Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
22.09.2012 22:16:36
|
|
|
JoosepN
Spoiler 
also, 3800s postitus (jäi silma xD)
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.10.2012 11:50:22
|
|
|
KohviPaus
Spoiler 
Naabrivanale tehtud logo
Spoiler 
Spoiler 
Kunagi tahan oma tehtud raamatu välja lasta. Plaan on teha suht paks raamat ja võimalikult sisurikas, et lapsi joonistama õpetada.
Spoiler 
Samuti tahan peale joonistamist õpetada ka meisterdama ja animeerima
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naabrivana
HV kasutaja

|
11.10.2012 16:20:45
|
|
|
Naabrivanale tehtud logo
Spoiler 
Suured tänud ja kes teab ehk tekib veel mõni hea mõte, ning sina aitad selle paberile panna.
Eriti meeldib su "käekiri"
Edu sulle ka raamatu tegemisel!
_________________ Oma ala meister.. www.grillmeister.ee |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
15.10.2012 16:09:07
|
|
|
Spoiler 
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
<Kapa>
HV vaatleja
|
15.10.2012 19:31:58
|
|
|
Kui kunagi viitsimist/vaba aega peaks tulema sul, siis võid mulle ka toreda pildi avatariks joonistada. Kiiret pildiga pole, vahet pole ka mis loom välja kukub. Märksõnadeks et mitte eriti energiline, pigem tagasihoidlik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
FatCat
HV kasutaja

|
19.10.2012 12:27:11
|
|
|
Väga meeldivad su joonistused!
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
drag0n
HV kasutaja

|
22.10.2012 00:55:30
|
|
|
Ma olen väga õnnelik pildi üle, mis sa mulle 2 aastat tagasi tegid :)
Olen seda sellest ajast kuni eelmise nädalani siin ja ka mitmes teises kohas rõõmuga kasutanud.
Nüüd aga tunne, et oleks vaja natuke värskendust - kui muidugi sul kunagi aega on.
Ma olen juba ühe suurepärase pildi sult saanud, aga loodan, et teist paluda ei ole sinu lahkuse kuritarvitamine.
Loom oleks ikka vana hea draakon. Ei tahaks sulle väga piire seada, et missugune ta olla võiks.
Kuna sinu pildid on alati toredad, siis tahakski natuke üllatust :)
Lihtsalt midagi uut ja teistsugust vanast :). Enam ei pea õllekõhuga olema (see mul niikuinii ära kadunud :P).
Draakon on selline tore olevus, et tema puhul saab ju fantaasial lennata lasta.
Kui siiski mingit märksõna juurde siis äkki tuli - lohed ju vahel purskavad.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
25.10.2012 12:02:04
|
|
|
drag0n kirjutas: |
Ma olen väga õnnelik pildi üle, mis sa mulle 2 aastat tagasi tegid
Olen seda sellest ajast kuni eelmise nädalani siin ja ka mitmes teises kohas rõõmuga kasutanud.
Nüüd aga tunne, et oleks vaja natuke värskendust - kui muidugi sul kunagi aega on.
Ma olen juba ühe suurepärase pildi sult saanud, aga loodan, et teist paluda ei ole sinu lahkuse kuritarvitamine.
Loom oleks ikka vana hea draakon. Ei tahaks sulle väga piire seada, et missugune ta olla võiks.
Kuna sinu pildid on alati toredad, siis tahakski natuke üllatust
Lihtsalt midagi uut ja teistsugust vanast . Enam ei pea õllekõhuga olema (see mul niikuinii ära kadunud ).
Draakon on selline tore olevus, et tema puhul saab ju fantaasial lennata lasta.
Kui siiski mingit märksõna juurde siis äkki tuli - lohed ju vahel purskavad. |
Drag0n
Spoiler 
Vahepeal on mul olnud plaan ka teha aabitsat, kuid ma ei tea, kas selle jaoks peavad mingid teadmised ka olema või võib teiste pealt vaadata ja siis oma versioon teha?
<Kapa>
Spoiler 
Leinö
Spoiler 
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
25.10.2012 18:17:13
|
|
|
Nad saaksid vist väga hästi aru, et ma ei käi enam koolis või olen liiga vana, muidu võtaks osa küll.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
25.10.2012 18:19:14
|
|
|
Flacko,
tsitaat: |
Munitsipaalpolitsei (mupo) kuulutas välja konkursi ameti maskoti leidmiseks, ideid ja kavandeid oodatakse konkursile eelkõige lasteaia- ja kooliõpilastelt 1.-7. klassini. |
Minumeelest saata võid sellegipoolest ja täiskasvanuna (kui lapsi sul pole). Aga jah, ise tead, lihtsalt mainisin.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.10.2012 12:44:01
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Flacko,
tsitaat: |
Munitsipaalpolitsei (mupo) kuulutas välja konkursi ameti maskoti leidmiseks, ideid ja kavandeid oodatakse konkursile eelkõige lasteaia- ja kooliõpilastelt 1.-7. klassini. |
Minumeelest saata võid sellegipoolest ja täiskasvanuna (kui lapsi sul pole). Aga jah, ise tead, lihtsalt mainisin.  |
Tegin proovi.
Spoiler 
Hiljem pean paberile ümber joonistama. Kardan et öeldakse "Kopeeris kuskilt maha, ei usu et tema ise tegi" värk. Vanasti oli ilge probleem kuna paljud ei uskunud kui ma ise kohapeal joonistasin, arvati et teen kuskilt maha, mis on mu jaoks VÄGA solvav.
Kunagi oli jäätise mingi joonistusvõistlus ja mulle anti täiesti 100% tühi leht ja siis ka arvati et kopeerin kuskilt maha.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.10.2012 12:57:50
|
|
|
Need on rumalad inimesed, kes arvavad, et kopeerisid maha ja mingit tõestust oma väidete kohta ei anna. Kui ise teed ning kuigi sa ei ole ühtegi näidist vaadanud, siis alati võib juhtuda, et pilt on väga sarnane mingi teise inimese varem tehtud joonistusega, aga see tõenäosus on väga väike. Eriti sinu joonistuste puhul. Ära võta südamesse.
Siin foorumil on logode konkursid ja nende puhul on suurem tõenäosus sarnaneda juba mõne juba loodud logoga, kuna need on nii väikesed, kuid mõte peab väga lihtne olema. Siis on raske midagi unikaalset luua, aga ka see on võimalik.
Sinu pilt on väga hea. Kuigi võitjaks sa vist ei saa kandideerida, siis tähtis pole võit vaid osavõtt.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
26.10.2012 13:03:11
|
|
|
ma siin juba vana kasutaja aga siiani pole avatari...kas liiast palutud ja kas Flacko viitsib ka mulle mingisuguse avatari välja võluda-joonistada...
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.10.2012 13:20:43
|
|
|
Ikka viitasib
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.10.2012 13:23:05
|
|
|
Flacko, kuidas su kasutajanime hääldada? Fläko või flako vms?
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.10.2012 13:23:23
|
|
|
ä-ga
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naabrivana
HV kasutaja

