Proovisin seda Tasuta nädalavahetust, ma isegi ei saa aru, kes ostaks sellist s*tta, ma ei tahaks seda mängu isegi tasuta edasi mängida. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
tegin seda free weekend, totaalselt pettunud selles mängus :down:
Sa mängisid esimest korda 10kuud vana mängu mille eluiga on vb 2a,
räägi lähemal milles sa pettusid.
eriti see, et serveri hostib inimene, ning iga teine server lihtsalt rollbackis.
laskmisel pead terve salve tühjaks spreima, enne kui maha saad venna, ning kui tahad rohkem kui 2 venda maha lasta, siis sul on uut relva vaja kuulidega kuskilt maast.
mapid olid koopiad eelmistest versioonidest.
suht totakas party süsteem on, ei saa koos free for all'i minna ja paljudesse muudesse
Pidi mingi upnp'ga jamama, et saada mõnes sereris üldse mängida.
jne
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
eriti see, et serveri hostib inimene, ning iga teine server lihtsalt rollbackis.
laskmisel pead terve salve tühjaks spreima, enne kui maha saad venna, ning kui tahad rohkem kui 2 venda maha lasta, siis sul on uut relva vaja kuulidega kuskilt maast.
mapid olid koopiad eelmistest versioonidest.
suht totakas party süsteem on, ei saa koos free for all'i minna ja paljudesse muudesse
Pidi mingi upnp'ga jamama, et saada mõnes sereris üldse mängida.
Sa lihtsalt tsiteerisid mu laused 2x, kuid mitte mingit asjalikku vastust vb sa ise oled rikkis _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Minu meelest ka suht mõttetu. Steamis on nädalavahetuseks tasuta saada - ei viitsi sellist bs mängida ... On olemas nii BO kui ka WaW ... miks pärast kõvaketta ruumi veel risustada 3nda sama mänguga...
Koos võiks serverisse saada, pole otseselt partyt vaja, kuid tore oleks sõbraga koos ühes serveris mängida. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Mul mingi värk selle FPS-iga.Nimelt üle 50 FPS-i ei tule kuidagi.Salvestasin Frapsiga ja tulemus 17-50 FPS.Kümme korda salvestanud ja üle 50 ei lähe nagu kuidagi.Proovisin ka mängus kõik seaded madalale tasemele viia kuid miski ei muutunud.
Arvuti konf on profiilis, win-i installisin samal päeval kui neid seadmeid proovisin.Mainin veel arvuti konfi , kes ei viitsi sobrada profiilis:
Oskab keegi öelda kes seda mängu veel mängib,et mul selline jama et ei leia enam seal Face/off-is ühtegi mängu ? Seal kus on need 3vs3 mängud väikeste mappidega,mulle vahest meeldis neid natuke toksida,ostsin selle 3 packi ka nüüd kui välja tuli (dlc2 mul ei ole ) seal on mingid uued mapid (Vortex jne ) ennem sain ikka mängida aga nüüd olen proovinud aga ei leia enam üldse mängu Kas see on sellepärast et mul on dlc2 puudu ?
nujah seda ta näitab küll ja ütleb et no games found ... Kahjuks siis keegi ei mängi neid mappe enam Suvel ja eelmine kuu ikka õhtuti sai mängitud siis nagu oli ... Imelik et tulid uued mapid ka ja keegi ei mängi neid enam Ükskord ta leidis ühe mängu,sain ühe mängu teha seda Vortexi mappi .väike oli küll aga mulle meeldis selline snipriga ringi hiilimiseks kõlbas....
Versiooni uuendustega on tulnu uusi modesid ja vanu keegi ei viitsi surkita.
Hetkel seal kommuuni playlistis on uus popp asi MIT! näiteks (loodan et nimi sai õige)
vahepeal olid kõik Terminal 24/7 lobbys jne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.