Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aivo80
HV veteran

|
24.09.2012 08:30:22
|
|
|
Sai nüüd siis nädalavahetusel omajagu mängitud seda pundiga. Commando l20. Võrreldes eelmise osaga on asi ikka jube slaughterfest nüüd Aga see ainult hea Mäng oli seda 25- täiest väärt!
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
24.09.2012 10:32:56
|
|
|
võibolla olen mina neist vähestest, kes mingit tõsist arengut võrreldes BL1-ga ei näe. ülivõrdes pole küll mul midagi rääkida.
pole küll kaugele jõudnud, vast nii lvl15 siren.
ainus areng reaalselt on olnud vastaste mitmekesisus ja relvade välimus. muu on kõik ikka väga vana rasva peal.
on asju, mis tõsiselt pinda käivad:
1. kõige hullem on SAVE süsteem. näiteks mängisin missiooni, et "firehawkini" jõuda (ei hakka spoilerdama). missioon on ise lineaarne "koridor" ja mul kestis tubli 45min kuni tund. vahepeal saveb küll progressi, aga kui juhtub mingi restart või arvutiprobleem või lihtsalt tahaks järgmine päev jätkata, siis peab ALGUSEST peale. sh kõik vastased respawnivad, fast traveli juurest alustama. tahaks poole peal lõpetada, aga ei saa, muidu peab seda tervet jura uuesti ja uuesti tegema
2. EXP ja REWARD süsteem sakib sajaga. Pole mingit mõtet üldse sidequeste teha, sest nende reward on naeruväärne. näide elust enesest: tegin üsna pika sidequesti, kus pidin mingite jorsside võrkpalliplatsi maha põletama ja vennad maha nottima. exp reward oli midagi 2000 punni või midagi sinna kanti. level oli 13 vist. Ainuüksi suvalise marauderi maha võtmine andis 100 expi, paar kangemat (paar badassi ja goliathit) tubli üle 200. lõpukavennad andsid u 300 tükist. mehi oli seal campis tubli mõnikümmend, pluss kokku 4 helikopterit. st ainuüksi regular kuttide mahavõtmine andis hulga rohkem expi kui missiooni reward. Lihtsam ja produktiivsem on lihtsalt fast traveliga mingile suvalisele kaardile minna, relvadega (mitte autoga, siis saab vähem expi) kõik maha lasta, tagasi traveldada ja kasvõi uuesti teha. relvade rewardi pärast ma väga ei kurda, kuigi senised rewardid on küll alati sellised olnud, et tuleb valida kõige kallima resale value'ga, sest lähevad vendorile niivõinaa.
Sama lugu on ka gun chestidega (misiganes versioonides). Mingil põhjusel on n.ö lõpukate reward chestid üsna lahjad (näiteks need, kus pead mingi ala tühjaks tegema ja lõpus on mingi gun chest. Samas on maailmas paar raskesti ligipääsetavat, aga ilma vastasteta chestid, mis on hulga parema lootiga. Näiteks kohe three horns divide lõunaosas (kuhu saab ühe kitsa rampiga) on torudele alla hüpates üks weapon chest, mis on head looti andnud (andis kohe ühe lilla ja ühe sinise, mõlemad üle 1000 väärtusega).
Kusjuures siin on ka üks "exploit": tavaliselt on fast traveli punktis ka catch-a-ride. fast traveleid on max 1 kaardi kohta (kui sedagi), catch-a-ride'e aga tavaliselt rohkem (2-3). Expi kogumise mõistes on hoopis kasulik traveldada maailmasse, deployda auto, hüpata sisse ja uuesti välja. teha kogu kaart kõige kaugemasse catch-a-ride'ni jalgsi läbi, ja kaugeimas catch-a-ride's valida teleport to vehicle. hopsti oled fast traveli juures ja saad tagasi koju.
Mulle meeldis ka eelmine bounty boardi süsteem rohkem, et oli suurem list, kõik aktiveerisid ära ja said siis ringi mütata ja vaadata, mis missiooni teha ja kas saab mitut korraga sama kaardi külastamisega ära teha. nüüd paeb enamasti ühekaupa nokkima. tüütu on. Oleks veel palju fast traveli punkte, siis on ok, aga neid on liialt vähe.
