OFFLINE jälle , tahaks nagu magama minna aga 2 mängu ju veel..ja see mäng ei taha ka läbi saada _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
THE FIRST AND PROBABLY ONLY TEAM FIGHT YOU'VE BEEN WAITING FOR? Technical difficulties.
+1
Ise ootasin ka et noh nüüüüd läheb andmiseks ja kõik
aga paistab et tegin õigesti kui pärast seda viimast crashi magama läksin, nagu aru saan siis järgmised mängud mängitakse nädala jooksul ära ja finaal on 13oct
Ei tasu sellest uudisest kinni võtta, ütles hiljem, et kui väärilist asendajat ei saa, siis jääb tiimi (võimalik, et Xspecial läheb AP ja otsivad suppordi).
Ja kui sa unustad eesukse lahti ööseks ja sul maja tühjaks tassitakse on see sinu oma viga ja varas ei ole milleski süüdi?
Kui nad neid muudmoodi enam paigutada ei saa, siis vähemalt tehku nii, et 1 hoiatus tiimi peale ja järgneva rikkumisega mänguvõit kohe teisele tiimile. Tagasiulatuvalt karistada pole nagu võimalik (kuna keegi vist ei keelanud seda teha otseselt ja sellele karistust ei määranud), teinekord on targemad ja ei tee enam sellist jama.
Ja kui sa unustad eesukse lahti ööseks ja sul maja tühjaks tassitakse on see sinu oma viga ja varas ei ole milleski süüdi?
saan su mõttest aru aga nii mastaapse ürituse puhul nagu on World Championship nimetaks ma küll seda korraldajate veaks. See lava on ju spets ehitatud, seal oleks saanud paigutust mustmoljon erinevat moodi teha nii et mängijad isegi tagurpidi ennast keerates ei saaks minimappi näha.
pigem peab korraldaja selle peale mõtlema et nii öelda esiuks lahti ei oleks ja et mängijatel ei tekiks võimalust oma kanget kaela keerates märgata juhuslikult vastase minimapi
Ca 20.00 paiku magama ja kell 03.15 vms äratus.
Riot otsustas CLG vs WE asjus ümber, tehakse vaid üks mäng mis otsustab edasise. Varem rääkisid suure suuga kuidas tuleb täiesti otsast peale match aga mingil põhjusel mõeldi ümber, seega seda ei saa küll maha magada.
Ca 20.00 paiku magama ja kell 03.15 vms äratus.
Riot otsustas CLG vs WE asjus ümber, tehakse vaid üks mäng mis otsustab edasise. Varem rääkisid suure suuga kuidas tuleb täiesti otsast peale match aga mingil põhjusel mõeldi ümber, seega seda ei saa küll maha magada.
Kas nad teevad valikud ja banid uuesti või jätkavad viimase mängu seadetega ? Kui mingeid muudatusi ei tehta , siis peaks CLG vast võidu kätte saama.
99% kindel, et tulevad uued bannid n shit. Muidu saavad "kodus harjutada" praeguste bannide/pickide järgi ju. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
CLG.EU stall comp on niikuinii teada ja sellest neid välja bannida ei anna.
WE Blitzcrank invadestrat on aga teada ja minuarust nad midagi alternatiivset ka nendes mängudes välja ei näidanud kui Blitz bannitud oli.
Pakuks, et WE valib mingi teamcompi, mis võimaldab engagemist, mitte nagu eelmise nädalavahetuse mängudes kus WE ei saanud initiateda ilma Blitzita CLG ülitugeva counterinitiate tõttu. Ja eks siis mängud venisidki tohutult kuna CLG ainult ootas, et WE initiateks ja nad teamfighti kotti paneks lõdvalt. CLG ise initiatema ei hakanud kuna ei tahtnud riskida nii suurte panustega mängus.
Täna öösel siis finaal, 3.30 eesti aja järgi, kelle poolt olete? Mulle väga meeldis kuidas Azubu Blaze tegi viimane turniir puhta töö ja näitas usa power tiimidele kuidas mängima peab
Kas keegi on selle Adobe Air Debug crashi kohta sügavamalt uurinud, mingi link vms pakkuda, kus pakutakse lahendusi vea parandamiseks? Mul närv päris must juba.
Asjad mida proovinud:
Mäng re-installitud
Drivereid uuendatud, erinevaid proovitud.
Adobe Air uuendatud, isegi manuaalselt LoL kausta
Repairitud
Net framework reinstallitud
Panda booster maha lastud
LoL replayd ei kasuta
Servicites IP helper maha võetud
Firewall maha võetud
Antivirus maha võetud
Ei oska enam midagi tarka ette võtta. Kord töötab, kord mitte. Mingit loogikat ei leia miks vahest otsustab töötada ja miks vahest mitte.
Mida enam ma uurin seda rohkem tundub, et mingit kindlat fixi ei eksisteerigi ja mitte keegi ei suuda leida põhjust miks asi ei funka. Ei Adobe oma lehel modid ning Riot'i kodukal ei võta ükski dev. sõna. Tech supportist tuleb ka vist tavalisi re-install vastuseid ainult. Masendav.
Tahaks mängida aga väga nagu ei kutsu kui kunagi ei tea, kas saan üldse champion selectist kaugemale. Enne ei tea, kui mäng käima läheb. Ja siis kui ei tööta olen lihtsalt oma tiimile sitta keeranud.
Kas keegi on selle Adobe Air Debug crashi kohta sügavamalt uurinud, mingi link vms pakkuda, kus pakutakse lahendusi vea parandamiseks? Mul närv päris must juba.
Asjad mida proovinud:
Mäng re-installitud
Drivereid uuendatud, erinevaid proovitud.
Adobe Air uuendatud, isegi manuaalselt LoL kausta
Repairitud
Net framework reinstallitud
Panda booster maha lastud
LoL replayd ei kasuta
Servicites IP helper maha võetud
Firewall maha võetud
Antivirus maha võetud
Ei oska enam midagi tarka ette võtta. Kord töötab, kord mitte. Mingit loogikat ei leia miks vahest otsustab töötada ja miks vahest mitte.
Mida enam ma uurin seda rohkem tundub, et mingit kindlat fixi ei eksisteerigi ja mitte keegi ei suuda leida põhjust miks asi ei funka. Ei Adobe oma lehel modid ning Riot'i kodukal ei võta ükski dev. sõna. Tech supportist tuleb ka vist tavalisi re-install vastuseid ainult. Masendav.
Tahaks mängida aga väga nagu ei kutsu kui kunagi ei tea, kas saan üldse champion selectist kaugemale. Enne ei tea, kui mäng käima läheb. Ja siis kui ei tööta olen lihtsalt oma tiimile sitta keeranud.
andsid Azubu Frostile ühe mängu võiduga maitse suhu ja siis näitasid ikka konkreetselt koha kätte ja kes on boss
Mind ei näitanud keegi. Nad näitasid lihtsalt korralikku skilli ja tiimitööd. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.