praegune kellaaeg 19.06.2025 14:32:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
faserfix
HV vaatleja
|
09.10.2012 22:54:14
erinevad mälud. |
|
|
Niisiis on mul arvutis erinevad mälud ja mul ka kahtlus et need ei tööta koos hästi. 2x 1gb Corsair PC2-6400 (800 Mhz) ja 1Gb Hyunday PC2-5300 (667 MHz). Masin kipub aegajalt kokku jooksma. Varem sellist probleemi polnud ja ma arvan et mälude viga, sest ennem 2 corsairiga jama polnd. Keegi äkki teab et kas oleks targem see Hyunday käkk välja visata seest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
10.10.2012 08:55:42
|
|
|
1. Vahest on vaja mälupulkade lisamisel natuke tõsta mälude pinget, et nad korralikult töötaks.
2. Corsair-id on kiiremad mälud, võib olla, ei suuda Hyunday nende kiirusel töötada. Prooviks võid panna Hyunday esimesse mälu pesasse, siis peaks plate panema mälude kiirused paika selle mälu järgi.
3. Kui sellest abi polnud, siis jäta kasti ainult Hyunday ja lase Memtest-i. Võib olla, et mälu on vigane.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|