3. inventory süsteem on üks samm edasi ja üks samm tagasi. on ka mitu bugi. näiteks vendori juures tahad teha SELL, siis scroll (näiteks kui inventory sodi täis ja tahaks tühjaks müüa) ei tööta enne, kui pead enna ühe relva maha müüma, sest enne ei lase UI lihtsalt alla scrollida. kuidagi "confirmi" ka pole, vaid klõps ja läinud.
4. minibosside respawnimine on ikka naeruväärne. ma saan aru, et looti ja replay mõites suvakad respawnivad, aga minibosse mitu korda maha nottida on ikka nõme.
üldiselt sooviks näha 2 "fixi". SAVE süsteemi fiximine ja minibosside spawnimise kaotamine missiooni läbimisel.
Ja üleüldse: milleks need üle kaardi olevad "auto-save" pointid? ma neist nagu aru ei saa. kui surma saad, siis peab niikuinii kõik vennad uuesti maha nottima kogu teel alates fast travelist. Kui aga lõpuka või kangema venna maha võtad või mingi quest update teed, siis salvestab süsteem niikuinii automaatselt ise ära. täiesti useless punktid IMHO. neid võiks hoopis save ja respawn pointi jaoks kasutada.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
24.09.2012 10:46:19
|
|
|
High-Q kirjutas: |
milleks need üle kaardi olevad "auto-save" pointid? ma neist nagu aru ei saa. kui surma saad, siis peab niikuinii kõik vennad uuesti maha nottima kogu teel alates fast travelist. |
?? Pole küll mul nii olnud kordagi.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
24.09.2012 10:55:45
|
|
|
gan3b, proovi pärast "autosave"'i mängust välja minna ja tagasi. näiteks kohe esimeses maailmas. noti flint maha ja tee quit ja uuesti continue. vaata, kus sa spawnid (hint: kohe hammerlocki juures ja pead pea KOGU jura (välja arvatud kahuriga ukse lahti tegemine) uuesti tegema. et nagu WTF.
maailma keskel ma tavaliselt ei sure kord suutsin, seest suicide psycho suutis mind õhata ja kedagi teist polnud kõrvalt võtta, et second windi teha.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
24.09.2012 10:56:54
|
|
|
Eh, ma mõtlesin et surma saades ärkan ikka save pointi juures ellu.
_________________ |
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
24.09.2012 12:27:50
|
|
|
Tundub, et season pass ei anna meile KÕIK dlc'd kätte. Ning tavaversiooni ja premier clubi versiooni vahe on see, et premier sisaldab ka ühte non-season pass dlc'd (uus mechromancer klass). See need kes arvasid, et see klass tuleb season passiga, siis kahjuks eksisite ja tundub, et tuleb veel selliseid lisa dlc'sid. Tavaversiooni omanikud vist peavad raha välja köhima extra selle eest.
http://www.joystiq.com/2012/09/23/borderlands-2-will-have-non-season-pass-dlc-pitchford-promise/
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
24.09.2012 12:30:26
|
|
|
Pre-orderiga saab õnneks necromanceri kaasa, ning aegade algusest on ju öeldud, et Season passiga saab ainult 4 DLC'd.
_________________ |
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
24.09.2012 12:33:17
|
|
|
Kes kannatab, see kaua elab. Ma arvan, et ootan kõik need lisad ära ja siis ostan selle GOTY või Ultimate versiooni. On odavam ja pole muret, et ei ühildu sinu versiooniga.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
24.09.2012 12:35:02
|
|
|
Season Pass'iga saab need DLC'd kätte mis sulle mõnusalt mänguaega juurde annavad ja pole ju kindel kas need non-season pass dlc'd üldse raha väärt on.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
24.09.2012 12:41:06
|
|
|
renhoelder, aga kes ütleb et Season Pass dlc aega/raha väärt on?
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
24.09.2012 12:46:41
|
|
|
iDemon kirjutas: |
renhoelder, aga kes ütleb et Season Pass dlc aega/raha väärt on?  |
Hetkene eeldus on, et SP DLCd on vähemalt sama head, kui olid DLC'd esimenel versioonil.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
delef
HV veteran
|
24.09.2012 12:49:21
|
|
|
Esimene BR oli hea, aga see on päris hea juba .
|
|
Kommentaarid: 140 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
24.09.2012 12:49:53
|
|
|
iDemon, no, kui Season Pass DLC tuleb sarnane esimese osa DLC'dele, siis peaks ju väärt olema, level cap'ide tõstmine, uued vaenlased jne. Teine küsimus on muidugi ka palju sa Season Passi eest välja käid. Vene passid töötavad ainult RU versiooniga või kuidas?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
greencow
HV kasutaja
|
24.09.2012 12:55:13
|
|
|
Spoiler 
Nagu ka eelmise mänguga, lõbu peitub mitmikmängijas, kus väiksemad kollid kukuvad kiiremini ja suuremad kollid on suuremad. Üldiselt liigub grupiga kiiremini ja ka bossfightid on mingis mõttes lihtsamad, ei pea ise koguaeg eest ära jooksma, samal ajal lastes. Üks jookseb ja teine notib snaipriga eemalt criticale.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
24.09.2012 13:53:26
|
|
|
Krt... level 18 zero. Öösel kell 2 pani mäng äkki relva vahetades pillid kotti, läksin magama ära. Nüüd proovides enam save ei leia, kuigi see kaustas kenasti olemas. Õnneks 13 leveli save dropboxis olemas. Esimeses Borderlands-is oli ka savedage paras kamm. Tundub, et jätkub samas headuses või veel paremini.
|
|
Kommentaarid: 649 loe/lisa |
   |
527 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
24.09.2012 16:21:46
|
|
|
Mõttetu mees, vaata oma save kausta. Kui seal on kaks folderit, mingite suvaliste numbritega, siis tuleb ühest kaustast need teise kopeerida. Ilmselt siis sinu vana uude folderi.
Või teine asi on see, et mängus valid õige tegelase. Endal oli sama, panin tööle ja mingi level 1 tegelane. Ja siis tuli õige level 15 tegelane valida menüüst.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
24.09.2012 19:39:05
|
|
|
Mm, väike küsimus:D
Kui leian luuti või midagi siis on mõnda aega see udune ss läheb hiljem ilusaks
Nagu ei laeks kohe ära vms.
või see ongi nii?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
24.09.2012 20:02:23
|
|
|
K3ndu kirjutas: |
Mõttetu mees, vaata oma save kausta. Kui seal on kaks folderit, mingite suvaliste numbritega, siis tuleb ühest kaustast need teise kopeerida. Ilmselt siis sinu vana uude folderi.
Või teine asi on see, et mängus valid õige tegelase. Endal oli sama, panin tööle ja mingi level 1 tegelane. Ja siis tuli õige level 15 tegelane valida menüüst. |
Mingi suurem kamm oli. Lihtsalt ei lugenud enam sealt suvaliste numbritega kaustast save0001 faili.
|
|
Kommentaarid: 649 loe/lisa |
   |
527 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
24.09.2012 20:47:48
|
|
|
ohh, tnx, nüüd poole parem:D
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel150
HV vaatleja
|
26.09.2012 14:39:55
|
|
|
kaugel siis keegi on ka? Kas side missioonide tegemine tasub ennast ära?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
26.09.2012 15:05:25
|
|
|
Mõni üksik lillade pärast ehk v samas areas. Üldiselt pointi pole.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mukii
HV kasutaja

|
26.09.2012 17:11:57
|
|
|
Level 25 nüüdseks. Olen Zer0-ga ninja, väga kena on. Paljud räägivad, et Zer0 on underpowered ja saab liiga kiiresti surma, mul seda kogemust pole. Ja kui ka surma saab, siis pole absull raske jälle üles saada.
_________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath. |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
26.09.2012 21:57:21
|
|
|
mihkel150, ei tasu. näiteks cult sidequest andis 1500 EXP ja heal juhul 100$ relva, aga võttis mul üle tunni aega (kusjuures ühte kaarti pidi 2x läbi tegama), sh mitu minibossi.
ainuüksi vastastest expi sai level 13-st 15-le (st tubli 30000+ punni), ei näe nagu sellest 1500-st küll suurt rewardi ja 100 rahaseid relvi ma enam ei viitsi isegi vendori jaoks korjata.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|