Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Leinö
HV veteran

|
10.10.2012 14:51:06
|
|
|
salatoimik, ja milliste määruste alusel nad siin tegutsevad?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
10.10.2012 14:54:33
|
|
|
Leinö kirjutas: |
salatoimik, ja milliste määruste alusel nad siin tegutsevad?  |
Me oleme USA mõju all... Alles nüüd saad teada?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
10.10.2012 15:13:48
|
|
|
No muidugi on eesti pooliitika mäda ja veel mädade puujalgade ja piraadi konks käega, reaalne olukord: riigipalgal töötav inimene taotles palgatõusu 100 eurot, kätte saab 300, juurde ei anta sentigi kuna öeldakse et ei ole sentigi raha, inimese vanemad surevad ära, riigile jääb pensionitest välja makstav tulu alles 700 eurot, endiselt öeldakseet ei ole riigil raha, kuhu kadus 700 eurot? kui palgatõusu ei tule siis hävitavad häkkerid sellise riigi infosüsteemid kes astuvad ausate kodanike kasuks kaitseks välja, häkkerid ei ole alati kuskil kodus passiv kontingent vaid kuskil suure otsustavusega kohas kus on võimalik süsteemi halvata, justkui head õigluse valvurid kellel on suur otsustamis jõud 1 nupuvajutusega palju halba hävitada.
eesti arvutisüsteemid on läbi kukkunud tänu suurele NWO kõrvalmaitsele mis iga päevaga aina suuremaks saab, väärivadki rünnakute käes täielikku nullidega ülekirjutamist, näiteks tundub et zone.ee on lihtsalt hakanud domeene kustutama need mis tasuta olid enne. Just oli postkastis kiri et kui sa ei logi korra sisse mingi aja jooksul siis domeen kustutatakse, ma logisin õigeaegselt sisse ja nüüd on koguni ära kustutatud ilma hoiatamata. Tahtsin uuesti registreerida ja nüüd nõuab lausa üli spetsiifilisi andmeid, tekkis tunne nagu oleks kuskil ülekuulamsiel ja et ma oleks viimane suli, see oli küll solvav ja ma ei avaldanud ühtki infot ja ei saanudki oma domeeni tagasi. Mul sai eestist kõrini läksin üle välismaa domeenidele kes on vaid õnnelikud uute kilentide üle mitte ei pea igat uut kleinti halvaks näitajaks. Ei imesta et eestist inimesed minema lähevad kui neile näkku fekaale loobitakse. Enda isikuandmed ka ikka maksavad midagi ja igasugustele patsiga poistele ja kahtlastele firmadele absoluutselt kõigile avaldamine muudabki isikuandmed kergesti kuritarvitatavaks. Aja jooksul tüütab see lihtsalt ära, et iga firma arvab tema on ainuke kes küsib andmeid ja arvab et seda avaldada neile pole palju tahetud, ma ei suuda elus kokku lugeda koukku kus eri poodides ja firmades minu isikuandmed juba on ja kõike arhiveeritakse sõjaväelise täpsusega veel. tekib juba määrituse rüvetatuse tunne.
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
viimati muutis teretalv 10.10.2012 15:24:00, muudetud 5 korda |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
10.10.2012 15:19:21
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Me oleme USA mõju all... Alles nüüd saad teada? |
Ma tahaks siiski uskuda suveräänsusesse. Seniks kuni pole tõendeid pakkuda sellise asja kohta, mina seda ei usu.
Me oleme väike konnatiik. Peale meid on veel konnatiike, miks just meie?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
10.10.2012 15:31:55
|
|
|
Meil pole USA't vajagi- kõige suurem mõjukombits on EU ja seda igapäev
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
10.10.2012 15:41:14
|
|
|
Ma tahaks siiski uskuda suveräänsusesse. Seniks kuni pole tõendeid pakkuda sellise asja kohta, mina seda ei usu.
Me oleme väike konnatiik. Peale meid on veel konnatiike, miks just meie? |
Väga naiivne seisukoht. Kuuluksid nagu mingisse paganlike usuhullude sekti kes nikerdatud puuslikke kummardavad. Inimeste sätitud käegakatsutavad asjad, siin ei ole usuga midagi teha, siin saab asju teada.
