborinurkne.blogspot.com/
Ei oskagi ka nüüd otsustada. On keegi kes mõlema betas olnud? Just huvitab kus on täpsem ja huvitavam just käsivõitlus. blokid ja erinevad tüüpi rünnakud. Kumb tundub vähem clickspam olevat? Tänud!
Olen lugenud erinevaid võrdlusi ja rahvas kipub Chivarly poolde kalduma.
Isegi need, kes algselt ja üldse Rooside fanbase on olnud. Chivarlys pidi palju täpsem ja arenenum combat olema.
Eks infot järjest laekub ja vast saame peagi ise ka löögile.
Eks sitast saab ka peaaegu saia teha, kui humoorikas kommentaar lisada ja parimad palad kokku panna. Loomulikult ei ütle ma, et see mäng sitt on, aga olles ikka üksjagu neid melee võitlusega mänge toksinud (ka die by the sword, dark messiah of might and magic, igasugused mount and blade erinevad multiplayerid) avaldan mõningast kahtlust selle üle, et kui vahva see mäng tegelikult on. Millegi pärast melee fpsid või 3rd psid multiplayeris jäävad kuidagi... no kurat ma ei tea, midagi on siiani alati puudu olnud.
Ma ei tea mis arvutit see mäng vajab. Senimaani kõik mängud saadud mängitud. Mul hetkel C2D 8400 at 3,6-4.0Ghz Ati 3870x2 ja mäng läägib nii õudsalt ei täiesti võimatu on mängida. Kui ei saa kiirelt reageerida siis oled lihtsalt hommikusöögiks teistele :S
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.