|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Mihkel.
HV Guru

|
26.09.2012 03:32:29
|
|
|
Kui ta kaoks ära ainult zoomi lisades, siis ma ei paneks Talle seda üldse pahaks, aga hetkel ma panen zoomi tavaasendisse (ctrl + 0) ja juba siis kaob ära. Pole võimalust olnud teistes arvutites proovida, aga enda arvutis ei näita ei IE, firefox ega ka chrome. Ma tegelikult teksti suurusega olen juba väga harjunud, aga kuna facebook on disainitud tavasuurenduse kasutamiseks, siis zoomi vähemaks võttes tekivad mõned vead. Häirivaim neist chatis automaatse scrolli ära kadumine kui teine isik kirjutab.
Võtsin proovi pärast ka chrome settingutes text size väiksemaks ja ei aidanud ka see. Ainuke lahendus on zoom 90% peale panna.
Googeldasin nüüd vähe põhjalikumalt ja paistab, et tegu on mingi üldise probleemiga osadel kasutajatel. Hetkel ainuke lahendus ongi 90% zoom. Vägev.
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
26.09.2012 17:59:52
|
|
|
| Päris paljud kurdavad, et ei leia mind otsingust üles, mingit vastavat seadistust silma pole jäänud. On kellelgi ideid?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
26.09.2012 18:15:59
|
|
|
Privacy alt how you connect? Public search?
See võib bugine olla kogu süsteem neil. Mul on veidi piiratud, aga vahel ikka leidub inimesi, kes google'i kaudu mind leiavad (bürokraatide värk).
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
27.09.2012 01:18:29
|
|
|
| Mihkel. kirjutas: |
Kui ta kaoks ära ainult zoomi lisades, siis ma ei paneks Talle seda üldse pahaks, aga hetkel ma panen zoomi tavaasendisse (ctrl + 0) ja juba siis kaob ära. Pole võimalust olnud teistes arvutites proovida, aga enda arvutis ei näita ei IE, firefox ega ka chrome. Ma tegelikult teksti suurusega olen juba väga harjunud, aga kuna facebook on disainitud tavasuurenduse kasutamiseks, siis zoomi vähemaks võttes tekivad mõned vead. Häirivaim neist chatis automaatse scrolli ära kadumine kui teine isik kirjutab.
Võtsin proovi pärast ka chrome settingutes text size väiksemaks ja ei aidanud ka see. Ainuke lahendus on zoom 90% peale panna.
Googeldasin nüüd vähe põhjalikumalt ja paistab, et tegu on mingi üldise probleemiga osadel kasutajatel. Hetkel ainuke lahendus ongi 90% zoom. Vägev.  |
Ma ise kaotaks sealt ekraanilt heameelega selle chati huinjaa ära. Kasutan 3nda osapoole klienti, millega palju parem "suhelda".
"Lõustakat" külastan harva.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
28.09.2012 11:16:34
|
|
|
Mille alt saab määrata seda, et kui kirjutatakse näiteks google otsingusse inimese nimi, siis leiab FB konto. Ei leia enam FB seadete alt.
ehk vaikimisi sai määrata, kas otsing leiab inimese FB konto või mitte...
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.09.2012 11:28:46
|
|
|
| Privacy Settings > Ads, Apps Games and Websites > Public search
|
|
| Kommentaarid: 748 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
28.09.2012 11:31:46
|
|
|
| Tänud!
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
28.09.2012 17:43:08
|
|
|
| siinus kirjutas: |
| Mihkel. kirjutas: |
Googeldasin nüüd vähe põhjalikumalt ja paistab, et tegu on mingi üldise probleemiga osadel kasutajatel. Hetkel ainuke lahendus ongi 90% zoom. Vägev.  |
Ma ise kaotaks sealt ekraanilt heameelega selle chati huinjaa ära. Kasutan 3nda osapoole klienti, millega palju parem "suhelda".
"Lõustakat" külastan harva. |
No vot vahetame kontod ära.
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
04.10.2012 21:57:09
|
|
|
No mida kuradit nüüd FB's tehtud on.
Sõprade piltide peal on nüüd automaatselt need anaalsed tag'imist kastid üle nägude tehtud. Mitte siis ei soovitata mind tagida vms vaid lihtsat kõikide tuvastatud inimnägude peal on juba olemas kast, et tagida.
Kuidagi maha ei saa keerata neid?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
05.10.2012 17:13:27
|
|
|
| softis kirjutas: |
No mida kuradit nüüd FB's tehtud on.
