|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
06.09.2012 21:52:31
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
| siinus kirjutas: |
Ma kasutan Llama't, mis teeb seda automaatselt. Vahel harva tuleb põhjus manuaalselt hääletuks keerata. Aga polegi kindlat moodust, kuidas ma seda teen. Vahest volüüminuppudega, vahest poweri nupu alt...
Kui Gingerbreadi peal olin, siis mingi rom'iga sai seda ka lockscreenilt teha. |
No mul on vana ja habemega Froyo, täpsemalt Swedish Spring RLS5. Pole viitsinud jantida uuendamisega. Kui hetkeks vajutan powerit, tuleb ette lockscreen, kui lockscreeni ekraanil oleku ajal hoian power nuppu pikemalt, siis enne sekundit tuleb ette menüü: silent, vibration, airplane mode ja power off. Sama juhtub, kui väljalülitatud ekraaniga hoian power nuppu pikemalt, sekund või rohkem, siis hüppab menüü kohe ette kui ekraan sisse lülitub. Power offi mujalt nagu ei saagi teha.
Ma mõtlesin, et see on igal droidil sedasi kohe vaikimisi... ju ei ole siis. Sellepärast ma natuke hämmeldunud olengi, et sihukest lihtsat asja taga otsitakse.  |
Sama siin...froyo kasutuses
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
06.09.2012 23:47:28
|
|
|
Igaühel omad kiiksud. Kes ikka viitsib all hoida power nuppu.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
0 :: |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.09.2012 02:15:26
|
|
|
Minul ICS ja asi toimib nii nagu Dogbert kirjeldas
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
07.09.2012 08:06:43
|
|
|
Ma kasutan Llama't, mis teeb seda automaatselt. Vahel harva tuleb põhjus manuaalselt hääletuks keerata. Aga polegi kindlat moodust, kuidas ma seda teen. Vahest volüüminuppudega, vahest poweri nupu alt...
Kui Gingerbreadi peal olin, siis mingi rom'iga sai seda ka lockscreenilt teha. |
No mul on vana ja habemega Froyo, täpsemalt Swedish Spring RLS5. Pole viitsinud jantida uuendamisega. Kui hetkeks vajutan powerit, tuleb ette lockscreen, kui lockscreeni ekraanil oleku ajal hoian power nuppu pikemalt, siis enne sekundit tuleb ette menüü: silent, vibration, airplane mode ja power off. Sama juhtub, kui väljalülitatud ekraaniga hoian power nuppu pikemalt, sekund või rohkem, siis hüppab menüü kohe ette kui ekraan sisse lülitub. Power offi mujalt nagu ei saagi teha.
Ma mõtlesin, et see on igal droidil sedasi kohe vaikimisi... ju ei ole siis. Sellepärast ma natuke hämmeldunud olengi, et sihukest lihtsat asja taga otsitakse.  |
Ilmselt peeti siin siiski silmas "AOSP" lockscreeni. Seal on kõrvuti kaks nuppu: ühest paremale vedades avab ekraanilukustuse ja teisest vasakule vedades saab "silenti" peale seada...
Spoiler 
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.09.2012 09:44:57
|
|
|
| ToTuMaN kirjutas: |
Spoiler 
Ilmselt peeti siin siiski silmas "AOSP" lockscreeni. Seal on kõrvuti kaks nuppu: ühest paremale vedades avab ekraanilukustuse ja teisest vasakule vedades saab "silenti" peale seada...
Spoiler 
|
Seda ma pidasin silmas jah. Cyanogenmod oli siis vist kasutusel.
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
11.09.2012 11:32:22
|
|
|
Tegin Taskeriga reegli, et kui teatud numbrilt tuleb kõne, siis lükkab mobla korraks airplane mode'i ning helistaja saab teate, et telefon on välja lülitatud. Kui Samsung Galaxy'ga toimib kõik perfektselt, siis SE miniga annab lihtalt kinnist, mitte ei ütle, et väljas Minil on peal custom rom... ei teagi nüüd, kas asi romis või telefonis... Keegi kes kasutab Taskerit, äkki proovinud sellist reeglit ja oskab kommenteerida, kuidas töötab ja kas originaal või custom rom peal?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
11.09.2012 12:54:12
|
|
|
Kas keegi teab androidi jaoks sellist lennukitega shooterit mis toimiks Accelerometeriga.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mäger
HV kasutaja
|
11.09.2012 13:29:57
|
|
|
| keegi soovitab korralikku märkmete appi, peab olema korralik widget (hea kui läbipaistev)? syncimine pole kuigi oluline, pigem visuaalne pool. midagi katsetasin, kas polnud widgetit või nägi rõve välja...
