Mina isiklikult küll ootan wiiu väljastamist ning kui hind oleks konventeeritav (mis ta aga ilmselt ei ole) otse USD to EUR, siis poleks põhjust, miks ei ostaks. Aga enne ilmselt ootan, kuni suurem tuhin konsooli üle on ära käinud ning alles siis ostan või kui saab kellegilt kasutatud konsooli. Nagu ikka, keegi ostab, aga ei meeldi ja siis müüb suht uuena maha.
Mis puudutab ekraani uuel puldid, siis ootan juba, et kasutada selle kõiki funktsioone. _________________ https://veebmik.ee - Wordpress veebiarendus
Lugesin kommentaarid põhjalikult läbi ning ma ei mõista millest selline virisemine. Kas seetõttu, et eestlane ei jõua osta uut garantiiga konsooli ning nüüd vingub või on asi egos? Minu isiklik arvamus on selline, et Wii U saab olema revolutsiooniline, miks, seda saate ise kogeda. Keegi pole veel teinud seda mida Nintendo on suutnud teha ja ka saavutab. Konsooli väljatulekuga on absoluutselt igale vanusegrupile ja mänguri maitsele midagi, niisamuti on märtsiks 2013 olemas üle 50 mängu mille vahel valida. Ärme unusta, et Wii U peale tuleb esimesena uus Bioshock ja GTA, sest praegused Sony ja MS konsoolid ei suuda neid kahte uusi mänge välja vedada. Aprill 2013 tuleb välja google konsool Quia, mis napsab väheke turuosa kõigilt. Suveks 2013 tuleb välja Steam kodukonsool. 2013 E3 kuulutatakse välja MS uus konsool, mis tuleb müüki 2013 jõuludeks. Kuid selleks ajaks on turul olnud Wii U juba 1 aasta ning teinud puhta töö. Milline konsooli tootja müüb maailmas kõige enam? Ikka Nintendo, miks? Aga seetõttu, et mängud on mängitavad ja lõbusad, kedagi ei huvita see, et konsoolis on max graafikakaart ning muu. Nagu kunagi Rockstar ütles oma kuldsete sõnadega GTA kohta: mäng peab olema mängitav! Ning just seda ongi tehtud GTA seeriaga. Nintendo on esimest korda võtnud suuna ka hard-core mänguritele ning öelnud otse välja, et uue konsooli graafikakaart saab olema võimsam, kui on praeguste konsoolide kaardid ning nintendo uus suund on: ilus graafika + mängitavus. Mängisin viimati Nintendoga paar aastat tagasi, olen omanud nii xbos 360, kui ka kõiki PS konsoole, nüüdseks ei oma ühtegi, sest need on liiga aegunud. Kindlasti ostan koheselt omale Wii U, kui see Euroopas müüki tuleb. Täpsemalt on eeltellimus tehtud, 375 eur (saatekulu minu puhul ei lisandu, ainult pakkimine lisaks konsoolile) ning amazon.co.uk lehelt on konsool ootamas. Ma pole kunagi varem Nintendot toetanud, kuid nüüd vaadates Nintendo käiku on selge see, et nemad saavad järgmise generatsiooni konsoolide täheks! Rääkimata veel TVii-st, mis on geniaalne.
Selliste sündmuste varjus arvatavasti pakib Sony oma asjad kokku konsooli maailmas, sest edasiarendust pole, mis nad tegid oli see, et kopeerisid viimati Nintendo pealt kontrollerit. Sony oli kunagi üsna hea teatud valdkondades, aga nendes kõigis on ta taandunud, koondamised, üsna suur kahjumlikkus tootmises jne.
Milline konsooli tootja müüb maailmas kõige enam? Ikka Nintendo
Oled sa kursis konsoolide müüginumbrite trendide muutumisega viimase 3-4a jooksul? Ega vist mitte.
devilviper kirjutas:
Nintendo on esimest korda võtnud suuna ka hard-core mänguritele ning öelnud otse välja, et uue konsooli graafikakaart saab olema võimsam, kui on praeguste konsoolide kaardid
Olla võimekam ~7-8a vanusest rauast pole eriline näitaja. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Oled sa kursis konsoolide müüginumbrite trendide muutumisega viimase 3-4a jooksul? Ega vist mitte.
devilviper kirjutas:
Nintendo on esimest korda võtnud suuna ka hard-core mänguritele ning öelnud otse välja, et uue konsooli graafikakaart saab olema võimsam, kui on praeguste konsoolide kaardid
Olla võimekam ~7-8a vanusest rauast pole eriline näitaja.