Sõprade piltide peal on nüüd automaatselt need anaalsed tag'imist kastid üle nägude tehtud. Mitte siis ei soovitata mind tagida vms vaid lihtsat kõikide tuvastatud inimnägude peal on juba olemas kast, et tagida.
Kuidagi maha ei saa keerata neid? |
face.com'i arendajate töö ilmselt. Facebook ostis nad mingi aeg tagasi ära. Nüüd käib ilmselt usin automaatne face-regocnition taustal mis tagib jms.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
06.10.2012 16:31:10
|
|
|
Redikate, võib olla küll. Isegi võõraste pilte tuvastab... õnneks veel ei paku nimesid täitsa sick värk.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
08.10.2012 22:18:09
|
|
|
Hei
Kuidas neid paremas ääres jooksvaid mängu tulemusi/teateid saab blokeerida? Vahest tuleb 10 rida järjest ((
Varem nagu polnud neid.
viimati muutis masterx 08.10.2012 22:27:18, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
164 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
09.10.2012 07:31:58
|
|
|
Sorry see on liiast
Mulle isegi vihatud timeline sobib aga häirivad need mängude teated/tulemused paremas ääres, kuu tagasi neid nagu polnud
|
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
164 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
09.10.2012 20:31:47
|
|
|
link :: Postimees
Mees lubas Facebook'is korrata Breiviku tegusid
Mida teha kui näed, et su sõber postitab Facebook’i suhtlusportaali seinale hirmsa ähvarduse? Ühe Jõgeval elava mehe sõbrad pidasid ähvardust sedavõrd tõsiseks, et tavitasid sellest politseid.
Esmaspäeval jõustus Tartu maakohtu otsus 28-aastase Rein Karu kriminaalasjas, millega meest karistati ühe aasta pikkuse tingimisi vangistusega. Karistuse tõi mehele suhtlusportaali postitatud lubadus korraldada massitulistamine. Teadaolevalt on see esimene Eestiga seotud Facebook'i ähvardus, mis on jõudnud kohtulahendini.
Loe edasi ..
|
|
| Kommentaarid: 363 loe/lisa |
   |
299 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.10.2012 20:57:48
|
|
|
| masterx kirjutas: |
Sorry see on liiast
Mulle isegi vihatud timeline sobib aga häirivad need mängude teated/tulemused paremas ääres, kuu tagasi neid nagu polnud  |
Mismõttes? Saad ju detailset valida, mida lubad, mida keelad:
Spoiler 
_________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
13.10.2012 17:31:32
|
|
|
| Kui sa mõtled authenticatorit, siis ei. Facebookil pole.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.10.2012 20:32:04
|
|
|
Kas teistel on ka FB see uus kommenteerimisviis, kus Enterit vajutades tuleb uus rida ja selleks et tekst läbi läheks, peab enne Comment nuppu vajutama ja siis saab alles Enter panna. Ainuke asi mis mind FBs praegu häirib. Ise olen harjunud Enterit pidevalt vajutama kui kommenteerin. Vb saab seda kuskilt maha võtta, pean uurima.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
13.10.2012 20:35:37
|
|
|
FB purity on abiks sellega.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.10.2012 20:40:10
|
|
|
Pigem see on just see featuur, mis FB purity installimisel tekkis. Vähemalt ise sain selle koos sellega ja kadus, kui purity välja lülitasin. Purity sättungites saab seda ka sättida, kas on või ei ole.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.10.2012 20:56:34
|
|
|
Aaaaaaaaaaaa ok. Ma arvasin et see tekkis mingist muust asjast. jah ma lisasin küll FB purity. Ok, vähemalt nüüd tean kust see tulnud on ja uurin seda purityt, et maha võtta. Tänud. Ma arvasin algul et see oli FB enda update.
E: Leidsin ja panin ka sellelt linnukese eest ära sealt kommentaaride kohast. Vohh, palju parem. Tänud . Purity ise jätsin peale, et rämpsu ei postitaks FB.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
synt3r
HV kasutaja

|
15.10.2012 10:05:59
|
|
|
| Kas see FB purity suudab kuidagi ära eristada ka jagamisi. Jube tüütuks on viimasel ajal läinud, kus kõik jagavad kellegi kaduma läinud koduloomi/varastatud asju jms. Nagu mingi kaduma läinud asjade portaal, mitte sõpradega suhtluskeskond. Samas tahaks et teistsugused jagamised jääks ikkagi alles.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
15.10.2012 13:35:12
|
|
|
Seal saab panna küll filtri, et sõnade järgi peidetakse aga eesti keelega on keeruline neid lauseid ennetada universaalselt.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |