See eest asfaltil libiseb nii et vähe pole... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
They have done a lot of work on the menu system. It's super easy to get into game play and the only time it really slows down is the actual loading of the stage. If you want to retry the stage, you can restart just about as fast as you can click through the menus. The menu system seems to imply that you'll be able to play through a career kind of thing, but alas, it also looks like there's a bunch of Dirt-like challenges to get to the "Ultimate Showdown" driving challenge. At least they're confined to their own separate submenu so I suppose you can ignore them if you want.
Physics are pretty good. The car seems to have good weight and getting a rear wheel off on sand actually causes traction and control issues like it should. Wheel feedback for handling is quite good. I see some limited control for setup—more than Dirt, less than GT5 it looks like—but it was disabled in the demo.
Damage is laughable compared to RBR—even when it's cranked all the way up to Heavy. Suppose that's to be expected, alas. The first run through where I got first place with no assists in the demo was sooo messy in the replay, and in RBR I would have holed the radiator within about 45 seconds of starting, from all the posts I mowed down inside turns.
Wheel feedback on dirt roads isn't great, much like the original WRC. This may be a product of my wheel model—a Logitech DFGT, but basically, there's no "small bump" texturing to the road like there is in RBR or GT5 (Dirt 3 is pretty bad too though). You can feel when you hit a big bump (barely), but otherwise it feels like driving on pavement, with no extra road vibration transitioning from tarmac to dirt.
Graphics are decent enough—not great but decent—and they have really nice rewind/ffw control on the replays. Their in-cockpit "apex cam" or whatever they are calling it is GREAT! It really works well to keep you "looking" towards the turn so you never feel like you can't see the road when you're mid-turn.
Copilot makes good calls and you can adjust them to be early enough to be of use.
So in summary, my two minor complaints so far are bump feedback on the dirt roads and the fact that even when you choose cockpit view, the damn "start cam" keeps you outside the car until the green light. Overall though, I've had a lot of fun with it so far and I'm keeping my $75-ish preorder from the UK in place.
Kolm erinevat pinnast,aga pidamine koguaeg ühesugune.Kruusa peal ei võta külge ka ette
Vat, eks siin ole ka see asi, et ega WRC sarja simulatoorina pole kunagi reklaamitud. Ja sellisena tasub seda ka võtta, reklaamina WRC-le Tava kihutajale "tahan olla nagu McRae/Loeb/jne", et kiirelt õhtul paar paugutust teha, nendele need mängud suunatud on peamiselt. Saad nautida lihtsalt ja kiiret sõitu. Eks paljud meist ootavad korraliku rallisimu aga selleks on ilmselt turg liiga väike. Kui PC-demo tuleb, proovib ise ka ära, kuigi arvan juba ette, et ei meeldi ilmselt nagu varasemad osad. Samas VirtualIR artikkel ütleb, et "Unfortunately, Black Bean seems to have no plans for a PC demo version, forcing PC users to wait until the title’s release on October 12th", seega paistab, et PC-mängijad mängutootjat eriti ei huvita.
Seal on küll märgitud, et see on prantsuskeelne aga samas Üks postitas demost pilte ning kirjad olid inglise keeles. Ma tirin ära tho _________________ Bawse
Seal on küll märgitud, et see on prantsuskeelne aga samas Üks postitas demost pilte ning kirjad olid inglise keeles. Ma tirin ära tho
Tuleb juba minul ka, ~10min ja hakkab installima! Väga kahju et kohe rooli ei ole ligi võtta, teeks selle asja kohe selgeks kas on täisversiooni mõtet ligi võtta või mitte. Loodan, et mõned siinsed RBR fännid ja rallist vähe teadjamad mehed kui lihtsalt mänguhuvilised saavad asja ka kiirelt rooliga üle käia.
EDIT: Inglise keel demos täitsa olemas! _________________ Sounds?...
Kiirelt ja klaviatuuriga proovides ütleks, et ei ole see asi ikka päris õige. Kuidagi tuttav/lihtne/naljakas tundub.
FullHD ja kõikvõimalikud graafikaasjad on põhjas, pilt on muidugi pro, kuid heli ja sõidu kohta ma seda küll ei ütleks. Muidugi peab rooliga proovima! võtas-uxu, kui rooliga üle käid, viska kirja kuidas tundus, mul hetkel puudub selle kasutamise võimalus.
