Keegi saaks teha Tekkit serveris (IP: minekraft.eu) unbani? Kunagi ammu kui oli see veel tavaline minecraft server, siis sain banni "fly" eest. Mu nick on CraftingB0y
Kasutaja CraftingB0y unbannitud kuni esimese reegli rikkumiseni.
5 kera süsteemis, eks ta oma tubli 3 võiks olla.
kaameratöö oli igav, ehitised ka väga lahedad polnud. kompositsiooni suhtes oleks saanud kogu asja palju huvitavamalt teha ja laev oli feil
no see oli tal kindlasti esimene katsetus, ja kohe tümitama. ning mismõttes laev feil sul on? suurem peab olema?
See oligi mõeldud suht testina, ma pole kunagi midagi sellist teinud varem, kui oleks midagi tõsisemat teinud siis muidugi rohkema rahvaga midagi suuremat ja uhkemat Selle väikese saarega läks aega veidi rohkem kui 2 tundi muidu. Mul oli läpakas kõrval, mis filmis, kui keegi mõistab ühe arvuti peal nii filmida kui ehitada, siis sooviks teada kuidas
FatCat, ei saa ühe, kuna MC fookuse kaotades viskab escape menüü ette, rääkimata sellest, et Camera Studio võtab hiire üle ka kontrolli.
veidike aega tagasi avastasin, et saab, tegin väikese video ka testiks, mingi kaamera plugin, saab panna sekundi tagant pilte tegema, pildid saab pärast kokku videoks teha, mingi menüüd ette ka ei tule.
Siis tuleb kasutada lihtsalt teisi progesid kui CamStudio.
Näiteks
fraps või dxtory, viimane ilmselt parem kuna haakub GPU enda mitte mängu taha. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
HVMC peaks ju töötama tekkiti peal, kasuta seda
Kui kindlalt on vaja ise tekitada tekkiti server, siis oleks parim lihtsalt otsida keegi kellel on >5mbit (upload) netiühendus ja on nõus arvutit 24/7 sees hoidma! Kui tahad raha kulutada, siis Google abiga leiad ka kiirelt mõne tasulise hosti! _________________ Mess with the best, die like the rest!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.