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
12.09.2012 01:29:32
|
|
|
| 2 trini, väga huvitav, kuidas ta üldse saab helistajale öelda, et telefon väljas. Siiamaani kõik telefonid millel on mingi blacklist vms funktsioon on olnud, on kõik kinnist andnud.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
12.09.2012 07:40:09
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| 2 trini, väga huvitav, kuidas ta üldse saab helistajale öelda, et telefon väljas. Siiamaani kõik telefonid millel on mingi blacklist vms funktsioon on olnud, on kõik kinnist andnud. |
Airplane mode! See lülitab telefoni reaalselt levist välja ju
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.09.2012 10:08:33
|
|
|
| softis kirjutas: |
| KillFrenzy kirjutas: |
| 2 trini, väga huvitav, kuidas ta üldse saab helistajale öelda, et telefon väljas. Siiamaani kõik telefonid millel on mingi blacklist vms funktsioon on olnud, on kõik kinnist andnud. |
Airplane mode! See lülitab telefoni reaalselt levist välja ju  |
kuidagi ebaloogiline kui üks number näiteks blokitud.
et mobla teaks, et seda numbrit vaja blokeerida, selleks on vaja ju telefoniga yhendust saada, järelikult peab see mingit piiksu ikka tegema ja peale seda alles airplane asendisse minema vms tegema ja kuna yhendus on toimunud, siis kuidas kõnekeskus järsku ytleb et telefon väljas on?
nats segane jutt, aga pointile saab ehk pihta
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
12.09.2012 10:13:58
|
|
|
Kui telefon on rootitud, siis peaks mingil süsteemitasandil see võimalik olema.
Täpselt küll ei tea, kuidas konkreetne protokoll üles ehitatud on, aga enamvähem peaks nii olema, et operaator saadab telefonile algse päringu, et kas telefon üldse on võrguga ühendatud ja kui telefon ei vasta, siis saadetaksegi vastu see sõnum, et telefon on võrgust väljas või välja lülitatud.
Sellegipoolest - ei tea, kas algse päringuga läheb kaasa ka helistaja telefoninumber. Kui jah, siis saabki sellel tasandil mingi filtreerimise teha.
Mul kunagi oli mingi programm, kui Android 2.3 oli rootitud, aga väga hästi see ei töötanud. Pooled korrad andis kinnist ning teistel pooltel siis ütles, et telefon on väljas.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
12.09.2012 10:59:16
|
|
|
Panin SE minile originaalrommi peale ja ikkagi annab kinnist, nii et telefoni viga. Ei tea, mis Samsungil seal erinevat. Airplane mode abil blokkimisega esimene kutsuv toon helistajale läheb läbi, kuid tavakodanik ei oska sellest midagi järeldada. Alles siin üks tuttav ostis telefoni ja kui küsisin, mis telefon on, ütles ,et "Android vist, praegu ju uutes kõigis android" - siis tuli välja et omal mingi 50 eurine nokia
Aga kes tahab proovida Taskeriga, siis üks variant on: New Profile - State - Phone - Call - siis seal "Number" juures vajutada otsingu ikoonile ja "A Single Contact" (kui üht nr blokeerida vaja) - New Task - Net - Airplane Mode - On. Hoida näppu selle Taski peal ja vajutada Add Exit Task - New Task - Net - Airplane Mode - Off (et telefon peale kõnet uuesti sisse lülitataks).