Muide huvi pärast võiksid vaadata, kus konnatiik kaardil asub. Siis ehk lööb pildi selgemaks.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
10.10.2012 15:42:46
|
|
|
margus1000, ära hakka oma vandenõuga pihta jälle.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
10.10.2012 15:49:38
|
|
|
Kasvõi esimene google vastus kohe, et eestis avatakse ja mujal juba avati kontorid
http://www.epl.ee/news/kultuur/foderaalne-juurdlusburoo-avab-kontori-ukrainas.d?id=50731433
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
10.10.2012 15:51:24
|
|
|
häkkerid veel ei tegutse nad ootavad õiget momenti ja kõhutunnet mil tegutsema hakata, antud momenti iseloomustab väga hästi see lõik filmist kadunud 60 sekundiga http://www.youtube.com/watch?v=7eQe_t_z2WM
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
10.10.2012 15:52:43
|
|
|
Leinö, vandenõudega on see hull lugu, et aja mõõdudes muutuvad need lihtsalt faktideks. (noh mittek kõik)
Aga naiivne oleks arvata, et kõik maailams toimuv on random
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
10.10.2012 15:54:42
|
|
|
margus1000, ära hakka oma vandenõuga pihta jälle. |
Venelastel on strateegiline huvi Eesti vastu tänu asukohale ja süvasadamatele ning jänkidel on huvi neid siia mitte lubada. Ja seda kutsutakse vandenõuks? (Ilmse vihjega teooriale). Roosad prillid on antud juhul ilmselgelt ebasobiv väljend. Pea-liiva-all sobiks rohkem.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.10.2012 15:54:53
|
|
|
limp kirjutas: |
SKG kirjutas: |
KohviPaus kirjutas: |
Seega tõdeme, et ainult Eestlased teevad grammatika vigasid Inglise keelsetes videodes!
Ausalt tõmmake see hr. President ja ta kõiketeadjast naine sealt pukist maha juba.  |
ot: |
Ameerikamaal tuleks FBI "kohvile" sellise avalduse parast. |
|
aga ÕNNEKS me pole ameerikas. Parajalt rumal jutt sinu poolt Selles lauses polnud midagi kurja ega vaenulikku.... |
Arvata voib, iseasi, kes loeb.
EL liikmena on see pigem pseudo-suveraansus.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 10.10.2012 15:57:31, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
10.10.2012 15:57:14
|
|
|
margus1000, jaa, ma tean, et me oleme geopoliitiliselt magusas kohas. Ma tean kõike seda juba.
Aga sinu stiilis igast vandenõu paska ma ei usu.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.10.2012 16:03:28
|
|
|
margus1000, jaa, ma tean, et me oleme geopoliitiliselt magusas kohas. Ma tean kõike seda juba.
Aga sinu stiilis igast vandenõu paska ma ei usu. |
Vandenou? Tundub, et vastab toele, et inimestele on lihtsam valetada kui neile toestatda, et neile valetatakse.
Spoiler 
Siin ei ole ju mingit kahtlustki, et EL liigub yha selles suunas, et osalejariikidelt oodatakse samm-sammult oma suveraansuse ara andmist.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
10.10.2012 16:17:21
|
|
|
Suveräänsusega oli peale Lissaboni lepingut jokk. Soovitan tutvuda, huvitav dokument. Küsimus on rohkem selles, millised volitused jäävad "kohalikule omavalitsusele" ja millise ajakavaga läheb otsustamine kuberneri või mingi muu nimega Brüsseli asjapulga kätte. Juhul kui eurojulgad Putjonokiga jutule saavad, on asjapulgaks Peterburi kuberner ja eesti rahvas "valib" rõõmsalt Ühtse Venemaa ja kommunistide vahel. Kodanikukohus vajab täitmist - kas pole ja valimised on valimised - puhas demokraatia
See on küll OT, kuid lihtsalt infoks, et isegi "vandenõuteoreetikud" ei suuda ette kujutada asju mis maailma jaoks tegelikult soolas on. Head lugemist
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
11.10.2012 20:29:29
|
|
|
Mõttetu teema.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
11.10.2012 22:09:22
|
|
|
Palju vähem mõttetum on liikuda youtubes siin postitatud video juurde ja lugeda kommentaare... Eesti keskmine on päris muljetavaldaval tasemel
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|