Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rajareits
HV Guru

|
09.10.2012 17:46:41
Kõvaketta partitsiooni taastamine. |
|
|
Tere!
Arvuti läks üks õhtu lolliks. Ei buutind enam üles. Sai siis natuke näpitud, ja nägin et miskipärast olid ketastel tähised ära vahetunud (C->Eks). Näppisin DISKPARTiga neid, st vahetasin tähed ära.
Pärast sain arvuti tööle, ja tundub et praegu kestab.
Aga nüüd häda selline, et üks ketas on ära kadunud, st partitsioon on kustunud. Windowsi all näitab ketast ka 2x väiksemana. Ilmselgelt tegin midagi DISKPARTiga valesti.
Olen nüüd proovinud partitsiooni taastada EaseUSiga - näitas kohe ketta suurust õigena, ja vaba ruumi ka. Aga taastada ei lasknud, ütles et partitsioon on olemas. Mis tal ei sobi?
Praegu jookseb MiniTool, aga tundub et ta ka ei leia midagi õiget sealt.
Kas GetDataBack suudab partitsioone taastada?
Või on häda üldse milleski muus? Tean et jutt sai segane, a ehk keegi oskab aidata. Või küsida.
Andmete lihtne taastamine ei tule kahjuks teemaks kuna infot on palju, ja seda pole kuhugi paigutada. Pole kelleltki ühtki nii suurt tühja ketast ka laenata.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
09.10.2012 18:28:19
|
|
|
LKits, ei saa seda ketast ju kuidagi kasutadagi..
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
09.10.2012 18:39:28
|
|
|
LKits, selge.. Selle peale ei mõelnudki. Õnneks on ketas täiesti eraldiseisev.
Aga partitsioonil peaks ju piirid olema üsna selged, st et see on ju üks konkreetne ala ketta peal?
EDIT: MiniTool nüüd laseks vist partitsiooni taastada (näitab isegi faile jm), aga partitsiooni suurus on iseenesest vale. Kas taastada või mitte?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
09.10.2012 18:53:09
|
|
|
LKits, ma ka pole. Seepärast nüüd natuke kardangi.
Aga eks ma siis proovin. Tänud julgustuse eest..
EDIT: ei mõista. See programm ei tee midagi. Panen et taastaks siis, aga viskab tagasi esimesele lehele. Midagi ei juhtu.
Faile asju kõiki näen. Kas võib olla lihtsalt mingi muu kant? Mis neil vigaseks teha saab? MiniTool näitab et kettal pole tähist (C,D,E mis iganes), aga Windowsi all on olemas. Seda võib proovida muuta?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
09.10.2012 22:59:29
|
|
|
LKits, näitab ka ketta suurust valena, aga ütleb kohe alguses ära, et MBR needs to be fixed.
Kas mitte bootival kettal on ka MBR?
EDIT: näitab nüüd kahte partitsiooni (kuigi tean et on üks), nii et kahe peale tuleb õige suurus kokku. Ühel status good, teisel bad. Kas taastades teebki need nüüd eraldi? Kui jah, siis ju vigastab faile ka?
EDIT2: mul juhe koos. Alustaks probleemi lahkamist otsast. Ei saa enam midagi aru.
Tundub nagu MBR oleks vale. Olen parandanud, kuid tulemust pole andnud. Recoveryt tehes pole ükski asi veel partitsiooni tervelt taastada tahtnud. Kas on äkki mingi teema, et tegelikult on 2-terased kettad salamisi kahe partitsiooniga?
EDIT3: mida iganes ma ka ei teind, nüüd on asi korras. Suured tänud!
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|