Demos saab proovida asvaldit ja veidi kruusast pinda ka. _________________ Sounds?...
rooli ei viitsinud täna kapist välja tirida ja tegin kiirelt klavaga kaks laksu ära...... nuuhh selline ne rõõba ne mjassa.
tee oli kohati väga kitsas ja lihtsalt lebotades seda mängida ei saa, (osa 2 sai).... mõnus
pilt on hea, sound on sitt. füüsika on praktiliselt sama mis ennem..... no tegelt vist ikka suts parem. pingutama ikka peab, päris huina-muina arkaad ei ole.
Kässer toimib enam vähem norm.... mitte ei jää 2 sek peale peale vabastamist.
korra panin mingi kõvema laksu seina ja siis co-driver oli jupp maad vait ..... päris hea
kaardilugeja möla jäi kohati jube hiljaks ja kohati oli väga ok , kordagi ma ei kuulnud et "cut", see on paha
Ei täitsa fun on. Võrreldes WRC2 on edasiminekut lõpuks tunda ning radade disan on oluliselt parem Samuti ka autode juhitavust on veitsa parandatud. Graafika on lõpuks päris hea isegi ning tundub, et see kord on lõpuks 6 erinevat katset, mitte et 3 erinevat ja ülejäänud 3 tagurpidi samad katsed (vähemalt esmase vaatluse põhjal). See uus careeri mode mulle eriti ei meeldinud aga ma checkisin kohe kodukat ning classic championship ja career on ka sees
Kahju, et demos ainult 1 full stage on, oleks tahtnud rohkem ning erinevates paikades proovida.
Ahjaa, mängin Xboxi puldiga _________________ Bawse
Edasiminekut on muidugi tunda ja näha, aga enne rooliga täisversiooni mängimist ei ütle, et tegemist hea asjaga on ning et asi ootamist väärt oli! Radade ning erinevate rallide valikuvõimalus tundub praegusel kujulm muidugi positiivne, mitte ei ole 2 erinevat katset nagu eelkõneleja märkis. _________________ Sounds?...
Jätkuvalt ootan "rooliga" mängimisest huvituvate kodanike arvamusi. Tegelasi kes oskavad asja õigest vaatevinklist hinnata, on siin mitmeid... ei saa ise kahjuks rooliga proovida.
peab ka selle demo ära proovima, ammu pole rallit sõitnud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
minul rooliga mängimisel mingi kamm, rool võtab nö. jube põhjast.... 45 kraadi kummalegi poole on täiesti "tühi"
kui rooliga mängida tahan siis vehi kui hull ja reaktsiooni aeg olematu. ehk täismängus saab seda parandada
aga see-eest gamepadiga on väga mõnus suristada
rada hakkab juba vaikselt pähe jääma aga ühtegi vigadeta stage tehtud ei saa ..... masendav
Niisama kimamiseks väga hea. Saab ennast tunda suure ja tugevana, tõelise ralliässana kellel oskustest puudu ei tule.
Tehnilist sõidust midagi suurt välja ei tule. Ei õnnestunud powerslidid ega ka scandinavian flick, auto suht naelutatud rajale.
