Kuna iPhone5 järele on suur nõudmine kogu Euroopas, on Eestisse jõudvate telefonide arv piiratud ning iPhone5 tuleb seetõttu 28.septembril müügile ainult kahes EMT esinduses Tallinnas ja Tartus ning EMT e-poes.
iPhone 5 müük algab Tallinnas EMT Keskuses Solarises ja Tartu Kaubamaja EMT Esinduses üheaegselt kell 9:00. EMT Keskus Solarises avatakse 28.septembril seetõttu tund aega tavapärasest varem ehk kell 9:00. EMT e-poest saab iPhone5 osta alates 28.september kell 00:01.
EMT palub telefoni ostvatel klientidel arvestada, et iPhone5 vajab uut nano-SIM kaarti, mistõttu e-teenindusest telefoni tellides tuleks e-teeninduses koheselt vormistada ka kaardivahetus. Samuti saab kaardivahetust vormistada EMT esindustes.
iPhone 5 hinnad ja müügitingimused avalikustatakse müügi alguses ehk 28.septembril kell 00:01.
Väga tore, e-poes tuleb seade müügile 00:01. Selleks, et telefon sealt koheselt otsa ei saa, pead esimestel sekunditel ükskõikmillega nõustuma. Pärast siis loed mis absurdse paketi oled endale kaela saanud
Teine võimalus - lähed kohe varavalges järjekorda, kus viimane telefon nina alt ära ostetakse. Aga pole hullu, dest kuu jooksul jõuab ehk ka järgmise partii juba EMT'sse
Miks peaks keegi üldse mingi telefoni pärast järjekorras seisma?
kui pole seda uut klotsi, siis sind pole olemaski.
Eks ta ole. Mõnel lihtsalt on tarvis tunda ühtekuuluvuse tunnet ning säärane masside sabas sörkimine annab seda. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
minujaoks täiesti arusaamatu mitmetele muudele kiiksudele(lisaks mõnusalt kirvele hinnale) mis selles telefonis on ..ikka veel...FM raadio puudub...MIS MÕTTES NAGU!??
tont23, cd-playerit ka pole, rip-off! Aga tõsiselt, mu kahel viimasel Nokial, enne nutikat, oli FM raadio olemas, heal juhul kuulasin korra 5+ aasta jooksul, nii et kõigile pole raadio olemasolu mingi negatiivne faktor, kuigi seda millegipärast siiani ülevaadetes negatiivse punktina kirja pannakse. Eriti kui on võimalik tõmmata näiteks ERR'i või mõni muu app.
Aga aitab, ma lähen võtan koha kaupsi ees sisse...
tont23, cd-playerit ka pole, rip-off! Aga tõsiselt, mu kahel viimasel Nokial, enne nutikat, oli FM raadio olemas, heal juhul kuulasin korra 5+ aasta jooksul, nii et kõigile pole raadio olemasolu mingi negatiivne faktor, kuigi seda millegipärast siiani ülevaadetes negatiivse punktina kirja pannakse. Eriti kui on võimalik tõmmata näiteks ERR'i või mõni muu app.
Aga aitab, ma lähen võtan koha kaupsi ees sisse...
Enamus inimesi ei kasuta nagunii enamus asju mis moodsas telefonis olemas on. Seega võiks nad vabalt välja ratsida ? Nutitelefonid lolltelefonideks tagasi ?
minujaoks täiesti arusaamatu mitmetele muudele kiiksudele(lisaks mõnusalt kirvele hinnale) mis selles telefonis on ..ikka veel...FM raadio puudub...MIS MÕTTES NAGU!??
Äkki tahad IR porti ka? Nutikad on mõeldud 24/7 netiga, nii et miks toppida rauda, kui kõik on läbi neti kättesaadav?!
Kas lähme vaikselt Elu24'ks ära, et peab tegema uudisnupu selle kohta mis poodi tuleb mingi hipster-föön müüki? Kunstlikult tekitatud eksklusiivsus on ikka päris masendav. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kas lähme vaikselt Elu24'ks ära, et peab tegema uudisnupu selle kohta mis poodi tuleb mingi hipster-föön müüki? Kunstlikult tekitatud eksklusiivsus on ikka päris masendav.
Kas lähme vaikselt Elu24'ks ära, et peab tegema uudisnupu selle kohta mis poodi tuleb mingi hipster-föön müüki? Kunstlikult tekitatud eksklusiivsus on ikka päris masendav.
Uskumatu seisukoht:D Selline kurjus nagu oleks Tanel HV-sse Bieberi kommuuni teinud
Ma ise pole kunagi ühtegi Apple toodet omanud, aga tegu on kindlasti tehnoloogia tipuga ja minu arust on igati normaalne sellest kirjutada.