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja
|
12.09.2012 12:02:31
|
|
|
| 2 trini kirjutas: |
Panin SE minile originaalrommi peale ja ikkagi annab kinnist, nii et telefoni viga. Ei tea, mis Samsungil seal erinevat. Airplane mode abil blokkimisega esimene kutsuv toon helistajale läheb läbi, kuid tavakodanik ei oska sellest midagi järeldada. Alles siin üks tuttav ostis telefoni ja kui küsisin, mis telefon on, ütles ,et "Android vist, praegu ju uutes kõigis android" - siis tuli välja et omal mingi 50 eurine nokia
Aga kes tahab proovida Taskeriga, siis üks variant on: New Profile - State - Phone - Call - siis seal "Number" juures vajutada otsingu ikoonile ja "A Single Contact" (kui üht nr blokeerida vaja) - New Task - Net - Airplane Mode - On. Hoida näppu selle Taski peal ja vajutada Add Exit Task - New Task - Net - Airplane Mode - Off (et telefon peale kõnet uuesti sisse lülitataks). |
Xperia Ray: üks kutsuv toon ja edasi kinnine.
Root Call Blocker jõudis igatahes kiiremini reageerida kui Tasker.
|
|
| Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
4 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
13.09.2012 22:41:50
|
|
|
Kuidas teil need ERRi pakutavad striimid jooksevad?
Mul genereerib mingit jama
Spoiler 
Proovinud nii ERRi soovitatava kui mx playeriga.
Netikiirus korras.
Eriti: Tundub olevat mobiilse neti probleem siiski vist. Suht huvitav sest kiirust on hetkel piisavalt
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
14.09.2012 13:25:30
|
|
|
salatoimik, pole siiani probleeme olnud ERR appiga. Vaheta operaatorit ehk
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
16.09.2012 02:25:23
|
|
|
jäänud silma ka need wifi signal boosterid...tea kas neist ka miski kasu,muidugi usku pole,et miski rakendus nüüd seda androidseadme antenni kuidagi tundlikumaks teeb...Aga kui neist on ka reaalselt kasu siis millistest?
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
17.09.2012 09:04:39
|
|
|
| hallhunt kirjutas: |
| jäänud silma ka need wifi signal boosterid...tea kas neist ka miski kasu,muidugi usku pole,et miski rakendus nüüd seda androidseadme antenni kuidagi tundlikumaks teeb...Aga kui neist on ka reaalselt kasu siis millistest? |
Kui mul kodus probleeme on kaugemas nurgas wifi's mobiiliga püsida siis aitab mobiilneti väljalülitamine.
Ehk siis kui mobiilset netti pole lubatud kasutada siis hoiab mobiil wifi'st kõvemini kinni, muidu loobub kergemalt ja kasutab mobiilset.
Testitud ja töötab HTC Desire ametlik 2.3'ga.
Võimalik, et ka mõni rakendus oskab sama teha - muuta seda loobumise valuläve madalamaks.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
17.09.2012 15:52:12
|
|
|
ping tooli mis suudab backgroundil pingida ja stop pannes annaks min/avg/max väärtused
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.09.2012 16:41:52
|
|
|
| Kellelgi veel uusim DICE player jamab? Landscape-s ei taha video mangma hakata, portraitis saab kaivitada ja siis telefoni landscape keerata, siis jaab mangima.
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.09.2012 18:27:32
|
|
|
http://www.ionroad.com/
Tundub päris huvitav, peaks oma autohoidiku paremasse kohta paigutama ja katsetama..
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
19.09.2012 10:20:42
|
|
|
inoroad'i testisin isegi - päeval jättis soovida, öösel töötas oluliselt paremini sest joonistab rohelise tee ette. Nõmmel kisas küll, kui üks naiserahvas pimedas kohas praktiliselt ette keeras. Lelu on aga katsetust väärt vähemalt.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
19.09.2012 10:42:13
|
|
|
Ma autos pole veel seda proovinud (pole hoidikut veel), aga suvel hoidsin niisama käes telefoni ja kõndisin niisama hoovis seisva auto poole, hakkas ka räuskama küll
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6 |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
19.09.2012 18:24:01
|
|
|
| Tasub tähele panna, et mida kõrgemal ta klaasi küljes on, seda täpsem on ka tulemus.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
19.09.2012 19:33:34
|
|
|
Kui tee pole joonitud, siis on kööga?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
19.09.2012 23:02:37
|
|
|
Palun soovitage keegi head podcasti appi.
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
19.09.2012 23:21:48
|
|
|
| Gunnar19 kirjutas: |
| Palun soovitage keegi head podcasti appi. |
DoggCatcher
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
19.09.2012 23:43:01
|
|
|
siinus, alpha, tänud, uurin neid rakendusi.
