Sellest kustutamisest ei ole kasu, kahjuks pole mul ka rohkem ideid mida teie loading screeniga peale hakata, sest väga väike osa inimestest ei saa serverisse.
Olen siiamaani juba paljudes teistes serverites olnud. Ütlen lihtsalt, et halb server ja jätangi sinna, kuni fixi leiate.
PS: Ma pole bänni saanudki, nii et selles asi pole.
ˇ
No halb siis halb sinujaoks, kõigile ei saagi alati olla meelejärgi, kui probleeme on püüame aidata, aga kui ei saa siis ei saa, paljudele server jällegi meeldib, niiet loodame samamoodi jätkata
Ja üldsegi võiks öelda Kilpale suure tänu kes oma vabast ajast üsna palju koodi on asjale juurde kirjutanud et kõigil parem oleks seal ja et asi töötaks sujuvamalt, plus enda rahaeest pani arma 2 key serverisse. Kõik selleks et HV seltskond saaks koos mängida ja ühte serverit oma DayZ koduks pidada
Tuli meelde just kui kunagi mängisin DayZ tihedamalt ja kohe peale mängimist magama läksin, siis nägin unes, et Chernarusis sadas lund ja maa oli valge Kujutage ette milline elamus oleks jälgede järgi kedagi küttida ja termomeeter saaks uue tähenduse.
No halb siis halb sinujaoks, kõigile ei saagi alati olla meelejärgi, kui probleeme on püüame aidata, aga kui ei saa siis ei saa, paljudele server jällegi meeldib, niiet loodame samamoodi jätkata
Ja üldsegi võiks öelda Kilpale suure tänu kes oma vabast ajast üsna palju koodi on asjale juurde kirjutanud et kõigil parem oleks seal ja et asi töötaks sujuvamalt, plus enda rahaeest pani arma 2 key serverisse. Kõik selleks et HV seltskond saaks koos mängida ja ühte serverit oma DayZ koduks pidada
Ei ole halb. Sõbrad räägivad, et said baasi leidmise eest bänni. Nii et meh, ei tahagi sellisted serverites mängida.
Teie loomulikult arvate et nad häkivad. Mul kama kaks, ausõna. _________________ Trust is a weakness
Ei ole halb. Sõbrad räägivad, et said baasi leidmise eest bänni. Nii et meh, ei tahagi sellisted serverites mängida.
Teie loomulikult arvate et nad häkivad. Mul kama kaks, ausõna.
Eh sellise asjaeest pole keegi mingit banni saanud ja ei saa kah, kui ena mängul miskised jamad neil on siis pole väga meie süü, teine asi on et see antihax vist pani segast mingi hetk ja bannis vist ühe inimese, aga ei miskit hullemat. Meie mõte on siiski võimalikult palju mängijaid siia koondada mitte minema ajada usu või mitte...
Äkki, kui tekib juba piisavalt omi mängijaid, siis võiks kaaluda serveri parooli alla panemist - jääks ära need häkkerite rünnakud ja tüütud rollbackid, kus ma iga kord tühja kõhu ja kirvega alustan
Edit: Ja ma olen üsna üllatunud, et nii tagasihoidlik konf suudab nii hästi seda arma serverit jooksutada. Äkki võiks isegi mõelda selle peale, et kamba peale upgradeda (kui ches nõus) see näiteks Phenom 2 X4 peale, ning siis peaks juba rohkemaid slotte saama stabiilselt jooksutada. Plate + prose ei tohiks palju maksta, kasutatuna ca- 100€ peaks kätte saama.
minugipoolest jah, tegelt mul enda masinas 965 black edition 3.4ghz quad mida mõtlen just välja vahetada koos emaplaadi ja 8gb mäluga, võimalik et läheb ühele inimesele ära aga kui mitte siis kui tuleks annetusi masina jaoks siis oleks nõus panema küll ta kuskile eraldi tiksuma, why nottt =)
No omalt poolt usun, et 10-15€ poleks probleem serveri tarbeks anda - vaatame, kas huvilisi veel, ning kui veaks mõistliku summa kokku, siis saaks ülekandeid planeerima hakata. Kui ollakse ülientusiastlikud, siis saaks ehk miski 60gigase SSD peale jooksma ARMA
P.S. Kõik ülekanded peaksidki olema annetused, et keegi pärast kisama ei hakkaks a la "ma maksin ka selle serveri eest, paneme nüüd minu mängu peale ja anname adminni õigused"
viimati muutis GreenHorn 10.10.2012 13:07:16, muudetud 1 kord
Omalgi mõte uus prose hankida. Kui õnneks läheb jääb 955BE üle, millel sain stabiilseks kellaks 3,9GHzi.
Võiks täitsa vabalt õige ürituse nimel annetada, või noh paari kopka eest _________________ Twitch.tv/allavett
Serveri nõuetes on öeldud, et RAM pole oluline eriti - 8GB on küll ja veel.
tsitaat:
CPU: Modern Quad Core @ 2.0Ghz+ (CPU is the main bottleneck for an ArmA server, so the more powerful the better)
RAM: 8GB (RAM isn't a big issue in an ArmA server, so don't be overly concerned with having copious amounts)
Storage: 50GB+ HDD - 500 IOPS minimum. SSD or 15k RPM SAS is recommended.
