Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 416, 417, 418 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.09.2012 23:42:58 vasta tsitaadiga

Ma pole senimaani aru saanud, miks elion teisi ruutereid kasutusse ei võta. Piisavalt siin foorumis ju kasutajaid, kes mõne muu ruuteri kasutusse võtnud ja toimib kenasti.

Keegi tõi siin välja et hind kallis teistel icon_eek.gif Kindlasti mitte kallimad kui praegu thomsonid icon_rolleyes.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.09.2012 00:04:52 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
ma pole confinud mingit ruuterit, ma ei oskagi icon_rolleyes.gif
see lihtsalt väsis ära. 100megast netti see enam ei kannata, fakt.
ja järjest rohkem jama nende thompsoni junnidega tähendab seda, et nende eluiga lõppebki ca 2-3 aastaga koormuse all
järelikult sitt ruuter icon_idea.gif
jah, sai 2009 november ruuter kasutusse võetud ja sest saati on arvuti 24/7 võrgus jebinud ning ei ole probleeme
kumb siis ülem on icon_question.gif
kas see, kui sinu ruuter mingil põhjusel ei kesta - tähedab, et kogu jutt on saast
või see, et minu ruuter kestab - tähendab, et superruuter icon_question.gif

mitut ruuterit sa sedakaua 24/7 töös hoidnud oled, et eelistad midagi muud?

ise leian, et mida vähem nussi mulle, nii seadistamises kui ka kasutamises, seda parem
digitv kasutamiseks mingit customfw kasutamist ja siis foorumis virisemise üle eelistan teenusepakkujapoolset ruuterit thumbs_up.gif
kui ingi nuss, siis asjapulgat hakkavad tööle thumbs_up.gif

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.09.2012 00:15:20 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
ma pole confinud mingit ruuterit, ma ei oskagi icon_rolleyes.gif
see lihtsalt väsis ära. 100megast netti see enam ei kannata, fakt.
ja järjest rohkem jama nende thompsoni junnidega tähendab seda, et nende eluiga lõppebki ca 2-3 aastaga koormuse all
järelikult sitt ruuter icon_idea.gif
jah, sai 2009 november ruuter kasutusse võetud ja sest saati on arvuti 24/7 võrgus jebinud ning ei ole probleeme
kumb siis ülem on icon_question.gif
kas see, kui sinu ruuter mingil põhjusel ei kesta - tähedab, et kogu jutt on saast
või see, et minu ruuter kestab - tähendab, et superruuter icon_question.gif

mitut ruuterit sa sedakaua 24/7 töös hoidnud oled, et eelistad midagi muud?

ise leian, et mida vähem nussi mulle, nii seadistamises kui ka kasutamises, seda parem
digitv kasutamiseks mingit customfw kasutamist ja siis foorumis virisemise üle eelistan teenusepakkujapoolset ruuterit thumbs_up.gif
kui ingi nuss, siis asjapulgat hakkavad tööle thumbs_up.gif

oot, mida sa nüüd nagu minu pihta kargad?
ma pole seda facking thompsonit puutunudki. kui ei jaksa, siis ei jaksa, panin siis lahjema töö peale, jagab telekatesse pilti.
peale seda kui sai superruuter vahelt ära võetud, pole enam yhtegi probleemi olnud.... kas järeldan ise või leiad ise probleemi allika icon_wink.gif
tsitaat:
mitut ruuterit sa sedakaua 24/7 töös hoidnud oled, et eelistad midagi muud

pole maininud midagi uue ruuteri kohta, aga tehnika areneb kiiresti, sama teevad ka kiirused. oleks aeg midagi paremat välja tuua thumbs_up.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.09.2012 00:47:27 vasta tsitaadiga

jeesus188, kui tootega probleem, siis mis tavaliselt teed? kas halised foorumis, lepid või annad "remonti"?

siin teemas enamus halisevad ja ostavad mingi tuusa ruuteri vaat, et enne, kui probleemid tekivadki
kuid siis nussivad ja halisevad uue ruuteriga, kuna iptv ei toimi

indrpo
HV Guru

sõnum 07.09.2012 07:56:01 vasta tsitaadiga

Mida halinat, ligi 150 000 (eesti)klienti käivad iga päev läbi Thomsoni netis ja vaatavad iptv'd. Kui mõni klient tahab 100st megast viimast võtta ja kasutab oma alternatiivi, pole probleemi. Samas Elion seda alternatiivi ei paku kuna vaja on enamikele sobivat kõik ühes (voip, iptv, wifi, dsl, wan) seadet mitte ainult 101Mbit/s torrenti võimelist ruuterit.
Hetkel see lahendus ka toimib, kes tahab, see oskab ka selle ruuteri juhendite abil käima ajada aga kui läbi seadme miski ei tööta, pole kurta kellelegi.

