Mis uue patchiga wizarditest saab? Lugesin et melee wizard ei tööta enam.
On keegi uurinud kas peaks attack speedi koguma hakkama enne kui hinnad lakke lähevad ?
On keegi uurinud kas peaks attack speedi koguma hakkama enne kui hinnad lakke lähevad ?
Mitte, et melee wizard ei toimi, vaid CM/WW wizard ei toimi.
Spectral blade saab korraliku buffi
tsitaat:
Spectral Blade
Weapon damage increased from 135% to 165%
Angle of damage increased from 60 degrees to 90 degrees
Range increased from 10 yards to 15 yards (range of Thrown Blades will remain at 20 yards)
Skill Rune – Deep Cuts
Weapon damage from Bleed increased from 35% to 45% over 3 seconds
Skill Rune – Healing Blades
Removed Critical Hit requirement
Ja meteor
tsitaat:
Meteor
Delay between cast and impact reduced from 2 seconds to 1.25 seconds
Arcane Power cost reduced from 60 to 50
Ise arvan, et teen midagi nende kahega. Olen ennem ka nendega katsetanud, kuna meteor procib päris hästi.
Tee parem DH ära, Wize koguaeg nerfitakse terves mängus, Monster 8-s pole sul Wizardiga ilmselt midagi teha. DH-ga saad spämmida smoke, thumbleda jne + DPS on lihtsalt jabur koguaeg.
Wizard saab korra minutis teleda good luck killing 50million hp elites Archon build tähendab ka, et ei tööta enam Wizil _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Killer85, tank specis muidugi ei jää, jõle kaua killid aga selle DPS juures on ok kui armor 6000 ja AR-id 600-800 vahel. Uues patchis aga jääd. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, ranged klassiga polegi mõtet tank buildi ajada.
Sest CM/WW buildiga elite perma freezida on halb? Kindlasti kiireim ja odavaim viis contenti läbida.
Nuuh, kui nüüd pidev freezing ära kaob, tuleb edaspidi veidi oma käitumist muuta. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Valdav enamus asju ongi ju saast, vahet pole kas rare või legendary.
Nüüd üle nädala juba igapäevaselt A3 praktiliselt full-run-e teinud, ühe ringiga tuleb ca 3 kotitäit lvl 60+ kudinaid.
0 legendary, 0 >100K raret.
Aga ketrame muudkui edasi. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
viimased kolm nädalat mänginud 375% MF'ga infernot ja leidnud 2 legaendarit.
terve 350h jooksul kokku mingi 10 legendarit ja pole leidnud ühtegi set itemit.
viimased kolm nädalat mänginud 375% MF'ga infernot ja leidnud 2 legaendarit.
terve 350h jooksul kokku mingi 10 legendarit ja pole leidnud ühtegi set itemit.
Legendary itemid ei tohiks sõltuda magic findist. Rohkem joppamise asi. Endal siiani tulnud 2 set itemid nädala jooksul. Mf on 200% _________________ http://www.lossirestoran.eu/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.