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
21.09.2012 02:26:38
|
|
|
Kuidas saaks Marketis oma operaatorit muuta? Market Unlocker ei toimi enam... (versioon 3.3.0 mul, uuemat ei leidnud). Vaja TextNow sealt tõmmata tasuta textimiseks android/ios vahel. Kuna antakse USA tel. nr. siis arvan, vaja asukohaks USA panna, et saaks installida.
edit: olemas, leidsin sellise asja, nagu Market Enabler.
Aga nüüd, kas keegi teab ,on olemas niisugust äratuskella Androidile, nagu iOS'i "If Alarm Clock", mis näiteks kontrollib ilmateadet enne äratamist ja kui sajab, siis äratust ei mängi, kui ilus ilm, äratab üles ?
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
21.09.2012 09:32:45
|
|
|
Aga nüüd, kas keegi teab ,on olemas niisugust äratuskella Androidile, nagu iOS'i "If Alarm Clock", mis näiteks kontrollib ilmateadet enne äratamist ja kui sajab, siis äratust ei mängi, kui ilus ilm, äratab üles ? |
Kui vihma sajab, siis tööle ei lähe ja kui ilus ilm, siis lähed tööle?
Igasuguseid tilulilu vidinaid möeldakse ikka välja.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
artur-
HV Guru

|
21.09.2012 09:51:00
|
|
|
| rocki kirjutas: |
Aga nüüd, kas keegi teab ,on olemas niisugust äratuskella Androidile, nagu iOS'i "If Alarm Clock", mis näiteks kontrollib ilmateadet enne äratamist ja kui sajab, siis äratust ei mängi, kui ilus ilm, äratab üles ? |
Kui vihma sajab, siis tööle ei lähe ja kui ilus ilm, siis lähed tööle?
Igasuguseid tilulilu vidinaid möeldakse ikka välja. |
Vastupidi võiks ikka olla. Kui vihma sajab siis tööle ei lähe ja magad kodus aga kui ilm on ilus siis äratus ja kalale/randa minek vms.
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.09.2012 13:06:52
|
|
|
AlarmDroidil on ilmateade küll (kõnesünt loeb ette äratamise ajal), aga äratamine ise sellest ei sõltu. Teine probleem on see, et ilmateate allikat ei saa valida ja kasutusel olev ei ole Eesti puhul vist eriti täpne.
Aga kirjuta arendajale, et lisaks sellise tingimusliku äratamise võimaluse. Ta võib isegi huvitatud olla sellest ja ega seal palju muutma selleks koodis ka ei pea, suurem osa tööst on juba tehtud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
21.09.2012 16:08:32
|
|
|
| AlarmDroid ei salvesta mul seadeid ära. Ilma seadetes näitab "City not found". Kui käsitsi paika panna, siis leiab, aga nii kui seadetest välja minna ja siis tagasi uuesti, on asukoht kadunud. Proobleem Samsung Galaxy S ja SE Mini'ga mõlemaga, Mini'l custom rom. Location alt on wireless networks sees, aga GPS muidugi mitte, sest see tõmbab aku päevaga tühjaks, seega kui see ilm sõltub GPS asukohast, on küll jamasti. Ostan ikka iOS'i appsi ära, paistab et samaväärset Androidile pole kahjuks.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
21.09.2012 16:20:52
|
|
|
| AlarmDroid ei salvesta mul seadeid ära. Ilma seadetes näitab "City not found". Kui käsitsi paika panna, siis leiab, aga nii kui seadetest välja minna ja siis tagasi uuesti, on asukoht kadunud. Proobleem Samsung Galaxy S ja SE Mini'ga mõlemaga, Mini'l custom rom. Location alt on wireless networks sees, aga GPS muidugi mitte, sest see tõmbab aku päevaga tühjaks, seega kui see ilm sõltub GPS asukohast, on küll jamasti. Ostan ikka iOS'i appsi ära, paistab et samaväärset Androidile pole kahjuks. |
Tavaolukorras ei tõmba GPS võimaluse sees hoidmine akut tühjaks, GPS kulutab akut siis kui mõni rakendus GPS'i kasutab.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.09.2012 18:01:49
|
|
|
AlarmDroid peab võrku pääsema, et ilmateate seadetes linna ja ilma näidata. Kui võrku pole, ütleb alati "city not found". Linn iseenesest on tal meeles küll - kui jälle võrku pääseb, siis näitab eelnevalt salvestatud linna ja selle ilma. Varemalt näitas küll jah kogu aeg salvestatud linna nime, aga see mittenäitamine on mingi värskem pisike puuk, küllap seotud sellega, et ta seadetes ka jooksvat ilmateadet näidata üritab.
