Kas see mäng tuli alles nüüd Eesti Steam Store'i või kujutan ma seda ette, et varem polnud?
Ta on seal koguaeg olnud. Lihtsalt keegi pole julgenud eriti teda sealt osta ilmselt selle keele jama pärast, mis oli Borderlands 2-ga. Kalli võitu ka ...
Ma ei ole ise jälginud, aga väga võimalik, et varem ei olnud, sest mängu publisheriks on ju ikkagi Bethesda ja nende eelnevad mängud puuduvad siiamaani.
Kuna Borderlands 2 probleem lahendati minu teada 1C'ga ära vms, siis ehk on tulevased Bethesda mängud meile nüüd saadaval?
Kuigi tegelikult kui hakkan mõtlema, siis on Dishonored ikkagi juba pikemat aega Steamis olnud. _________________ TALUSILDID
Go to: Documents\My Games\Dishonored\DishonoredGame\Config
Open: DishonoredInput.ini
Add this line: "m_PCBindings=(Name="F4",Command="FOV 110")" after this line "m_PCBindings=(Name="Zero",Command="GBA_Shortcut_9")". Don't forget to save the file.
Launch your game and press F4.
Goodbye headache !
How to Hide/display HUD
Add this line: m_PCBindings=(Name="F6",Command="ShowHUD true")
Press F6 to hide or display HUD.
Remove intro movies (Arkane logo, Bethesda logo, UE3 logo, etc)
Go to \Steam\steamapps\common\Dishonored\DishonoredGame\Movies
Delete/move these files:
Legal.bik
LogoArkane.bik
LogoBethesda.bik
UE3_logo.bik
ZenimaxLegal.bik
ZenimaxLegal ** .bik ( ** depends of your region)
Huvitav oleks teada, kes kust enda pre-orderi teinud on.
UK retailiga saadava Steam key-ga ei tohiks vist probleeme tekkida, UK-l ei tundu mingisugust eraldi regiooni olevat, mis spetsialistid ütlevad?
Shopto.net-is on karbitootel kena hind, võiks justkui nende downloadi ära oodata aga huvitaval kombel polegi näidatud, et see lähiajal tulemas oleks. Hinnakujundus karbi ja downloadi osas on neil ka päris imelik - osa asju karbis ja DD-s sama hinnaga, osa DD-s pisut odavamad ja mõned märkimisväärselt kallimad kui karbis.
Huvitav oleks teada, kes kust enda pre-orderi teinud on.
UK retailiga saadava Steam key-ga ei tohiks vist probleeme tekkida, UK-l ei tundu mingisugust eraldi regiooni olevat, mis spetsialistid ütlevad?
Shopto.net-is on karbitootel kena hind, võiks justkui nende downloadi ära oodata aga huvitaval kombel polegi näidatud, et see lähiajal tulemas oleks. Hinnakujundus karbi ja downloadi osas on neil ka päris imelik - osa asju karbis ja DD-s sama hinnaga, osa DD-s pisut odavamad ja mõned märkimisväärselt kallimad kui karbis.
Peamiselt telliti GMGst, kust sai rahvusvahelise võtme 28 euriga. Homme hakkavad Vene poed laiali saatma Vene võtit, mis peaks olema inglise keeles ja sellega saadav mäng aktiveerub reedel (või kohe peale sisestust, kui aktiveerida VPNiga USA IP pealt).
Kui venelased pakuvad selle hinnaga Vene retaili keyd siis sellest ei pruugi kasu olla, vähemalt Vene retaili pre-purchase ei paista Eestis aktiveeritav olevat. Aga ega ma sellest CDR database´ist nüüd nii hästi ka aru ei saa.
Lisaks on vist RU/CIS/RHCP versioonide patchide ja DLC-ga ka probleeme, nii et "päris" key oleks parem.
Aga igaks-juhuks võid siiski juhendada, millised on usaldusväärsed Vene ärid.
EDIT: madness jõudis regiooni osas vahepeal vahele.
EDIT 2: Kas kellelgi Gamersgate´is IGN-i 15% soodustus on ja viitsib gamersgate.co.uk kaudu sisse logida ja giftida? Kui selliseid leidub siis suhtleme privaatsõnumiga edasi.