Kui kellelgi pilt must on siis on tegemist kas üldise teenuse katkestusega, piirkonna jaama katkestusega, või 1 kliendi teenuse häirega.
Ma ei näe küll probleemile lahendust kui ütlen foorumis, et mul on hetkel pilt must, mis nüüd siis lahti.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 07.09.2012 08:26:02 vasta tsitaadiga

Tõesti, mida halinat selle thomsoni ruuteri kallal.
Ma ei teagi, kui vana mu thomson on, sest ostsin ta kasutatuna HV foorumist. Kuid ikka on toimekas. Endal töötab by default seadetes ja asi ants.
Telerisse saadab see pildi ja kodus on sisevõrgu jaoks hoopis teine ruuter vahel, mis toimetab samamoodi eeskujulikult. Pole mul olnud vajadust miskeid imekonfimisi sooritada, töötab kõik ka niisama.

Kui keegi tahab lihtsalt hobi korras mingit uut ruuterit konfida siis mis selles paha saab olla. Kuid seejuures pole vaja oma uue ja parema käki konfimise juures halada foorumis, et elion ei anna sinu ruuteri konfimiseks vajalikke andmeid ja see elion on ikka saast. Kes oskab, see teeb. Kes ei saa essugi aru, mida ja kuidas, see haliseb siin.

Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 07.09.2012 10:13:54 vasta tsitaadiga

jägaja, aga miks sul siis sisevõrgu jaoks teine ruuter, kui Thomson ka sobib? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 07.09.2012 10:59:44 vasta tsitaadiga

Ärge tühja hämage, vähemalt ST546 oli ikka totaalne käkk ja elus see ei püsinud kauem kui paar aastat (toide lahja, konded sees punnis jne) Endal käis läbi vähemalt 3 546 ruuterit ja kõigil oli sama jama, üleval ei püsinud (vahet pole, kas originaal seadistus, bridge et koormust vähendada, korralik custom jahutus karbil peal, uued konded või kõik korraga) Kuna lõpuks viskas üle, siis vahetasin välja uuema 7xx vastu, jube kallis hind oli aga praegu tundub toimivat vähemalt icon_smile.gif <- loomulikult kohe peale uue soetamist leidsin ka võimaluse, kuidas 546 elus hoida kui vahetada originaal 15V AC toide korraliku 22V DC toite vastu (kirjad on peal, et mõlemat toetab ja 22V DC peal seisab kenasti püsti)
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 07.09.2012 12:23:04 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
jägaja, aga miks sul siis sisevõrgu jaoks teine ruuter, kui Thomson ka sobib? icon_biggrin.gif

Sest see piirab välisvõrgust ligipääsu sisevõrgus olevatele seadmetele. Näiteks Elioni tehnikule. Ükskord tundis ka tehnik huvi, et miks mul see teine ruuter seal veel taga on icon_wink.gif .

woox2k kirjutas:
Ärge tühja hämage, vähemalt ST546 oli ikka totaalne käkk ja elus see ei püsinud kauem kui paar aastat (toide lahja, konded sees punnis jne)
Endal käis läbi vähemalt 3 546 (kolmtuhat viissada nelikümmendkuus icon_razz1.gif ruuterit ja kõigil oli sama jama, ...

Tõesti või icon_razz1.gif

indrpo
HV Guru

sõnum 07.09.2012 12:59:05 vasta tsitaadiga

Speedtouch 546 originaal 18V toitekaga jupsis siis kui pinge langes mõnel hetkel alla 220V (enamasti elektriküttega majades ja radikad plõksusid). Uue 22V toitekaga kestis seade umbes 3 aastat kuni kondekad punni läksid ja seade kõrvad pea alla pani. Paistab, et neid võrgus enam palju eriti ei ole.