Asukohtade valik on napim kui Forecal, aga Haapsalu linna näiteks teab küll.
Kui sul mobiilne nett taga ei ole kogu aeg (või ei taha alarmdroidi mobiilinetti lasta) ja wifi on ka välja lülitatud, siis võid advanced settings all märkida "Wifi: Make sure the wifi is turned on once the alarm goes off". Siis lülib ta enne kisama hakkamist aegsasti wifi sisse ja saab sealt ilmateate kätte. Kui alarmi kinni paned, lülitab ta ka wifi endisesse seisundisse (ehk välja, kui see väljas oli).
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
21.09.2012 23:42:13
|
|
|
Olen selle AlarmDroid'iga siin nüüd tükk aega jamanud ja proovinud erinevaid linnasid panna, tööle ei saa. Kellaaega ja kuupäeva ütleb küll, kuid ilma mitte. Ja SE Mini'l näitab asukohaks London vaikimisi, kuigi ma olen Londonist 11000 km kaugusel Keel on küll mul UK english valitud telefonis... sealt ta ometi seda ei võta ju... nett ja kõik värk on olemas. Lülitasin GPS ka prooviks sisse aga ikka ei midagi.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
22.09.2012 17:10:28
|
|
|
Vaja mingit lihtsat süsteemi, kus ma saan telefoni majandada arvuti kaudu üle wifi (käivitada appe, teha pilti jmt) ja ma näen arvutis telefoni ekraanipilti jooksvalt. Mis variandid on?
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6 |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
22.09.2012 22:44:59
|
|
|
2 trini, mingit tulemüüri takistamas ei ole? Pääseb võrku? Tasuta versioon on muidu ad-supported app, nii et kui sul mingi ad blocker seal takistab teda, siis võib selles ka põhjus olla.
Mina sisestan city aknasse "haapsalu", vajutan Save ja AlarmDroid näitab mulle teksti "Haapsalu, EST". Ma vajutan sellel, AlarmDroid näitab sekundiks "loading" ja kuvab City all "City found (Haapsalu, EST) 11°C, Cloudy". Proovisin, Tallinna ja Pärnu leiab ka üles, rohkem ei katsetanud.
Kui sul üldse ei toimi, siis on ehk mingi konkreetse seadmega ühilduvuse kala...
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
23.09.2012 00:04:54
|
|
|
2 trini, mingit tulemüüri takistamas ei ole? Pääseb võrku? Tasuta versioon on muidu ad-supported app, nii et kui sul mingi ad blocker seal takistab teda, siis võib selles ka põhjus olla.
Mina sisestan city aknasse "haapsalu", vajutan Save ja AlarmDroid näitab mulle teksti "Haapsalu, EST". Ma vajutan sellel, AlarmDroid näitab sekundiks "loading" ja kuvab City all "City found (Haapsalu, EST) 11°C, Cloudy". Proovisin, Tallinna ja Pärnu leiab ka üles, rohkem ei katsetanud.
Kui sul üldse ei toimi, siis on ehk mingi konkreetse seadmega ühilduvuse kala... |
Sain tööle Mul oli mingi tweak installitud, mis asukohta ja operaatorit muutis Ei mõelnud enne selle peale, kui mainisid, et mõni muu proge võib segada.
Päris lahe, kui vaid seda häält ka muuta saaks, mis loeb, vist vaja selleks tõmmata mõni muu TTS ,kui androidi enda oma.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 198 loe/lisa |
   |
2 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MZ
HV vaatleja
|
24.09.2012 22:14:54
|
|
|
Mul on tarvis androidile kõnesalvestuse programmi. Proovisin neid läbi vähemalt 5-6, mis googledades osutusid kõige populaarsemateks, kuid mitte ükski ei toimi. St lindistab küll minu enda häält, aga vastaspoolt kuulda ei ole.
Kas on mingi programm mis teeks töö ära või probleem telefonis endas (HTC Desire) ?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|