lollidelt tulebki raha ära võtta.
siin käis üks video ringi, ehe näide keskmisest fööni kasutajast _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tanel pane nüüd HV graafik kõrvale, tahaks näha oma silmaga seda maailmaimet, kuidas 3 nädalane iphone5 teeb ära SG3-le...isiklikult jääb küll müstiliseks, kuidas üldse keegi saab weebi statistikat mõõta seadme põhiselt, aga no apple maailmas on ennegi müstilisi asju toimunud(algatuseks kasvõi hullus nende järele ) _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Eestis see ei saagi suur olla, sest siin müüdi vaid käputäis aifööne.
Google Analytics iPhone seadmepõhist eristust ei näita paraku.
Nr. 1 on (not set). Tabel ei näita isegi Galaxy S III.
Spoiler
Muuseas opsüsteemide all ei näita isegi Windows 8-t.
alliance, sa mõtled minu tabelit või?
See oli desktop seadmete Windows operatsioonisüsteemide statistika
See oli väljatoodud selleks, et näidata, et Google Analytivs andmed on üldiselt puudulikud.
Alati täpsusta mida silmas pead, muidu raske aru saada... _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
eeeee, ma istun 9-18 HV foorumis moblaga..... ok, vahepeal teen ka tööd, aga pm on telefon online kogu aeg. ma pettunud, et s2 on kuidagi väga taga
nimetud fööni naised (inimesed ka) _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.