Ligipääsu Elioni töötajatel kliendi sise võrgus olevatele seadmetele niikuinii ei ole, kaughallatav on lihtsalt thomsoni ruuter, rikete lihtsamaks analüüsimiseks. Sealt näeb vaid liinivigu, parameetreid ja seda kas pordid on püsti ning mac aadresse mis tootja seadmega tegu.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 07.09.2012 13:17:09 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Ligipääsu Elioni töötajatel kliendi sise võrgus olevatele seadmetele niikuinii ei ole, kaughallatav on lihtsalt thomsoni ruuter, rikete lihtsamaks analüüsimiseks. Sealt näeb vaid liinivigu, parameetreid ja seda kas pordid on püsti ning mac aadresse mis tootja seadmega tegu.
Täpsustan - näeb kõike seda mida võib ka ise soovi korral ruuterist vaadata.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 07.09.2012 13:33:55 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Speedtouch 546 originaal 18V toitekaga jupsis siis kui pinge langes mõnel hetkel alla 220V (enamasti elektriküttega majades ja radikad plõksusid). Uue 22V toitekaga kestis seade umbes 3 aastat kuni kondekad punni läksid ja seade kõrvad pea alla pani. Paistab, et neid võrgus enam palju eriti ei ole.

Hm, mul siis ca 4,5 aastat käinud 546 päris hästi kestnud. Mul ta sild+tv ka ainult. Toitekas ilmselt see 22V, sest majas toitepinge kipub madalavõitu olema ja teisega poleks eelnevat juttu arvestades nii hästi vastu pidanud.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 07.09.2012 21:14:52 vasta tsitaadiga

sosssepp, kui sa ise pole toitekat vahetanud, siis on 18V veel. 22V sai hiljem eraldi juurde osta kuna saadi aru, et 18V on murelapsed.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 09.09.2012 22:34:13 vasta tsitaadiga

Kuidas Elionil selle ruuteri vahetusega lood? Praegune tuksis aga teine samasugune olemas. Elioni foorumist või kuskilt jäi nagu silma, et 7.x ja 8.x tarkvarad on iseseadistavad. St pane juhtmed külge ja automaatselt kõik töötab? 6.x peab mingi konfi faili ise peale ajama?

Kui nii siis kuskohast saakss kõige uuema firmware. Ühe surnud lingi leidsin HV-st.

Tegu siis ST780'ga

raido357
HV veteran

sõnum 10.09.2012 15:20:13 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
Kuidas Elionil selle ruuteri vahetusega lood? Praegune tuksis aga teine samasugune olemas. Elioni foorumist või kuskilt jäi nagu silma, et 7.x ja 8.x tarkvarad on iseseadistavad. St pane juhtmed külge ja automaatselt kõik töötab? 6.x peab mingi konfi faili ise peale ajama?

Kui nii siis kuskohast saakss kõige uuema firmware. Ühe surnud lingi leidsin HV-st.

Tegu siis ST780'ga

http://wiki.wifi.ee/index.php/Thomson_Speedtouch_780_WL

7.4.4.7 leiad sealt lehe lõpust.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 14.09.2012 13:28:26 vasta tsitaadiga

See EPG või saatekava meenutuste lisamine on ikka jätkuvalt tõeline saabas. Olen pannud igaks õhtuks alguse meenutuse "Vremja" saatele ja kolmapäeval ning nüüd reedel kargab keset päeva teade ekraanile, et algab "Vremja obedat". Kas tõesti pole võimalik tarkvara nii parandada, et iga kokku langev sõna ei häiriks vaatamist? Kui ma panen meenutuse, siis selleks, et samal ajal võib olla ka pandud väline salvestaja, sest mulle meeldib saateid vaadata endale sobival ajal, mitte kohandada oma päevakava vastavalt telekanalite kavale. Sama probleem on TV3 ja Seitsmesed uudised, mis on pandud õhtuseks ajaks aga üsna järjekindlalt aktiveeruvad ka öiste korduste ajal, mille tõttu jääb Reporteri kordus vaatamata.
Ma ei looda Elioni reageeringut siit foorumist. Jagan lihtsalt infot valikut tegevatele klientidele, et digiboksiga on sellised häirivad anomaaliad. Äkki Starman või STV või Viasat sellist omavoli ei rakenda oma vaatajatele. Tänan tähelepanu eest. Digiboksi versioon oli vist 23 aga vaevalt see midagi mõjutab.

Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 14.09.2012 13:31:37 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
See EPG või saatekava meenutuste lisamine on ikka jätkuvalt tõeline saabas. Olen pannud igaks õhtuks alguse meenutuse "Vremja" saatele ja kolmapäeval ning nüüd reedel kargab keset päeva teade ekraanile, et algab "Vremja obedat". Kas tõesti pole võimalik tarkvara nii parandada, et iga kokku langev sõna ei häiriks vaatamist? Kui ma panen meenutuse, siis selleks, et samal ajal võib olla ka pandud väline salvestaja, sest mulle meeldib saateid vaadata endale sobival ajal, mitte kohandada oma päevakava vastavalt telekanalite kavale. Sama probleem on TV3 ja Seitsmesed uudised, mis on pandud õhtuseks ajaks aga üsna järjekindlalt aktiveeruvad ka öiste korduste ajal, mille tõttu jääb Reporteri kordus vaatamata.
Ma ei looda Elioni reageeringut siit foorumist. Jagan lihtsalt infot valikut tegevatele klientidele, et digiboksiga on sellised häirivad anomaaliad. Äkki Starman või STV või Viasat sellist omavoli ei rakenda oma vaatajatele. Tänan tähelepanu eest. Digiboksi versioon oli vist 23 aga vaevalt see midagi mõjutab.
Kas Sa oled sellest bugist Elioni teavitanud?
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 14.09.2012 16:45:24 vasta tsitaadiga

TV3 on ennegi küsimuseks olnud, nad ei pidavad kavasid teavitama mis on kordussaade ja mis mitte. Igal juhul tagasiside edastatud selle ja ka meeldetuletuste kohta.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 14.09.2012 17:48:08 vasta tsitaadiga

TV6 alias TV3 alias Viasat ju hakkas seda krdi cobra 11 16 vms hooaega näitama - täiesti suvalises järjekorras. Kavas märgitud et S16E02, eetris oli tegelikult hooaja viimane osa icon_lol.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 14.09.2012 19:08:38 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
TV6 alias TV3 alias Viasat ju hakkas seda krdi cobra 11 16 vms hooaega näitama - täiesti suvalises järjekorras. Kavas märgitud et S16E02, eetris oli tegelikult hooaja viimane osa icon_lol.gif

ma juba ammu räägin, et suht pohhuilt näitavad icon_mad.gif
täiesti norm seriaal, aga no ei lasta vaadata. näidatakse mingi 1,5 kuud ja siis lambist lõpetatakse ära. järgmine hetk avastan , et uuesti näitab.... vanad osad, siis kuu hiljem vaata, rsk uued osad nüüd pandud doh.gif
kahjuks saksa keelt ei mõista ja mujalt ma seda seepi vaadata ei saa thumbs_down.gif

tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 14.09.2012 19:13:21 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
salatoimik kirjutas:

kahjuks saksa keelt ei mõista ja mujalt ma seda seepi vaadata ei saa thumbs_down.gif
See jah kehv. Saaks ingliskeelsed tiitridki kuskilt alla, pleks eriti probleemi.
indrpo
HV Guru

sõnum 14.09.2012 19:30:43 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:

indrekp kirjutas:
TV3 on ennegi küsimuseks olnud, nad ei pidavad kavasid teavitama mis on kordussaade ja mis mitte. Igal juhul tagasiside edastatud selle ja ka meeldetuletuste kohta.

