mul on 44 seriaali listis
kuidas ma neid nii palju saanud olen, ei ela nagu teleka ees
Mu kalender tundub see aasta suht hõredaks jäävat
Kõik hea canceldatakse alati ära ja mingit joga näidatakse edasi.
no minu kalender on natuke pikem oktoobris, Last Resort ununes lisada
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Pisut palju on Teil neid. Ma ise olen vaadanud, et 1 seriaal päevas on normaalne, rohkem on pisut jama. Seega valikusõelal on erinevatel aegadel:
1) True Blood
2) The Vampire Diaries
3) The Secret Circle (cancelled)
4) The Walking Dead
5) Two And A Half Men
6) The Big Bang Theory
7) (Anger Management saab ka listi kunagi)
Pisut palju on Teil neid. Ma ise olen vaadanud, et 1 seriaal päevas on normaalne, rohkem on pisut jama. Seega valikusõelal on erinevatel aegadel:
1) True Blood
2) The Vampire Diaries
3) The Secret Circle (cancelled)
4) The Walking Dead
5) Two And A Half Men
6) The Big Bang Theory
7) (Anger Management saab ka listi kunagi)
ega ma neid siis iga päev ei vaata. osasid on hea järjest vaadata, enamasti õhtuti kui midagi telekast ei tule ja midagi näiteks teha pole. _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Viimase Walking Deadi hooaja jätsin vahele. Kas see on mingi suhtedraama?
Walking dead 'il oli mingi ~4 esimest osa paljulubavad.
Aga sealt edasi oli selge, et tegemist on hulleima seriaaliga mis kunagi vaadanud olen.
Ennem vaatan kasvõi kokasaadet või veinimaitsemise seriaali.
Sellest tibist kes ka Prison Break 'is mängis on kahju. Seriaal on nii saast, et näitlejad ei saa isegi söögiraha, et normaalselt süüa. Mingi kondikubu, jube vaadata. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
milline siis praht pole ? _________________ This message was sent from space using stargate
The walking dead on ainuke seriaal mida vaatan. Võibolla seda suhtedraamat on tõesti liiga palju, kuid selle elab üle. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
ei teagi, pole midagi see aasta veel vaadanud, kuid breaking bad on hea, võimalik, et selle hooaeg läbi
ise vaatan inertsist veel supernaturali, lõbusad tegelaskujud, kohati on varjatud huumorit ja sari ei näe odav välja
see last resort oli päris huvitav, kuigi nägi odav välja
ega kui HBO sari ei ole, siis polegi suurt midagi oodata
aga noo mingeid reality sarju ma küll ei kannata - reaalsusega pole rohkem pistmist, kui narritakse pööblit _________________ ☠
Vaatasin nädalvahetusel 3 osa Breaking Badi viimast hooaega. Üldiselt OK, ga natuke nagu jäi varasemast hoost vajaka. Ehk ikka läheb asi korralikult käima. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Ee...
Boardwalk empire läheb edasi?
Soodne.
Mul oli ta vaadatud seriaalide alla liigutatud, nii et ilmumist ei pannud tähelegi. Mõtlesin, et asi lõppes ära. _________________ KASS
Revolution 2012
Uus seep SHTF stiilis.
Vaatamata tänapäeva võimalustele ei suuda ära imestada meeriklaste saamatust kujutada reaalset olukorda.
Enamusel uued riided, terved jalanõud.
Kõik detailid mis peaks aitama luua seda õhkkonda on täielik fail.
Ise Revolutioni teist osa enam lõpuni vaadata ei suutnud. Minumeelest kõik mida sarjas valesti teha on andud on valesti tehtud. Isegi Terra Nova peredraama mis mulle üldse peale ei läinud oli sellest etem.
Oh lõpuks ometi. Mul on see seriaal 4x läbi vaadatud, vahepeal kaalusin juba, et kas vaja 5'dat korda vaadata. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
Oh lõpuks ometi. Mul on see seriaal 4x läbi vaadatud, vahepeal kaalusin juba, et kas vaja 5'dat korda vaadata.
sa oled ikka frukt, seriaali 4-5 korda läbivaadata
mul oli õigus, sulle pandi vist ikka vasaraga pähe vahepea _________________ This message was sent from space using stargate
Tundub hea
See neeger oli üpris osav valetama algul, aga lõpus läks käest ära
jeesus188 kirjutas:
sa oled ikka frukt, seriaali 4-5 korda läbivaadata
mul oli õigus, sulle pandi vist ikka vasaraga pähe vahepea
Üle kuu ei tulnud mitte ühtegi uut seriaali välja. Kõik olid ju pausil, mõned juba mitu mitu kuud.