Rada on iseenesest hea, et pinget üleval hoida
Niih ka ära proovitud Üldiselt võib kohe öelda, et seda mida ootasin seda ka sain Ehk mäng on puhtalt mõeldud õhtuseks kimamiseks stiilis, et saan olla Sebastien Loeb. Ehk arcade stiilis sõidumäng. Minu kui võibolla rohkem entusiasti jaoks jääb selles väheks, tõenäoliselt jääb esmalt raha kulutamata. Samas aastatega ma olen enamus rallimängud siiski endale ära ostnud kokku..hehe Rooliks on mul siis Logitechi G25. Mäng tundis rooli ära aga miskipärast ei saa ma selle sätteid kuidagi puutuda. Ei tea kas ei saa mängu roolist täpselt aru või pole demos see võimalik. Kui mängu satud ja menüüd näed saad kohe aru, et see mäng on esmajoones konsoolidele mõeldud ja ilmselt ka konsooli lisaseadmeid toetama esmajoones. Hiirt ei tunnistata. Rooli seadetesse saab minna aga midagi valida ma sealt ei saa miskipärast. Vaikimisi tundub, et mäng võtab roolipöördenurga 180-200 kraadi nagu vanadel Logitechi roolidega. See mulle eriti ei istu, sest mulle meeldib palju rohkem pöörata, nii 400-500 kraadi vahel. Mis seal ikka võtsin katse ette, seal pakutakse autot seadistada aga ka seal ei saa ma miskipärast mitte midagi muuta. Sisse saab seadistusmenüsse, saan ka valida erinevate seadete vahel, et kas amordid, pidurid, jne aga nende alt midagi muuta ma ei saa. Seega seadistuse kohta ja kuidas see auto käitumist mõjutab midagi öelda ei oska hetkel. Default seade läks loosi sõiduks siis. Tegin siis esimese sõidu ja 8-s aeg kohe, sain Tänaku käest pähe ta oli 7ndal kohal, aeg tuli 4:35.61 Teine katse ja 2 koht, aeg tuli 4:26.52, ainult esimene split kaotasin liidrile. Siis veel paar harjutust ja 1 koht käes, aeg tuli 4:21.98, teine koht sai juba üle 13 sekundi pähe, tagumise otsa mehed ligi minutiga. Esimese suure asjana hakkas muidugi kohe silma ilus graafika, detailne auto. Sound on mitte midagi erilist, ma ütleks, et ei erine 5 aasta tagustest automängudest mitte millegi poolest, Tüüpiline sünteetiline urin. Kohe ka lihtne juhitavus, auto ebamäärane käitumine. Libisedes ei saa roolist üldse aru, et terve auto libiseks, libiseb vaid pildis. Rajakatete vahel sisuliselt vahet pole, mõtlen asfalt versus kruus. Sisuliselt pidamine jäi samaks, kruusal muutus ma ütleks, et auto käitumine isegi konkreetsemaks. Võimalik, et default seade soosis seda. Üks asi on kohe mis ette jäi - rada on küll ebatasane aga puuduvad augud, lohud, lõhed, midagi roolist läbi ei käi ega juhitavust ei mõjuta. Samas demo rada oli meeldivalt käänuline ja kitsas, vist paaris kohas õnnestus 5-s käik sisse saada korraks. Auto dünaamika nagu juba mainisin on üsna algeline, mootor lärmab käes aga aru ei saa, et auto kiirendaks, sama on sõites - kiiruse tunnet ei ole miskipärast. Sama on nõelasilma kurvist väljudes. Kurvides libisemine on ka kuidagi ebaloomulik. Libiseb ja nagu pidamist üldse poleks, järsku oleks auto nagu posti taha jäänud ja täispidamine on tagasi aga kiirus ja jõud on nullis. Viimasena mainiks siis ära auto purunemise. Mulle jäi küll mulje, et see on rohkem visuaalset laadi, auto käitumist ja juhitavust, et see muudaks ma tähele ei pannud. Paistab rohkem nagu sisse toodud selleks, et saaks auto remontimise käigus võibolla kaarte segada kohtade peale võideldes.
Esmase hinnangu põhjal ütleks mängu kohta:
+ Palju autosid, põhiklassid esindatud
+ Detailsed automudelid
+ Palju radu, 13 etappi, igas 6 erinevat katset
+ Graafika
+ Võrreldes varasema seeriaga edasiminek
- Konsoolilik menüü, ebamugav
- Juhitavus
- Sound
- Auto purunemine visuaalne, juhitavust ei mõjuta eriti.
kruusal oli palju parem sõita, seal ma võitsin tublisti aega, asfaldil tuli ikka totaalne kukkumine
sõidu algus oli kuidagi väga ujuv, äkki sellest, et pole vist kaua rallit sõitnud
klaveriga mängisin _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Equinox, sellest masinast mis siin pildil ma "paremat" damaget välja ei võlunud, nii et sul vist õigus.....
aga...... ma ootaks ikkagi "fulli" ära ja näeb siis mis menüüd ja seadistus võimalused on?
Proovisin selle "Road to Glory" võimaluse ka ära. Sealt esimene katse on mingi teine väiksem lõik aga mitte sama katse mis Spain SS1. Sai kohe ära võidetud Fiesta WRC-ga see, aeg 1:11.53. Sealt tuli lahti Renault Clio R3 2WD masin Siis lasti mingi crash contesti sõita sellega..haha see oli lahe.