EDIT 3: Gamersgate´i variant ei enam relevantne.
Ostsin Jim Piim´i käest, kõik laabus väga kenasti ja puhtalt usalduse pealt sain key enne maksmist katsetamiseks - priima (positiivset hinnangut ei saa muud moodi anda, liiga vähe HV liige olnud ja muid vigureid pole ka).
viimati muutis taimare 10.10.2012 14:42:49, muudetud 1 kord
Kas keegi tahab osta Dishonored (EU) steami keyd (greenmangamingust)? Hetkel peaks sooduspakkumisega olema mängu hind u 34 EUR, ma pakuksin 30 EUR eest.
(Paypaliga greenmangamingus katsetades oli ühel hetkel asi ostetud ja enne kui GMG valvelaud jõudis vastata, siis oli postkastis ka key (seega raha ei tagastata)).
JB
EDIT: müüdud.
viimati muutis Jim piim 10.10.2012 14:29:50, muudetud 2 korda
PurchaseRestrictedCountries = AM AZ BY GE KZ KG MD RU TJ TM UZ UA LV LT EE
onlyallowrunincountries = AM AZ BY GE KZ KG MD RU TJ TM UZ UA LV LT EE
AllowPurchaseFromRestrictedCountries = 1
see on kah retail, ProofOfPrepurchaseOnly <- võti karbist, billonceonly - otse steamist ostetud.
kumb müügil hetkel - ei tea, lukuga või ilma saab ainult pärast reliisi teada.
ohoo, järgmine publisher, kes tühja koha pealt igaks juhuks omale jalga laseb.
60€ eest osta limited versioon? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
väga meeldib.. vana ütles videos ainult õigesti.. võiks saada näiteks seda südant ja blinki samal ajal käes hoida või siis vibupüssi ja blinki.. ennast hakkas ka kohe häirima, aga saab hakkama.
hehe, mulle teinekord meeldivad pisasjad ja Dishonored'i puhul fäänsin ma seda, et saab automaatselt peale kägistamist vastase õlale hiivata. Ilma, et peaks ära ootama millal oimetu paharast vastu maad prantsatab.
Mitte, et selle puudumine mind näiteks Thief-ides häirinud oleks, aga...tore, et olemas on.
Mäng ise on muidugi kõrgeim klass*, paremuselt teine** Bethesda kaubamärgi all laekunud mängudest....
*Ok, ma üritan hetkel, Daud-i käest võtit pihta panna, aga ma ei usu - näpud ristis - et tase langeks.
MNC Broz, bethesda on vaid publisher. su listist on vaid morrowind bethesda tehtud. dishonoredi dev on arkane ja nv oma obsidian... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Enim häirib mind mängu juures see, et oimetuks kägistatud tüüpi ei saa vaikselt maha panna (loogiliselt peaks F tähega vaikselt maha asetama aga ei :/ ) . Alati viskab ja kui keegi satub läheduses olema, siis kuuleb müra ja tuleb uurima
MNC Broz, Bethesda on vaid publisher. su listist on vaid morrowind bethesda tehtud. dishonoredi dev on arkane ja nv oma obsidian...
Copy-Pasteerin issennast: "Bethesda kaubamärgi all laekunud mängudest...."
Ole tore, õpi kõigepealt lugema ja alles siis tark olema. _________________ Ilusaimate kribajatega mängublogi: Suborinurk.exe
http://suborinurkne.blogspot.com/
Mängin esimest missiooni või nii ja tekkis selline küsimus... mis kuradi mäng see peaks olema, hiilimise või tapmise mäng? Vahepealne?
Hetkel on seis sellin, et niisama linnas ringi jalutada ei saa, pead kas peitma ennast kõigi eest või siis kõik maha tapma. Mõlema tegemisega on paras n*ss - hiilida on täielik pain.in.the.ass ja tappa on samamoodi p*sk.
Kas mul on midagi totaalselt kahe silma vahele jäänud või ongi see mäng väga läbimõtlemata? potentsiaali nagu oleks, aga mängides tekib tunne nagu keeratakse sulle taha väga aeglaselt ja valusalt - not fun at all!
Mängin esimest missiooni või nii ja tekkis selline küsimus... mis kuradi mäng see peaks olema, hiilimise või tapmise mäng? Vahepealne?
Hetkel on seis sellin, et niisama linnas ringi jalutada ei saa, pead kas peitma ennast kõigi eest või siis kõik maha tapma. Mõlema tegemisega on paras n*ss - hiilida on täielik pain.in.the.ass ja tappa on samamoodi p*sk.
Kas mul on midagi totaalselt kahe silma vahele jäänud või ongi see mäng väga läbimõtlemata? potentsiaali nagu oleks, aga mängides tekib tunne nagu keeratakse sulle taha väga aeglaselt ja valusalt - not fun at all!
sul on võimalus teha seda mõlemat moodi väga edukalt, kui ei saa hakkama vali kergem mängutase
"Väga edukalt" on väga laialivalguv mõiste ja eelmisele kommijale "ainult valvurite jms" eest on samuti väga huvitav lähenemine, kes on need "valvurid jms"? Enne sellest aru ei saa, kui nad kallale ei tule
Ei pea hakkama kaitsema mängu, jumal hoia selle eest...
Lihtsalt tekkis küsimus, et kas on kuskil midagi vahele jäänud või peabki kõik nii ebamäärane olema. Saan aru, et see on osades mängudes nö. extra challange, pole hullu, to each his own
Tundub, et dishonoredi puhul üritati teha mingil määral open-world-do-whatever-you-want-with-everything-you-have, aga imo kukkus see veits imelikult välja, pehmelt öeldes.
Algus oli paljutõotav igatahes, olles eelnevalt mänginud nt. Hitmani, Dark Messiah, Splinter Cell, DE:HR, Protoype, siis Dishonoredis tundub küll nagu midagi puudu olevat kuig mootor ja mängitavus on nagu head...
Mundri järgi peaks ju aru saama, kes valvur on? Ja kui map laetud siis ilmub kiri ka ekraanile, kas tegemist on Neutraalse või Vaenuliku alaga, selle järgi peaks ka aru saama, kas võib niisama ringi jalutada või peab ettevaatlikum olema.
p2tu, sa ei jaga lihtsalt biiti veel sellest mängust
Peita tuleb valvurite eest, lisaks norivad mõnikord need pätibanded tüli.
Mäng on väääga vinge, siukest võimalusterohket aretist pole päris kaua näinud. Lisaks kõikidel tegudel on tagajärg hiljem. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tundub, et dishonoredi puhul üritati teha mingil määral open-world-do-whatever-you-want-with-everything-you-have, aga imo kukkus see veits imelikult välja, pehmelt öeldes.
Ma tõesti ei mõista, et kuidas sa sellisele järeldusele suutsid tulla...open-worldist on asi väga kaugel ja seoseid nagu ka pole.
Missioonil olles oled sa vaenlase territooriumil ja see, et neutraalsele kodanikule pole "Neutral" või "Talk to me" kirjega silti otsaette kleebitud on minu arust ülimalt positiivne. Tõmbab viimaste aastate mängudes väga kõrgele aetud retard-ratingut kõvasti alla.
Muidugi, mul on igasugused floating markerid välja lülitatud.
Keegi ütles väga tabavalt, et uue aja Thief või midagi sellist... _________________ Ilusaimate kribajatega mängublogi: Suborinurk.exe
http://suborinurkne.blogspot.com/
Kodanik p2tu ilmselt ei saa inglise keelest üldse aru või ei viitsi süveneda. Soovitaksin mängida antud mängu vene keelset varianti, ehk on arusaadavam. _________________ i like my sugar with coffe and cream
Kodanik p2tu ilmselt ei saa inglise keelest üldse aru või ei viitsi süveneda. Soovitaksin mängida antud mängu vene keelset varianti, ehk on arusaadavam.
Saan aru, süvenesi, proovisin, aga ei ole minu jaoks ilmselt.
Sellise mängu kohta (pole massidele tehtud) väga hästi müüdud _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.