Nintendo võis palju konsoole müüa, kuid software müük oli üllatavalt väike.
Samuti nõustun kasutaja Ho Ho-ga. 7-8 aastat oleks wii u välja tulnud oleks ma öelnud, et see teeb xboxile ja ps3-le silmad ette, kuid praegu tundub see edasiminek väike.
Wii U on minu jaoks atm Wii 1.5. Region Lock, Multiplayer probleemid, hind ja mängud. Nende tõttu ei paku Wii U väga huvi. Ootab 1-2 aastat ning siis saab vaadata. Bayonetta 2 tahaks küll mängida, kuid konsooli selle jaoks küll eraldi ei osta.
devilviper kirjutas:
Olla võimekam ~7-8a vanusest rauast pole eriline näitaja.
Nintendo võis palju konsoole müüa, kuid software müük oli üllatavalt väike.
Samuti nõustun kasutaja Ho Ho-ga. 7-8 aastat oleks wii u välja tulnud oleks ma öelnud, et see teeb xboxile ja ps3-le silmad ette, kuid praegu tundub see edasiminek väike.
Wii U on minu jaoks atm Wii 1.5. Region Lock, Multiplayer probleemid, hind ja mängud. Nende tõttu ei paku Wii U väga huvi. Ootab 1-2 aastat ning siis saab vaadata. Bayonetta 2 tahaks küll mängida, kuid konsooli selle jaoks küll eraldi ei osta.
Eks eestlane olegi paratamatult selline, kes ei näe oma mätta otsast kaugemale. Region lock ei ole kellelegi probleem ega ka mingi uudis vaadates Nintendo ajalugu. Multiplayeri probleeme pole olemas, uuri enne oma fakte ning siis kirjuta. Enamus Nintendo mängudest toetab Multiplayerit split ja vertical screen vahendusel, kui ka üksikisikuliselt võrgus olles. Olen olnud konsooli mängumaailmas alates 90.-ndatest ning hoidnud ennast pingsalt kursis kogu valdkonnaga, käinud iga aastal ka erinevatel messidel. Osalt harrastus, teisalt jällegi on see minu elatis. Eks vaadake ise mis hakkab toimuma, kui Wii U müüki tuleb. Eesti inimestel pole tõesti raha ja tahet osta uut mängukonsooli, rääkimata mängudest, seega hoidke lihtsalt silm peal asjade käigul.
devilviper, su entusiaism on tervitatav, kuid natuke naiivne... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
mina vaatan siit oma mätta otsast, näen oma wii komplekti teleka all vedelemas, pole mingi aasta otsa seda keegi kodus tööle pannud, mingit emotsiooni ei teki. vaatan ikka selle uue ka kunagi üle aga osta 400€ + 55€ per mäng
Sain endal WiiU nüüd uuesti tellitud (Amazonist polnud mõtet) ja jääb nüüd 30 nov ootama
Ma ei jõua ära oodata. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Flacko, mis mängu(d) juurde tellisid? _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Saab näha kui kiirelt see kapinurka vedelema jääb _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ilma mängudeta atm, kuna mängud tulevad alles 30, need ostan hiljem juurde. Plaan osta Super Mario ja Rabbids Land _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Jutud käivad, et kui too kuni 5G suurune firmware update poole pealt lõpetada on konsool brickitud
Nintendo oleks justkui ajas tagasi rännanud konsoolide ehitamise ja launchi koha pealt _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ma isegi ei mõista, miks nad rush'sid nii kohutavalt, teinud aasta veel arendust ja siis tulnud oma tootega välja. Terve nett on U vigadest ja bugidest täis
S.I.L.L.U, pühadeks oli ju midagi vaja välja tuua - Wii on vanaraud... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.