praegune kellaaeg 22.06.2025 13:56:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ener
HV vaatleja
|
26.09.2012 18:09:01
Probleem Joomla mooduli mitmekeelsusega |
|
|
Kas keegi oskab öelda, mis võib olla põhjuseks, et Joomla moodul ei tunnista keelefaile. Et sait on mitmekeelne ja vaikimisi keeleks on eesti keel.
Aga moodul kuvab ainult inglise keelseid tõlkeid, kuigi on olemas ka eesti oma. Praegu üritan seda õigesti tööle saada 2.5-peal.
Varem olen seda samat moodulit kasutanud 1.5-e peal, ning keeled toimisid õigesti. Mainin seda ka, et moodul on enda tehtud.
Et kas võib olla, et 2.5-e mooduli jaoks on vaja lisada mingi jupp koodi, et see saaks aru, mis keel hetkel aktiivne on?
Teine probleem on, et mul on lisatud Jquery ja jquery validation fail sellega kaasa, kui kui vaatan veebi konsoolist siis ta kas ei kuva üldse seal neid või lihtsalt näitab, et "not found". Aga kui lisan selle sama URL-i, mis on mul pandud source-ks, siis brauseris ta leiab selle.
See moodul avaneb popupiga. Vb keegi on targem ja oskab öelda milles asi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|