Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
24.09.2012 15:58:58
EMT toob turule Mobiil-ID toega nano-SIM kaardid |
|
|
link :: EMT
Koos uute nutitelefonide iPhone5 müügi alustamisega 28. september toob EMT esimesena Eestis turule ka uued senistest veelgi väiksemad nano-SIM kaardid. iPhone5 on esimene telefon turul, milline nõuab nano-SIM`idele üleminekut. Uued nano-SIM kaardid toetavad ka Mobiil-ID teenust.
Koos uue SIM kaardi kasutusele võtmisega peavad Mobiil-ID teenust kasutavad kliendid Mobiil-ID teenusega uuesti liituma. Kõik EMT kliendid saavad selle aasta lõpuni Mobiil ID-ga liituda tasuta, olenemata sellest kas kasutusele võetakse tavaline-, mikro- või nano-SIM. Liitumistasu 10 eurot (sisaldab riigilõivu) tasub kliendi eest EMT.
„Mobiil-ID on sobilik liikuva eluviisiga inimestele, kes soovivad oma elu mugavamaks muuta ning nii tööülesandeid kui ka isiklikke asju asukohast sõltumata korraldada,“ ütles EMT teenuste juhtimise üksuse juht Lauri Läheb.
„Mobiil-ID kasutamise teeb eriti mugavaks alates kevadest nii AppStores kui ka Google Play marketitest kättesaadav digidoc äpp, mis võimaldab tahvelarvutites ja nutitelefonides mugavalt dokumentide allkirjastamist“, lisas Lauri Läheb.
Mobiil-ID võimaldab teha samu e-toiminguid nagu ID-kaart asendades arvutiga ühendatud ID kaardi lugeja. Seega annab Mobii-ID võimaluse teostada turvalisi e-toiminguid ka ID kaardi lugejata arvutites, nt avalikud internetipunktid nii Eestis kui välismaal.
Mobiil-ID lepingu saab sõlmida EMT ja Elioni esindustes ID-kaardi alusel.
Mobiil-ID kohta leiab lisainfot EMT kodulehelt https://www.emt.ee/pakkumised/mobiil-id
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
24.09.2012 16:18:25
|
|
|
Minu jaoks on see sim kaartidega trikitamine pigem negatiivne.
Kui ma lasen oma praegust tavalist sim kaarti lõigata ja pärast, kui peaks tekkima vajadus seda kasutada telefonis, kus on vana standard sim, jään ma hätta.
Eriti kui minu kaardil on mobiil-id. Isegi praegu on tavalise kaardi lihtsalt ümbervahetamine uue simi vastu tänu mobiil-id -le keerulisem.
Ma jään ühest mudelist sõltuma
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
24.09.2012 16:21:10
|
|
|
erkin kirjutas: |
Minu jaoks on see sim kaartidega trikitamine pigem negatiivne.
Kui ma lasen oma praegust tavalist sim kaarti lõigata ja pärast, kui peaks tekkima vajadus seda kasutada telefonis, kus on vana standard sim, jään ma hätta.
Eriti kui minu kaardil on mobiil-id. Isegi praegu on tavalise kaardi lihtsalt ümbervahetamine uue simi vastu tänu mobiil-id -le keerulisem.
Ma jään ühest mudelist sõltuma  |
Adapterid on selle tarbeks...
PS! Nõme on siiski.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
24.09.2012 18:27:26
|
|
|
Idioodid ... Iphone 4S jaoks ma juba lõikasin kääridega kaarti väiksemaks ... Kui tahan Iphone 5 kunagi, siis pean jälle kaarti hakkama kääridega lõikama ...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
24.09.2012 18:30:36
|
|
|
Goon kirjutas: |
Idioodid ... Iphone 4S jaoks ma juba lõikasin kääridega kaarti väiksemaks ... Kui tahan Iphone 5 kunagi, siis pean jälle kaarti hakkama kääridega lõikama ...  |
Nii kergelt enam ei pääse, pead uue SIM kaardi muretsema.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiki
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtsweb
HV kasutaja
|
25.09.2012 10:13:39
|
|
|
Endal tekkisid 4S-l mingid imelikud anomaaliad lõigatud sim-ga, nii et lõpuks astusin ikka esindusest läbi ja lasin korraliku sim-i välja kirjutada.
"Sim failure" jms veateated hakkasid nõrga leviga piirkondades ette tulema, eriti oli probleeme välisriikides.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.09.2012 10:17:30
|
|
|
Lõikamisest ei tohiks jah piisata kuna nano peaks olema jupp maad õhem kui varasemad. 0.76 vs 0.67mm täpsemalt.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
25.09.2012 12:38:51
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Lõikamisest ei tohiks jah piisata kuna nano peaks olema jupp maad õhem kui varasemad. 0.76 vs 0.67mm täpsemalt. |
Siis peab veel tagant õhemaks viilima
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
27.09.2012 13:29:41
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Lõikamisest ei tohiks jah piisata kuna nano peaks olema jupp maad õhem kui varasemad. 0.76 vs 0.67mm täpsemalt. |
Oletan, et selle paberipaksuse 0,09mm erinevuse lükkab jõuga pessa sisse ära. Nii täpselt need raamid vast pole tehtud, mingi varu lõtk on kindlasti jäetud pesale ka.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
27.09.2012 13:36:44
|
|
|
Mul iPhone 4S´il lõigatud Mobiil-ID SIM. Paar korda on ilmunud anomaalia, et viskab ette Invalid sim, kuid viimasel ajal seda rohkem ilmnenud ei ole ja kõik toimind ka kenasti.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|