Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
McMaster
HV vaatleja
|
24.09.2012 16:14:31
Mure |
|
|
Tervist,
Tahaksin teada ,siis kas on viga n.ö mu arvuti mõnel komponendil või on tarkvaraline viga.
Nimelt tahan näiteks Camtasia stuudioga video produtseerida viskab mingit värvi pildi ette ja kõik(jookseb nagu kokku ja ei ava ei tegumihaldurit ega midagi muud)
Samamoodi ka mängides/lehti lugedes jms. lihtsalt see et ma pean arvutit päevas mitu korda restartima masendab..
Ning kui tulen koju panen arvuti tööle,võin kohe rahu meeli teha restardi ja siis saan tööga alustada ,sest mu arvuti jookseb nagu kellavärk IGA 1. käivitamisel kokku,teisel saan oma asjad tehtud)
Oskab keegi veidi selgust luua?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
24.09.2012 23:13:48
|
|
|
Natukene spetsiifilisemat infot oleks vaja. Milline süsteem jne. Kui töömasin on kriitilise tähtsusega, soovitaksin spetsialisti poole pöörduda.
Saan ma õigesti aru, et masin on päev läbi väljalülitatud olekus ning sisselülitades tuleb talle teha kohe uus restart?
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
24.09.2012 23:52:22
|
|
|
Võib vabalt olla näiteks toiteploki või emaplaadi kondensaatorite probleem.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
25.09.2012 00:08:22
|
|
|
Kisu lahti ja vaata mis huvitavat seest leiad. Kas siis kondekad punnis või jahutuses asi
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
McMaster
HV vaatleja
|
25.09.2012 12:36:24
|
|
|
Jah arvuti on päeval välja lulitatud ja tuleb teha koheselt restart.
Lisaks veel täheldasin ühe huvitava asja,et arvuti jookseb toimingutel siis kinni kui ma olen internetis või teen arvutis midagi(camtasiaga vms).
Kui aga mängin ei jookse ta kokku,see on tähelepanek.
Ning ma ei hakka seda lahti katkuma ,sest see on küllaltki uus masin minu jaoks ja garantii kestab.kuid vajangi just nagu mingit spetsiaalsemat seletust ,et garantiis neid kuskil suunata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
25.09.2012 12:51:58
|
|
|
Ma ei saa nagu aru mida sa nagu jamad siin siis ?
Mine vii masin garantiise ja lase teevad korda.
Räägid neile sama jutu ära mis meilegi ja korras
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
McMaster
HV vaatleja
|
25.09.2012 17:15:29
|
|
|
No ma olen neile rääkinud seda juttu 2 korda aga nemad ei saa aru,masin on tagasi tulnud samas seisus,nad panevad mingi videotesteri alla ütlevad ,et kõik toimib ja jokk.neid ei huvita kas see tegelikult ka töötab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
26.09.2012 09:35:05
|
|
|
Emaplaadi driverid ja VGA driverid uuendada. Viirusetõrjega süvitsi masin läbi käia.
Käepärasemad vahendid ketta kontrolliks on vast CHKDSK C: /F /R ning mälude kontrollimiseks võiks memtesti käima lasta.
Mingisugustki infot hangumiste kohta leiab vast "event viewer'st". BIOS seadete ja uuendamise kohapealt soovitan soojalt paluda mõnda asjatundlikumat sõpra appi.
Aga ennekõike siis CHKDSK C: /F /R
edit: juhendi leiad http://www.sevenforums.com/tutorials/433-disk-check.html
Olgu ka mainitud, et vea kindlaks tegemisel soovitan masina bootimisel eemaldada ka igasugused välised (USB) kettad ja mälupulgad, mis samuti võivad halvasti konfigureeritud BIOSes segadust tekitada.
Aga arvuti konfiguratsiooni mainimine siin teemas ei teeks ka paha
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
26.09.2012 17:04:23
|
|
|
Enne chkdski võiks andmed varundada.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kalle
HV kasutaja
|
26.09.2012 19:40:51
|
|
|
Kui mängudes jooksb masin ilma probleemideta, siis riistvaraline probleem ei tohiks ju olla, nõrk PSU või vigane GPU või RAM - see annaks mängudes koheselt ju tunda. Ehk probleem rohkem tarkvara pole peal. Mis OS peal on ja kas events viewerit oled uurinud, et mis rakendus täpsemalt kinni jookseb ? Kas masin on kogu aeg nii toiminud või hakkas see alates mingist sinu poolsest tegevusest ?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
McMaster
HV vaatleja
|
27.09.2012 16:15:01
|
|
|
Masin on koguaeg niiviisi teinud ja Windows 7 on peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|