Network: 100Mbps+ dedicated. Bandwidth cap must be at least 2TB or more.
Slots: All servers must be running at 40+ slots, or 30+ in areas where bandwidth is expensive and where permitted. (Usually reserved for developing countries or remote regions)
Operating System: Windows 2003, 2008, 2008 R2
ideaalis võiks olla jah miskine 64gb ssd vms ka sees vast jah, prose on esikohal mis kasutab, siis ketas ja siis mälu, keegi mainis mingihetk et tal üldse mingi cap peal et üle 1200mb mälu vist ei kasutagi, mul hetkel max kasutus olnud 900mb vist... samas kuna mälu on asjajuures kõige odavam siis nii igaksjuhuks 8gb ei tee paha muidugi vast, kes teab palju dayz standalone tahab kui varsti välja tuleb, selle väljalase ka üsna uksetaga ju tegelikult, niiet siis hea kui miskit head juba olemas on =)
Ches - ole hea, tee väike kokkuvõte, et mida Sul vaja oleks Phenom 2 Quadcore peale üleminekuks hetkeseisuga - alustades prosest, lõpetades power-nuppudega.
Saan aru, et hetkel nagu mingi korpus ja toide olemas? Võik oleks vaja uut masinat päris nullist ehitama hakata?
SSD ja 8GB RAM kohe kindlasti vaja ei ole.
Serveril on kõvaketta kasutus minimaalne, ketast kasutab ta vaid siis, kui toimub maailma alglaadimine. Mälu max on tal piiratud (hardcoded) 1024MB peale. Ei usu, et standalonega midagi selles suhtes eriti muutub.
Nendest teadmistest peaks lähtuma masina kokkupanekul.
Ise soovitan samuti mingit quadcore masinat, millel clock vähemalt 3GHz, 4GB ram oleks piisav, jääb ka OS jms tarkvara jaoks mälu. Ülejäänud komponendid ei mängi eriti rolli.
Põhimõtteliselt oleks vaja AM3 või AM3+ socketiga emaplaati, kõvaketast ja DDR3 mälu?
Äkki kellelgi kodus ikka leidub.
Täpselt nii.
Kui kellelgi leidub ja on nõus annetama siis võiks seda teha - kui kunagi serveri vastu hiljem huvi kaob siis võib ju tagasi saada oma detaili/või siis läheb mingi uue mängu hostimiseks.
-----------
Täna õhtul kell 18.00 - 19.30 on serveril hooldustööd, mille käigus lisan serverile automaatse restardi iga 4h tagant ja aktiveerin debug monitori.
---
Need on endised Vahvli poisid ja mõned HV inimesed kes ei suuda kedagi usaldada - mind süüdistatakse pidevalt selles, et kuna olen admin siis vaatan kus keegi mängija parasjagu on ning lähen tapan ta ära...
Natuke rohkem võiks usaldada inimesi - ma olen pannud selle serveri alla rohkem kui 70h oma vaba aega, et kõigil oleks hea mängida, kahjuks ei suuda ma seda 24/7 tagada.
Kui keegi oskab aidata loading screenile kinni jäämise probleemiga, siis võiks märku anda.
palju neid loading screeni mehi siis on, juba märkimisväärne hulk, et probleeme tekitab?
peab lihtsalt hakkama kuskilt otsast pihta, erinevate komponentide välistamisega.
alustada näiteks andmebaasist. võta blank andmebaas ja vaadata kas probleemsed kasutajad saavad ühenduda.
navicat on selle jaoks hea, lihtsalt tee kõigepealt backup, siis tühjenda vastavad tabelid (character_data, player_data, player_login), siis vaata kas aitas.
tasuks ka proovida ilma tolle "anticheat" junnita.
Päris lampi see Loading ette ei jää, kusagil on midagi muutunud, et osad enam ühenduda ei saa. Mingisugused Banlistid, andmebaasid, võib-olla ruuteris midagi jne. Ka custom serveri datafailid võivad tekitada probleeme.
Kui ma serveri kallale saan, siis uurin logidest järgi, mis värk nende tüüpidega on. Hetkel peab lihtsalt ootama kuniks chesm6mmi online tuleb ja me samal ajal platsis oleme.
Nii... olen veale jälile saamas ja tundub, et probleem on kuidagi seotud whitelistiga mida serveril peal ei ole. Kui kellelgi on ideid, siis võiks käe püsti lükata.
22:54:02 "Player [Tolerast] allowed: 0 "
22:54:02 "LOGIN FAILED: Player [Tolerast] is not in the whitelist"
Jah, ise jõudsin ka sinna välja. Üritan uued serveri failid kompileerida ning vaatame mis siis saab.
-----
Edit: Viga oli andmebaasi Routine tabelis, kus whitelist kontroll loogika oli vigane. Nüüd peaksid kõik serverisse saama, kes varem saanud ei ole.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.