|
26.10.2012 18:05:42
|
|
|
Kui aega ja mahti saad lume rookimise vahepeal, siis paluks ka täita ka minu tühi avatari koht... tegevust sa tead
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.10.2012 18:15:51
|
|
|
Aega mul on küllalt, kuna ise lund rookima ei pea .
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naabrivana
HV kasutaja

|
26.10.2012 18:39:25
|
|
|
Nojah, eks pead oma käsi hoidma
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.10.2012 20:03:39
|
|
|
Naabrivana
Spoiler 
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naabrivana
HV kasutaja

|
27.10.2012 06:56:14
|
|
|
Suured tänud! Kohe kodusem tunne
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dianatrix
Kreisi kasutaja
|
27.10.2012 07:43:28
|
|
|
Hey Flacko.
Oled mulle juba ~5 aastat tagasi ühe hundiplika joonistanud, väga äge oli.
Aga inimesed ikka arenevad, seega mõtlesin, et äkki prooviks midagi uut, kui leiad aega.
Eksmees ütles, et kui ma oleks loom, siis ma oleks must panter. Võikski siis olla üks must panter. Aga äkki prooviksid veidike teistsugust stiili... Ses mõttes, et tavaliselt su tegelased on kõik sellised rõõmsad ja nunnud ja armsakesed, aga mina paraku jätan hoopis vastupidise mulje, seda eriti päriselus. Võiks jätta sellise intelligentse, külma mulje, samas midagi sensuaalset. Mõtle näiteks vampiiridele või Lumivalgekese kurjale kasuemale. Ja kuna ma olen pikk ja peenike, võiks see panter tulla ka selline. Näoilme poolest: ei mingit naeratust ega möirgamist palun. Selline ükskõikne ilme, aga mitte igavlev, vaid pigem müstiline vms.
Lisan 2 pilti ka, äkki on lihtsam nende järgi.
Täispikkuses: http://i.imgur.com/4Be46.jpg
Näoilme umbes nii: http://i.imgur.com/oDAws.jpg
Tänud ette ära, ootan põnevusega.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
27.10.2012 08:56:54
|
|
|
Oh, äge idee. Mulle meeldib see et soovite sarnast, nagu lumivalgekese kuri kasuema jne. Tuhkatriinus oli ka selline kuri ema, mis tuleb silme ette kohe. See saab põnev olevat :3
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
27.10.2012 11:39:56
|
|
|
Scrazy kirjutas: |
Hey Flacko.
Oled mulle juba ~5 aastat tagasi ühe hundiplika joonistanud, väga äge oli.
Aga inimesed ikka arenevad, seega mõtlesin, et äkki prooviks midagi uut, kui leiad aega.
Eksmees ütles, et kui ma oleks loom, siis ma oleks must panter. Võikski siis olla üks must panter. Aga äkki prooviksid veidike teistsugust stiili... Ses mõttes, et tavaliselt su tegelased on kõik sellised rõõmsad ja nunnud ja armsakesed, aga mina paraku jätan hoopis vastupidise mulje, seda eriti päriselus. Võiks jätta sellise intelligentse, külma mulje, samas midagi sensuaalset. Mõtle näiteks vampiiridele või Lumivalgekese kurjale kasuemale. Ja kuna ma olen pikk ja peenike, võiks see panter tulla ka selline. Näoilme poolest: ei mingit naeratust ega möirgamist palun. Selline ükskõikne ilme, aga mitte igavlev, vaid pigem müstiline vms.
Lisan 2 pilti ka, äkki on lihtsam nende järgi.
Täispikkuses: http://i.imgur.com/4Be46.jpg
Näoilme umbes nii: http://i.imgur.com/oDAws.jpg
Tänud ette ära, ootan põnevusega.  |
Ma loodan et tuli õigesti
Scrazy
Spoiler 
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |