Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Kristoferr
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 258 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
25.09.2012 13:50:21
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
lvl3. rohkem ei viitsinud.  |
Praegu peaks see prime time olema vist, kus enda mining/ herb warrior tauren välja tuua ja lasta haiget farmi järgmised paar kuud, kus matside ja asjade hinnad on haigelt laes ja selle pealt endale pappi tasku panda
Cata alguses sai küll minig 30k goldi tasku pandud päevas ja ulme summasid tehtud.
|
|
Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
1 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
25.09.2012 13:52:04
|
|
|
Jah. Ma tegin eelmine expansion nädalaga ligi 200K. Raiskasin enamuse sellest ära kah, et oma chari kiirelt gearida.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
25.09.2012 16:10:13
|
|
|
Juba vesistan suud, et oma mining/herb druidiga mööda MOP-i ringi lasta Kahju et kohe lennata ei saa, oleks veel eriti OP
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
27.09.2012 11:30:53
|
|
|
Härrad miks ma ei kuule whine või promot, kui hea MoP on ?
Äratage teemat ellu ja jagage kogemusi !!! Või on kõik sellise mängu mõju all, et foorumi külastus ja postitused on liiast ?
|
|
Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
27.09.2012 11:38:35
|
|
|
peale esimest dungeonit panin roopi ja pole seni mängu käima pannud
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
27.09.2012 11:56:32
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
peale esimest dungeonit panin roopi ja pole seni mängu käima pannud  |
irw... nii et money well spent?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
27.09.2012 12:05:32
|
|
|
indeed
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
27.09.2012 12:46:20
|
|
|
dungeonid on täielik faceroll. Palju palju kergemad, kui ükski viimane exp või major patch.
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
27.09.2012 14:33:47
|
|
|
Monki sai mingi level 10-ni mängitud, pärs ok tundus. Ore/herbi farmist pole vabaaja vähesuse tõttu eriti midagi välja tulnud + neid spawnib ikka meeletul hulga, nii et hinnad juba alla tulnud. Samas hea lihtne professioneid 600-peale nii leveldada.
Leveldamine on pärast Catat kuidagi aeglasem ja questid tüütasid ka suht ruttu ära. Esimesed MOP-i dungeonid paar korda läbi tehtud, käivad kah. Ühes dungeonis tuli siuke aasia mängude pokemoni tunne peale, olid mingid hüppavad rottjänkud jne.
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
27.09.2012 16:30:15
|
|
|
Kust panda mounti osta saab?
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Button
HV kasutaja

|
27.09.2012 17:15:36
|
|
|
tundub et see expansion jääb vahele.
cata lõpus võtsin pausi, paar a kestnud guild lagunes laiali.
hektel mänguisu veits on aga ei tea, ei kutsu pappi välja käima see expansion.
munga ability visual effects tundus nagu ikka ülepingutatud, ent suht lahedad mõned.
aga jah,
Laske tulla pelajad, kurtke/kiitke !
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
27.09.2012 17:17:53
|
|
|
Ma kurdan vaid seda, et pole nii palju aega, et charid üles leveldada. Tasapisi tiksun.
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
27.09.2012 19:02:12
|
|
|
Sama sitt uues kuues, mis on ülejala õmmeldud. Devve ei koti mäng ja mängijad nagu algusaegadel ja Activision lüpsab viimast.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
27.09.2012 20:39:02
|
|
|
see on esimene expansion, mille peale pole isegi mõtet tekkinud, et ostaks. Betast jäi talentite nerfist nii sitt mulje, et rohkem ei vaevunud proovimagi.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
morfea
HV kasutaja

|
28.09.2012 12:00:04
|
|
|
Kõige valusam muudatus proffide osas on imo Mote of Harmony'te eest asjade müük või siis lisa transmute/crafti võimalus ilma daily limiidita. MoH dropivad mobid low chancega - peksad tund aega ahve kuuri taga ja siis saad ehk 1. Botid käima seltsimehed grinderid! Alternatiivina on vist olemas mingi faction Tillerid/tillenid/tillid, kelle juures saab mingeid juurikaid istutada, mis toodavad päevas 1 MoH ( hiljem repi kasvades rohkem). Faceboooki "porknate" idee sisse toodud!?!
Black Market on üsna huvitav vaheldus rahameestele. So far olen näinud rare pette/mounte, uue seasoni arena ja old naxx40 transmog geari. Eks näis kuna esimene Ashes of Alar müüki ilmub.
Uus maailm on kõige kenam expansion imho , mida Blizz teind on. Kui mäng ise huvi ei paku soovitan uue kontinendi vähemalt korra läbi explorida.
Questid on bestest! Tapa 40 jöllerit, korja 50 muna, tapa veel 60 jöllerit, korja 100 hammast, tapa 70 random jöllerit, jookse risti-rästi paremale ja siis mine tagasi ja tapa uus 40 tonti, kusjuures korja 50 putukat! Lineaarne questing, mida catas tutvustati on fail. Blizz võib seletada, et see on "story evolve" vms aga tegelikkuses see teeb questimises üli nüriks. Mine questhubi A, võta 2-3 questi, mine toksi need ära, tule tagasi ja saad uus 2 questi jne. Vana maailma "pick up loads" oli imho way parem disain. MoP questid - "nüri-naatlus"
Uued instad näevad küll ilusad välja aga tunduvad kuidagi pikad - st boss fightid on kuidagi uimased(normal). Võib-olla tuleneb see gruppide sakkimisest ehk madal dps aga tundub kuidagi slow kogu üritus.
Esialgne hinnang expansionite osas oleks: TBC>MOP=WOTLK>CATA
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zaphor
HV kasutaja
|
28.09.2012 13:09:37
|
|
|
Humm mul õnnestus mingi motesid 4 tk kokku panna ja siis veel mingid müstilised dustid olid mida ka 4 tk kokku sai - JC mingid asjad. jooksmise koha pealt on küll jube rammimine edasi-tagasi-vasakule-mäest üles-mäest alla ...
uus maailm on visuaalselt päris OK.
Eks saab näha kudias HC raiding on kas imeb lurinal ja lihtne või nõuab tähelepanu. Instad IMHO lähevad kiiresti - vähemalt mul on gildis siuke paras punt "hulle" - 40k dps on bare miinimum DPS (Arms) teeb kuni 80k - tank (DK) laseb ringi 32 dps
Tavalised random runnid mida ma olen tähele pannud on DPS kuskil 18k+
Z
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krunge
HV kasutaja
|
29.09.2012 06:25:13
|
|
|
Ise olen suht casual player ja hetkel teise maakonna keskel alles. Kuna Cata oli Wotlki järel mulle pettumuseks, siis ei oodanud ka Pandariast eriti midagi, pigem olin valmis hullemaks. Aga välja kukkus hoopis vastupidi - siiani on expansion väga meeldinud. Visuaalselt on kõik kena, mõtlen just kunstnikutööd, mootor on muidugi veits piiramas. Questide puhul on näha, et on pingutatud ebastandardsete lahendustega, ei ole ainult seatapp ja rupskite korjamine, teinekord peab questi üle lugema ja veits mõtlema.
Kokandus koos selle farmiga on muutunud omaette lahedaks minigame'iks, mis nõuab veits süvenemis, aga pärast hakkas mulle täitsa meeldima.
Kogu see idamaine lähenemine on seal kah suht õnnestunud, ma kartsin liiga palju animet ja Final fantasyt näha.
Loodan, et asi lõpuni samavõrra meeldiba ja et endgame elujõuline saab olema.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
29.09.2012 09:40:57
|
|
|
Krunge kirjutas: |
Ise olen suht casual player ja hetkel teise maakonna keskel alles. Kuna Cata oli Wotlki järel mulle pettumuseks, siis ei oodanud ka Pandariast eriti midagi, pigem olin valmis hullemaks. Aga välja kukkus hoopis vastupidi - siiani on expansion väga meeldinud. Visuaalselt on kõik kena, mõtlen just kunstnikutööd, mootor on muidugi veits piiramas. Questide puhul on näha, et on pingutatud ebastandardsete lahendustega, ei ole ainult seatapp ja rupskite korjamine, teinekord peab questi üle lugema ja veits mõtlema.
Kokandus koos selle farmiga on muutunud omaette lahedaks minigame'iks, mis nõuab veits süvenemis, aga pärast hakkas mulle täitsa meeldima.
Kogu see idamaine lähenemine on seal kah suht õnnestunud, ma kartsin liiga palju animet ja Final fantasyt näha.
Loodan, et asi lõpuni samavõrra meeldiba ja et endgame elujõuline saab olema. |
Olen täiesti nõus Krungega. Olen kah casual player alates 2009-st - seega näinud WotLK-i, Catat ja MoP-i nüüd ning pean samuti tõdema et MoP on märksa meeldivam kui Cata
Seega - kui siia teemasse satub ka uusi potentsiaalseid mängijaid, siis ignoreerige eespool esinenud veteranide torisemist ja proovige julgelt MoP-i
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
29.09.2012 16:18:06
|
|
|
Põhimõtteliselt võin nõustuda kahe eelneva kodanikuga.. Siiamaani parim expansion pärast BC-d. Samuti on sama arvamust ka enamus minu guildi kaaslasi ja muidu tuttavaid.. Eriti mis märkimisväärset selles expis on - on world bossid.. Minuarust proovimist väärt expansion ning oma 40 dollarit väärt..
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.09.2012 16:19:06
|
|
|
ainuke expansion mida lihtsalt ei suuda mängida kõik on nii dumbed down
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
29.09.2012 17:10:24
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
ainuke expansion mida lihtsalt ei suuda mängida kõik on nii dumbed down  |
Talentite koha pealt pean tunnistama, et praegune süsteem on parem. Mõistlikke (ning samas ka lõbusamaid) builde on rohkem, kui varem, sest osavamatel mängijatel oli iga patch nii või naa ainult üks-kaks 'head' buildi. Mis mõtet on valida talentit, mida sa niikuinii PEAD valima - samahästi võib see mingi passive ability olla, mida saad teatud levelist treenida/tekib sulle automaatselt. Samuti saab nüüd kõikide talentite vahel valida olenemata su specist (nt Arms, Fury ja Prot saavad kõik valida Shockwave).
Dungeoneid pole veel proovinud, sest pole raha osta uut expansioni. Eelarvamus ütleb, et need liiga lihtsad ning looti saades ei ole seda tunnet, et oled midagi saavutanud. Samas need challengid vms tunduvad üsna mõistlikud ning loodetavasti mitte nii kerged, kuna gear skaleerub vastavaks ning set boonused jms ei tööta.
Raide pole samuti proovinud, kuid LFR tuleb tõenäoliselt täiesti tuim ajukääbikute festival.
Heirloomid rikkusid leveldamise ära selles mõttes, et ilma nendeta on täiesti normaalne ja 'õige' leveldamine. Koos heirloomidega võid sa sada kolli korraga tõmmata ning samal ajal youtube'st videosi vaadata. PvP + heirloomid ehk low level PvP oli varem täiesti mõttetu oneshot festival. Kas nüüd on uus stati süsteem selle ära parandanud - seda ma pole proovinud.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
29.09.2012 17:27:15
|
|
|
Eem ... jooksin ringi ja vaatan open worldis on teistest serveritest mängijad?
Milleks see hea on?
Ja kui 1 grupi kutsus tuli teade, et mind võidakse teise serverisse siis viia ... pärast grupi tulen oma serverisse ikka tagasi?
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karu7899
HV kasutaja
|
29.09.2012 17:36:32
|
|
|
-FoX- kirjutas: |
Eem ... jooksin ringi ja vaatan open worldis on teistest serveritest mängijad?
Milleks see hea on?
Ja kui 1 grupi kutsus tuli teade, et mind võidakse teise serverisse siis viia ... pärast grupi tulen oma serverisse ikka tagasi? |
Ei, Blizzard jagab tasuta realm transferi
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |