Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Murtpoiss
HV kasutaja

|
15.10.2012 11:43:46
ftp kliendiga ei saa sisse |
|
|
kui kasutan brauseri baasil olevat ftp klienti siis logib sisse iga kord aga kui kasutan nt dreamweaver või phpdesigner ftp lisa siis ei lase sisse ... olen paar korda saanud aga ei tea miks ... või et miks igakord ei saa ...
netiühendus on elioni oma ... seega pordid avatud ... proovisin ka et lülitan viiruset6rje v2lja aga ei midagi ... tegin mingi port forwardi ka ruuterile ... ei midagi kasu!!!
kas keegi oskab aidata ?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
15.10.2012 12:08:04
|
|
|
Vale parool pandud? Crystal FTP on näiteks sellise kiiksuga, et kui sisestad vale parooli, siis uuesti samale ftp aadressile teist parooli panna ei lase ennem, kui seadetest kustutad selle järjehoidja, mis ta selle vale parooliga on teinud ennem.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
15.10.2012 12:19:55
|
|
|
ei ole vale parool kui ma brauseri kaudu http://www.net2ftp.com/ saan sisse logida
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
15.10.2012 12:33:57
|
|
|
Veateateid on mingeid? Kristallkuul on parasjagu poleerimises .. ei saa ise su arvutisse vaadata.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
15.10.2012 12:41:27
|
|
|
ainult selle annab ... ja phpdesigneris andis pmtl sama asja ... mingit errorit nagu pole ... panin isegi ftp timeout 30 seki pealt 60 peale
ma proovisin isegi seda dreamweaveri test serverit ... sinna ka ei saa
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
15.10.2012 12:47:26
|
|
|
Proovi mingi inimliku FTP kliendiga, nt FileZilla .. seal peaks ehk täpsemalt infot saama, kuhu asi pidurdama jääb.
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
15.10.2012 12:53:30
|
|
|
kas sellest piisab ? v6i on kuskil logi ka selle progrel ?
Staatus: gaasiauto.ee 'i aadressi lahendamine
Staatus: Ühendume 212.47.211.152:21...
Viga: Ühendus aegus
Viga: Ei suuda ühenduda serveriga
Staatus: Ootan kordusühendust ...
Staatus: Delaying connection for 1 second due to previously failed connection attempt...
Staatus: gaasiauto.ee 'i aadressi lahendamine
Staatus: Ühendume 212.47.211.152:21...
Viga: Ühendus aegus
Viga: Ei suuda ühenduda serveriga
mõned sätted veel dreamweaverist
Spoiler 
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
15.10.2012 12:56:01
|
|
|
Mingi võrgukala on kuskil .. kas on aadress, kuhu ühendud vale ja seal ei olegi FTP-d kuulamas, või on sul mingil kummalisel moel FTP liiklus ära keelatud seal, kus sa hetkel asud. See brauseripõhine lahendus, mida ennist linkisid, ühendub ilmselt oma serverist sinu soovitud FTP serverisse, seega sinu kohalik võrk ei mängi rolli.
Oled kuskil imelikus nuditud netiga kohas? A'la kool, ühiselamu, avalik internetipunkt (on selliseid veel Eestis? )
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
15.10.2012 13:20:50
|
|
|
esetile peaks piisama ju sellest kui valid -> temprarily disable protection ... siis eset ei m2ngi rolli
korrusmaja nett on ... seal on thompsoni ruuter (pordid lahti), linksys ruuter (pordid lahti), ja toas on mul wifi ruuter kus on firewall üleval ja see peaks olema ainus mis saab midagi muuta ... kuna ma sain mingid ajad tagasi veebilehte hostida p2ris oma kasti pealt ... kui ma firewalli maha v6tsin ...
aga kuidas ma saan seda ftp asja teha nii et ma firewalli maha ei peaks v6tma ... ma olen suht kindel et asi hakkab t66le kui firewall maas ...
ehk siis mingi pordi suunamine teha ?
oskab keegi seletada ?
ruuterist Forwarding - Virtual Servers(või ehk mõni neist-> DMZ- UPnP - Port Triggering) -
virtual serveri all kysib
Service Port: (XX-XX or XX)
IP Address:
Protocol:
Status:
Common Service Port:
ma proovisin nii
Service Port: 21
IP Address: minu arvuti ip
Protocol: tcp
Status: enabled
Common Service Port: ftp
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
15.10.2012 17:17:14
|
|
|
Kas sa IE ga saad aadressil gaasiauto.ee omale ftp ette? Kui saad, kus siis su kodulehe aadress on? Kahtlen kirjuta ftp://gaasiauto.ee ja proovi siis.
Selleks on browseri aadressriba, milleks mingi vahepealne ftp osa netis? Teevad mingeid uuringuid su serveris ja sa ise ei teagi.
Edit: Nii ongi, su ftp aadress on ftp://gaasiauto.ee
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
16.10.2012 22:10:12
|
|
|
andrusny kirjutas: |
Kas sa IE ga saad aadressil gaasiauto.ee omale ftp ette? Kui saad, kus siis su kodulehe aadress on? Kahtlen kirjuta ftp://gaasiauto.ee ja proovi siis.
Selleks on browseri aadressriba, milleks mingi vahepealne ftp osa netis? Teevad mingeid uuringuid su serveris ja sa ise ei teagi.
Edit: Nii ongi, su ftp aadress on ftp://gaasiauto.ee |
nii saan ka sisse ilma probleemideta
aga mul vaja programmiga saada ligi et muuta lehe kujundust v2he lihtsamini ... seal on kellelgi pandud kujundus mis on sauruse oma ... mina ei saa tollest aru ... mai saa isegi mingi drop down menuga hakkama seal...
edit: mida lollust ... täna panin arvuti k2ima siis yhe korra connectis 2ra ja sain k6ike teha ja vaadta ... ja kui p2rast uuesti proovin siis j2lle ei saa wtf
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
|