See pole esimene selline seriaal ega jää ka viimaseks, mida üle ja üle vaadatud. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
viimati muutis Mucrop3 25.09.2012 21:54:23, muudetud 1 kord
Ma vaatasin nädal tagasi 4-5 korda uuesti Battlestar Galactica algusest lõpuni. Ikka oli sama hea kui esimesel korral. Sellest on saamas juba iga aastane traditsioon.
ja mina arvasin, et puudega olen, et nii palju seepe vaatan
aga tuleb välja, et on siin olemas ka suurema puudega inimesi , kes vaatavad samat seriaali 4-5 korda
miks vaadata uut, kui vana on nähtud _________________ This message was sent from space using stargate
Ma arvan, et näiteks Arrested Development ja Scrubs kõlbavad täiesti hästi uuesti vaatamiseks _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Kui teiste inimeste teod sinu omadega ei ühti, siis kohe halgudega?
Minu arust on väga värskendav vana sarja uuesti vaadata, kui mõni aeg on eelmisest vaatamisest möödunud, sest ega mul näiteks Scrubsi puhul küll kõik 8 (9. ei loe kuna see oli pmst spin-off) hooaega punkt punktilt meeles ei ole, ning dialoog sarjas oli täiesti vapustav. _________________
Kui teiste inimeste teod sinu omadega ei ühti, siis kohe halgudega?
Minu arust on väga värskendav vana sarja uuesti vaadata, kui mõni aeg on eelmisest vaatamisest möödunud, sest ega mul näiteks Scrubsi puhul küll kõik 8 (9. ei loe kuna see oli pmst spin-off) hooaega punkt punktilt meeles ei ole, ning dialoog sarjas oli täiesti vapustav.
eks mälu ole inimestel erinev
proovisin x-filesi otsast alustada, kuna mäletamistmööda ei olnud seda sarja lõpuni vaadanud, kuid kõik osad olid tuttavad ja tegin kiirkerimise
korduvvaatamist teen eelkõige just neil sarjadel, kus mälujärgi oli aegumatuid kohti ning sisu või temaatika on antud kontekstis ebaoluline
nt fawlty towers või muud sarnased ühiskonnakriitilised komöödiad, kus on aegumatud stseenid - samas täit hooaega naljalt ei vaata _________________ ☠
kordus korduseks,vaatad 2 max 3 korda
aga 4-5 korda vaatamine pole mineviku meenutamine _________________ This message was sent from space using stargate
_________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 26.09.2012 10:00:10, muudetud 2 korda
Tuleb tõdeda, et ka mina olen inimene, kes vaatab rohkem kui ühe korra. Näiteks ca 6-7 aastat tagasi vaatasin filmi Valem 51 nädala jooksul kokku 7 korda. Iga päev korra. Oli suvepuhkus ja polnud suuremat midagi teha. See oli selles mõttes erand. Aga näiteks Walking Deadi ja muu säärase vaatan tulevikus kindlasti veel korra või kaks läbi. Band of Brothersit olen ca 5 korda otsast lõpuni vaadanud ja ilmselt oktoobris tuleb uus suurem vaatamisekord ette võtta. Ma ei leia, et ma oleksin imelik, kui suudan nautida teiste inimeste kätetööd rohkem kui korra.
ma olen vist ebanormaalne, et piirdun vaid korra või rõve heal juhul kahega _________________ This message was sent from space using stargate
Mul on näiteks Seinfeld ja Arrested Development sellised seriaalid mis ringlevad päris mitmendat korda. Enne vaatan klassikat kui sunnin ennast mingit uut iba tarbima. Samas ei mõista ma inimesi kes suudavad jälgida neid kümneid kriminalistika seriaale mis on juba nii kaua jooksnud, aga eks kõigil omad maitsed.
Hakkasin The Newsroomi vaatama, HBO ei vea alt, esimese osa põhjal on küll väärt. Seriaalide nimekiri mida hetkel vaatan, kui see millegipärast kellelegi huvi peaks pakkuma on:
- Boardwalk Empire
- Breaking Bad
- Person of Interest (kuigi sel seriaalil on potentsiaali nii hääks kui halvaks iga hetk keerata)
- Homeland
- Louie
Sons of Anarchy ja Dexter on lihtsalt hooaeg või kaks maha jäänud ja pole up to date.
täna algas Daniel Tosh-i uus multikas Brickleberry. krdi räige asi ikka täitsa imestan, et sellist asja üldse telesse lubatakse. _________________ nooope!
Revolution on idee poolest hea, aga krt J. J. Abrams = Lost. See tüüp oskab sellist jura teha, et heast ideest tuleb välja mingi eriti jobu plot. Alustame müsteeriumiga ja lõpetuseks on meil juba dinosaurustest tulnukad teisest dimensioonist.
Last Resort tundub hea, aga ABC, seega jääbki seeria "ilusaks ja triigituks" arvatavasti.
SOA uus hooaeg on kah selline, et ei oska veel seisukohta võtta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.