Kirjutame uudiseid ikka uudistest. Ei näe siin erilist põhjust miks peaks kuulutame mis poodi iPhone müüki tuleb. Eks põhjus miks seda üldse kajastatakse, on seesama "eksklusiivsus", et tuleb asju vähe ja pead ikka kohe ostma minema, et midagi saada. Puhtalt fabritseeritud olukord - mis on viga võtta telefone ja paisata müüki igale poole. Siis kirjutaks uudisnupu, et nüüd on müügil kõigis kauplustes üle eesti?
Ma ei näe, et me kirjutaks millal tuleb müüki mingi tasemel uus fotokas kuhu poodi, või, et uus ülivõimas X firma süler nüüd saadaval X poes. Siiber sellest kultusest juba - ei ole tegu millegi innovatiivse, tehnika ülima tipu või ainulaadsega. Tegu on kalli otsa nutitelefoniga nagu teistelgi firmadel müügis - aga muud firmad ei tekita kunstlikku nõudlust. Vähemalt mitte sellisel naeruväärsel tasemel. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kusjuures tõesti tahaks, saaks telekat ja muid puldiga asju kontrollida läbi mobla _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kusjuures vaatasin jah... ja hakkasin tagasipoole lappama alafoorumis - aga ei jäänud silma ühtegi niivõrd spetsiifilist teemat, et nüüd see x asi müügil x kohas. Eks see ole HV oma teha mida kuvatakse - ja kui siit reklaamiraha teenib, siis panen ma oma suu kohe kinni foorumi hüvanguks. Lihtsalt ma ei salli selle ülehaibitud tüki propageerimist absoluutselt igal nurgal. Alles eile tuli tuttav jutuga, et kuule - ma tahaks uut ipadi läpaka asemel osta. Lõpuks kui saime inimese vajadused selgeks tehtud - ei olnud haisugi enam ipadi tahtmisest. Diskussioon, toodete mitmekesisus ja valikuvõimalus on kõik hea. Kui aga uksest ja aknast ainult ühte jama sisse pritsitakse siis hakkab häirima. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Äkki tahad IR porti ka? Nutikad on mõeldud 24/7 netiga, nii et miks toppida rauda, kui kõik on läbi neti kättesaadav?!
Ja kaua sul see aku vastu peab, kui kõik üle neti käib?
FM-raadioga võid vabalt terve päeva toimetada, proovi netiraadioga sama. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kusjuures vaatasin jah... ja hakkasin tagasipoole lappama alafoorumis - aga ei jäänud silma ühtegi niivõrd spetsiifilist teemat, et nüüd see x asi müügil x kohas. Eks see ole HV oma teha mida kuvatakse - ja kui siit reklaamiraha teenib, siis panen ma oma suu kohe kinni foorumi hüvanguks. Lihtsalt ma ei salli selle ülehaibitud tüki propageerimist absoluutselt igal nurgal. Alles eile tuli tuttav jutuga, et kuule - ma tahaks uut ipadi läpaka asemel osta. Lõpuks kui saime inimese vajadused selgeks tehtud - ei olnud haisugi enam ipadi tahtmisest. Diskussioon, toodete mitmekesisus ja valikuvõimalus on kõik hea. Kui aga uksest ja aknast ainult ühte jama sisse pritsitakse siis hakkab häirima.
Kuidas saab võrrelda käibemaksuga ja käibemaksuta hindasid niimoodi? USA hindadele näiteks lisandub veel käibemaks vastavalt osariigile. Teiste "odavate" asuhkohtade kohta info puudub. _________________ There is no place like 127.0.0.1
nagu aru saan galaxy ss on siis parem kui iphone _________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
viimati muutis teretalv 28.09.2012 14:34:27, muudetud 1 kord
Täna müüki tulnud iPhone 5 esimene Eestisse saadetud partii müüdi EMT poolt juba täna ennelõunaks läbi.
Müüdud uute iPhone'ide täpset arvu ei soostunud EMT avalike suhete juht Kaja Sepp avalikustama, samuti ei osanud ta öelda, millal järgmine partii Eestisse müüki jõuab.
Täna müüki tulnud iPhone 5 esimene Eestisse saadetud partii müüdi EMT poolt juba täna ennelõunaks läbi.
Müüdud uute iPhone'ide täpset arvu ei soostunud EMT avalike suhete juht Kaja Sepp avalikustama, samuti ei osanud ta öelda, millal järgmine partii Eestisse müüki jõuab.
Peaks ka hakkama uudiseid publitseerima, Laptopid.ee müüs esimese partii HP xxx seeriat 1 päevaga läbi, 2tk ostan neid sisse _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.