Vastuseks tuli, et Vremja viga sai nüüd parandatud ning TV3 uudistel olid märked olemas, et õhtune on põhisaade ning öine kordus.
Hetkel salvestust märkides salvestatakse iga päev ainult 19.00 seitsmesed uudised ja korduseid mitte, kordustel ka * märgitud.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 17.09.2012 14:40:33 vasta tsitaadiga

Kas keegi targem oskab ehk mulle lahti seletada, et miks ma saan umber paar korda päevas endale http://dhcpportal.elion.ee/error/index.php lehe ette ja ainuke asi mis aitab on ruuterile restardi tegemine. Selle tulemusena annab elion jälle täpselt sama IP ja nett toimib ja siis mingi poole päeva möödudes on sama tulemus, et netti ei saa icon_sad.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 17.09.2012 15:37:22 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Kas keegi targem oskab ehk mulle lahti seletada, et miks ma saan umber paar korda päevas endale http://dhcpportal.elion.ee/error/index.php lehe ette ja ainuke asi mis aitab on ruuterile restardi tegemine. Selle tulemusena annab elion jälle täpselt sama IP ja nett toimib ja siis mingi poole päeva möödudes on sama tulemus, et netti ei saa icon_sad.gif

Mul kunagi tekkis sama kala - ainult et ruuteri restart ka ei aidanud. Kõne klienditeenindusse parandas asja.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 67
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 17.09.2012 17:04:05 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:

Seda viga kuvatakse väär-konfiguratsiooni tõttu kliendiseadme ja Elioni andmebaasi vahel.

Näited :

a ) klient üritab kasutada PPOE ühendust seda mitteoskava ühenduse taga
b ) ületab 30k pps piirangut asudes Cisco Catalyst seadme taga.

Ilma tausta omamata on suht võimatu aga täpsemalt öelda. Mu kristallkuul on kahjuks katki.

Ilmselt üritad IP-d muuta või mingit muud keemiat korda saata.

Alustaks pigem oma võrgukonfiguratsioonist ja ruuteri/lisaseadmete mudelist.

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 17.09.2012 17:54:35 vasta tsitaadiga

Ok, olen kahe vaatajakohaga dsl-i taga. Ruuteriks on tg784. Tarkvara elioni enda 8.2.3.A. Seadistus automaatne. IP-d muuta ei ürita. Ühtegi imet sel hetkel ei tee, peale interneti kasutamise. Vahepeal pole isegi seda teinud ja ühendus ikka piixus. Telekad jäävad ilusti tööle.
Kui veel mingit infi vaja, siis annan juurde icon_smile.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.09.2012 17:59:02 vasta tsitaadiga

Mis Elioni tehniline tugi asjast arvab?
Kas neil sai nõu otsa?

Pailaps
HV Guru

sõnum 17.09.2012 18:02:52 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Ok, olen kahe vaatajakohaga dsl-i taga. Ruuteriks on tg784. Tarkvara elioni enda 8.2.3.A. Seadistus automaatne. IP-d muuta ei ürita. Ühtegi imet sel hetkel ei tee, peale interneti kasutamise. Vahepeal pole isegi seda teinud ja ühendus ikka piixus. Telekad jäävad ilusti tööle.
Kui veel mingit infi vaja, siis annan juurde icon_smile.gif

ipconfig /all kõikidest TG784 taga olevatest Windows põhistest arvutitest.

Muid lisaseadmeid TG784 taga pole? Telekas/PS3/XBOX mõni switch vms.

Elioni tehnilisest toest oled proovinud abi küsida? Võiks, vähemalt meili teel, see ei maksa midagi. Taibukam kuju ütleb ~1min ära, mis mure vaevab.

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 17.09.2012 19:45:58 vasta tsitaadiga

Ok, panene neile ühe maili siis teele, eks ma olen kodus siin oma testlaboriga neil midagi hulluks ajanud icon_smile.gif
tagasi üles
DesperaadE
HV vaatleja

sõnum 20.09.2012 18:50:52 Tere! vasta tsitaadiga

Tere kõigile,kes võtavad vaevaks mu mure kuulata ja sellele lahendust soovitada.

Mure nimelt järgmine, et alustasin iseseisvat elu, ning sellega seoses sooviks endale koju telepilti. Olen küll erinevatest kohtadest uurinud, kuid lootsin ennem siit foorumist kellegilt mingit head soovitust kuulda. Nimelt STV-st vastati mulle näiteks, et nemad seda piirkonda ei teeninda (Sauel elan). Kuid kuna olen suur spordi sõber , kuid tehniline taip ja rahakott pole kuigi suur, siis sooviks kellegilt nõu saada, kuhu ja kelle pakett oleks soodne ja kvaliteetne? Lisaks huvitab kuidas saada HD pilti ja kui suuri lisakulutusi see endaga kaasa toob?

Aitäh ära kuulamast !
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 20.09.2012 19:06:33 vasta tsitaadiga

sat taldrik ja linuxi põhjaga dbox. ~10$ eest kuus kanaleid jalaga segada. (Ka HD kanaleid)
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 23.09.2012 15:59:29 vasta tsitaadiga

Ainult paar kanalit töötabki hetkel?
tomes
HV kasutaja

sõnum 23.09.2012 16:07:06 vasta tsitaadiga

Tallinnas ilma krüptota kanalid igatahes toimivad (telekat ei viitsinud tööle panna, et teisi proovida).
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 23.09.2012 16:09:36 vasta tsitaadiga

Nm, hakkas juba tööle.
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 23.09.2012 16:29:55 vasta tsitaadiga

Pidi olema üldine rike, ning kella 20'ks tahavad saada korda.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 23.09.2012 16:34:09 Re: Tere! vasta tsitaadiga

DesperaadE kirjutas:
Tere kõigile,kes võtavad vaevaks mu mure kuulata ja sellele lahendust soovitada.

Mure nimelt järgmine, et alustasin iseseisvat elu, ning sellega seoses sooviks endale koju telepilti. Olen küll erinevatest kohtadest uurinud, kuid lootsin ennem siit foorumist kellegilt mingit head soovitust kuulda. Nimelt STV-st vastati mulle näiteks, et nemad seda piirkonda ei teeninda (Sauel elan). Kuid kuna olen suur spordi sõber , kuid tehniline taip ja rahakott pole kuigi suur, siis sooviks kellegilt nõu saada, kuhu ja kelle pakett oleks soodne ja kvaliteetne? Lisaks huvitab kuidas saada HD pilti ja kui suuri lisakulutusi see endaga kaasa toob?

Aitäh ära kuulamast !

OT
Avastasin lehekülje http://futuboxhd.com/. Nimekiri on korralik.
Samuti http://www.kartina.tv/

indrpo
HV Guru

sõnum 23.09.2012 18:02:01 Re: Tere! vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
DesperaadE kirjutas:

Aitäh ära kuulamast !

OT
Avastasin lehekülje http://futuboxhd.com/. Nimekiri on korralik.
Samuti http://www.kartina.tv/

Räägitud nendest juba mitmes foorumis mõnda aega, seni pole aga ükski kasutaja oma kogemustest rääkinud, anna teada kui katsetatud.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 23.09.2012 18:59:33 vasta tsitaadiga

ot:
no ei saagi ju rääkida, kui kui tegemist on piraatlusega.
ma ka pm tean kuidas väga odavalt telekast hd kanaleid nautida, aga ise sellega ei tegele, samuti foorumis pasundama sellest ei hakka

tagasi üles
jt234
HV veteran
jt234

sõnum 28.09.2012 15:55:46 vasta tsitaadiga

Kas Linksys E4200 V. 1.0 on võimeline DTV ühenduses Thomsoni kohta asendama?
DD-WRT-d toetab.

mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 28.09.2012 16:22:08 vasta tsitaadiga

jt234 kirjutas:
Kas Linksys E4200 V. 1.0 on võimeline DTV ühenduses Thomsoni kohta asendama?
DD-WRT-d toetab.

Siit varasemas postituses oli juttu: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7216654#7216654
Ise seda proovinud pole.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 29.09.2012 16:30:34 vasta tsitaadiga

terv... teab ehk keegi kuidas selle 784 sillaks keerata saab?icon_smile.gif nii, et telefon ka seal otsas kenasti tööle jääks:)
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 02.10.2012 13:23:37 vasta tsitaadiga

Linnuke siristas, et varsti pidavat Optika taga istujad saama kvaliteetsemad striimid...
http://files.vorulinn.ee/files/mp3/2012/V6ru_linnatund_13.09.12.mp3

T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 02.10.2012 16:52:41 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Linnuke siristas, et varsti pidavat Optika taga istujad saama kvaliteetsemad striimid...

See oleks küll hea lüke, teab keegi sellest midagi lähemalt?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 02.10.2012 16:54:12 vasta tsitaadiga

T1000 kirjutas:
salatoimik kirjutas:

See oleks küll hea lüke, teab keegi sellest midagi lähemalt?

Ei saa ilmselt tõelisuseks, kuna striimereid on küll mitu, aga seda tehes lisaks veel ühe koha, kust asi katki võiks minna.

Amdfan
HV Guru

sõnum 02.10.2012 20:09:42 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
terv... teab ehk keegi kuidas selle 784 sillaks keerata saab?icon_smile.gif nii, et telefon ka seal otsas kenasti tööle jääks:)

Kunagi oli vaja sama asja, aga siis avastasin Elioni foorumist sellise postituse: link
TG784 toimetas ainult digiboksi ja telefoniga ning teine ruuter sai eraldi välise IP ja selle küljes olid siis arvutid.

Veel lihtsam oleks tavaline switch vahele pista ja mõlemad ruuterid selle külge ühendada.
Kommentaarid: 362 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 330
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.10.2012 01:00:56 vasta tsitaadiga

Kel huvi netti ja DTV sama kaablit pidi lasta kuhugi kaugemale siis
http://www.ebay.co.uk/itm/300779284758?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
http://www.ebay.co.uk/itm/230675452907?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
ning toimib kenasti thumbs_up.gif

Markspoiss
HV veteran

sõnum 03.10.2012 01:16:00 vasta tsitaadiga

ühesõnaga piisab sellest:

:eth bridge dynvlan add hwaddr=yo:ur:ma:ca:dd:rs vlan=vlanKmInet remvlan=default
:saveall

ja siis töötab see thomsoni kirst nii, et tel jääb tööle ja sealt mu teise ruuterisse kihutatakse otse elionist tulev lahtiste portidega ühendus peale ja oma suunamised sisevõrgu aadressidele teen juba siis ainult oma linux baasil ruuterits?icon_smile.gif tänud!

KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 03.10.2012 02:53:18 vasta tsitaadiga

salatoimik, see vist oleks mõistlikum, hind madalam ja jubinaid vähem tarvis ---> http://www.ebay.co.uk/itm/400145245767
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Amdfan
HV Guru

sõnum 03.10.2012 08:26:25 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
ühesõnaga piisab sellest:

:eth bridge dynvlan add hwaddr=yo:ur:ma:ca:dd:rs vlan=vlanKmInet remvlan=default
:saveall

ja siis töötab see thomsoni kirst nii, et tel jääb tööle ja sealt mu teise ruuterisse kihutatakse otse elionist tulev lahtiste portidega ühendus peale ja oma suunamised sisevõrgu aadressidele teen juba siis ainult oma linux baasil ruuterits?icon_smile.gif tänud!

Jah, sellest täitsa piisas. Kindluse mõttes, võid ju konfist ennem ka backup´i teha icon_wink.gif
Thomson jääb ilusti edasi toimima tavalise ruuterina (tel, digitv, lan, wifi toimib).
Selle ruuteri/võrgukaardi, mille MAC aadressi sinna käsklusesse lisad, saab DHCP-ga endale eraldi marsruuditava IP aadressi, ehk siis kõik muud jutud paned oma teises sedmes paika.

EDTI: salatoimik, selle RJ45 jagaja saab ju kohapealt veel odavamalt icon_smile.gif
http://www.oomipood.ee/product/tel-0036%208/8/rj45-pesa-2xrj45-pesa-valge
Kommentaarid: 362 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 330
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 03.10.2012 09:52:58 vasta tsitaadiga

Arvestama peab sellega, et need "jagajad" enamasti ongi vaid jagajad, mitte kaabli poolitajad. Ehk siis kõik 8 juhet jooksevad kõigi pesade kõigi klemmide külge.
http://slinya.en.alibaba.com/productshowimg/375905570-213165929/RJ45_8P8C_T_Adapter_RJ45_Splitter_Ethernet_Connector.html
Lihtsalt teadmiseks, et tuleb lugeda seadme kirjeldust üsna hoolikalt.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 416, 417, 418 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.