Üldiselt olen nõus eelkõnelejatega, küll aga ei ole saanud proovida rooliga sõitmist, seega mõnes osas veel kaasa ei saa rääkida. Sõitsin paaris sõidus auto meelega täiesti ribadeks, lisaks visuaalsele poolele, muutub sisuliselt auto jõu kadumine ning käigukasti mured, muus osas juhitavus nagu säiliks, mis sest et amordid justkui puuduksid.
Engine sound on minu jaoks suur null.
Ootan täisversiooni ära ning ehk saab seda juba rooliga sõita. _________________ Sounds?...
Üks asi veel avastatud, et kui mängust välja lähed ja tagasi tuled siis on kõik rooliseaded kadunud ja peab uuesti määrama. Ei tea millest see probleem, võibolla demo häda või ei saa mäng piisavalt õigusi, et seaded maha salvestada. Üks huvitav asi jäi korraks Clioga sõites ette, masin hakkas kiirel sõidul gaasi lahti lastes blackfire-t (soundi efekt siis) tegema
aivo80 mexicos on ka uued rajad.... sain mängu kätte ja lampi esimene katse mis proovisin oli mex 2 stage.
mina ei tea kuidas teistele aga mulle selline pool simu/arkaad täitsa sobib.... nüid uiesti paugutama ja ehk pärast oskab ka midagi tarka asja kohta edastada
võtas-uxu, anna siis mingi aeg veel infi ka teiste radade kohta. Aga lootust on, et siis igal pool ikka uued
san marino ja rootsi on uued, minu teada. alustasin champi ja oli juba kõik enam vähem korras kui viimasel katsel põrutasin sillaposti otsa.... ja kukkusin klõpsti üheksandaks
rootsis tegin tänakut.... kolmandas kurvis spin ja panin praegu mängu kinni.
Kes soovib suhteliselt soodsalt saada, siis GreenMangGamingus on 20% off kood: http://www.greenmangaming.com/hot-deals/ Mingil põhjusel GMGs küll Eestit ei ole, aga helpdeskist öeldi, et ma Soomet kasutaks ja toredal kombel sain veel USDs maksta ka.
Aga ise lähen nüüd mängima _________________ Lahedad mängud
Ajaviiteks täitsa mängitav, klav. on mul lihtsam sõita kui rooliga millegipärast
MOMO pole otseselt supported ka muidugi..
Spoiler
Supported peripherals:
Microsoft Official Xbox 360 Controller
Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel with Force Feedback
Logitech Driving Force GT
Logitech Driving Force Pro
Logitech G25
Logitech G27
Fanatec Porsche 911 Turbo S
Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2
Fanatec ClubSport Pedals
Thrustmaster Ferrari F430 force feedback
Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch Racing Wheel
Thrustmaster Ferrari GT Experience 3 in 1
Thrustmaster T500 RS
Thrustmaster Ferrari 458 Italia
kahju et raskusastet kuskil kruttida ei saa, vanu läbitud aegu ka ei näe kuskil, auto damaget võiks ka juurde keerata..... nagu lõppviimistlus oleks tegemata jäänud, (ju see siis tuleb 2013 )
mehhiko 6 katse on proovimist väärt pea 7 min. pikk
porugalis esimene korralik stage ja kohe kaks katust hetkel seal viimane
Jep, minu meelest peaks ka saama menüüs seadetes muuta neid asju. Igatahes väga kihvt mäng on,huvitavad katsed ning täitsa rallimehe tunne tekib Soome ralli on täielik kaif !
mis nimega sa sõidad? _________________ This message was sent from space using stargate
Täitsa kobe mäng! Vanade Colin McRaede (1-2005) fännidele soovitan, klaviatuuriga mängides on juhitavus sarnane, esimesest WRCst isegi paremini juhitav. Kahjuks on see mäng küll väga konsoolide keskne, graafika setingud praktiliselt puuduvad, menüüd suhteliselt ebamugavad, pidevalt peab F-klahve taga ajama, ja ilmselt seetõttu on tegemist ka rohkem arcade ralliga. Rehve ei sa ka selles versioonis vahetada ning auto setupi enne rallit ei ole võimalik testida.
Ja mingil arusaamatul põhjusel on ainus moodus pooleliolevast hooajast väljuda Ctrl + Alt + Del _________________ Lahedad mängud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.