Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  F1 2012 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-TB-
HV vaatleja
-TB-

sõnum 23.09.2012 20:59:33 vasta tsitaadiga

Ise mängin ka puldiga, kuna rool sai maha müüdud. Üleüldiselt on täiesti okei, aga tehnilisi kurve (nt. Sepangi eelviimane ja Bahreini 9-10 kurv) on üpriski raske läbida. Mängin Intermediate tasemega Careeri ja hetkel punnitan elueest HRT'ga, et mingisugust teist lepingut saada, sest eelpool mainitud meeskonna autol pole isegi KERS'i.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 23.09.2012 21:09:41 vasta tsitaadiga

kolmest nõrgemast oleks caterhami pidanud võtma icon_biggrin.gif
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.09.2012 21:15:32 vasta tsitaadiga

-TB- kirjutas:
Ise mängin ka puldiga, kuna rool sai maha müüdud. Üleüldiselt on täiesti okei, aga tehnilisi kurve (nt. Sepangi eelviimane ja Bahreini 9-10 kurv) on üpriski raske läbida. Mängin Intermediate tasemega Careeri ja hetkel punnitan elueest HRT'ga, et mingisugust teist lepingut saada, sest eelpool mainitud meeskonna autol pole isegi KERS'i.
Ära muretse, mul Legend raskusaste ja Marussia icon_lol.gif
Kvalifikatsioonides viimasest kohast kõrgemale ei tõuse. Sõidus olen senimaani Top20 ära jõudnud mingit pidi.

Sepangi eelviimast ei oska isegi, kuivaga saab veel enam-vähem normaalselt läbitud aga vihmaga on tihtipeale seal külg ees.

makipull
HV kasutaja
makipull

sõnum 23.09.2012 21:18:47 vasta tsitaadiga

Keegi viitsib online teha? Praegu mingi 3inimest siin vist teist mängib?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Hirff
HV kasutaja
Hirff

sõnum 23.09.2012 23:20:56 vasta tsitaadiga

Tundub, et Kanada etapil mingi väike viga. Autod järjepidevalt ühes kindlas kurivs teevad avarii, mul juhtus korra suisa nii:

viimati muutis Hirff 23.09.2012 23:24:26, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
rainiz
HV vaatleja

sõnum 23.09.2012 23:21:07 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
rainiz kirjutas:
Ise sõidan puldiga. Panin puldi seaded ilusti paika ja täitsa mõnus on sõita.Igaljuhul parem kui klaviga.Saab päris head ringiajad ka kätte,ainult õhtuks on näpud joysticki liigutamisest valusad.

ja millised oleks siis head seaded? mängin logitechi cordless rumblepad 2'ga. krt ja kuidagi nii aeglane olen isegi intermediatega :S

No paned sealt controllerist gamepad, ja siis timmid seda deadzone,saturationit ja üks asi oli veel.Ma sättisin enda järgi,et oleks sujuv.Aga sa ikka autole seadet teed? F1 2012 tuleb juba seadeid teha et ette rivvi pääseda
tagasi üles
makipull
HV kasutaja
makipull

sõnum 23.09.2012 23:37:10 vasta tsitaadiga

Homme on aega kellelegi koos sõita mingi teatud kellaaeg? Short weekend.
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 23.09.2012 23:54:23 vasta tsitaadiga

P***es, save game kadunud! icon_evil.gif

Ja ma pole ainuke kellel save'ga probleeme!
http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-Technical-Assistance/Autosave-Bug/m-p/77720#U77720
http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/Corrupted-save-amp-Can-t-save-game-any-more/m-p/78694#U78694
http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/Petition-to-Fix-Save-Game-bug-in-F1-2012-via-Patch-Please/m-p/83254#U83254

Steami andmetel mängitud 21h, millest enamus career'is tehtud ja see kõik tühja nüüd! icon_sad.gif

Just sai ühega enne räägitud, et buge mängus on, mis oleks võinud juba kolmandas mängus nende poolt olemata olla, aga õnneks midagi tõsist ei ole ja nüüd see. Damn, esimese mänguga oli neil pitboksi jama, teisega save game jama ja nüüd kolmandaga jälle save game jama.

Mõnus mäng, juhitavus on minu arust puldile üliheaks saadud, aga selline jama ajas küll tuju ära...
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 23.09.2012 23:54:25 vasta tsitaadiga

rainiz kirjutas:
Renq kirjutas:
rainiz kirjutas:
Ise sõidan puldiga. Panin puldi seaded ilusti paika ja täitsa mõnus on sõita.Igaljuhul parem kui klaviga.Saab päris head ringiajad ka kätte,ainult õhtuks on näpud joysticki liigutamisest valusad.

ja millised oleks siis head seaded? mängin logitechi cordless rumblepad 2'ga. krt ja kuidagi nii aeglane olen isegi intermediatega :S

No paned sealt controllerist gamepad, ja siis timmid seda deadzone,saturationit ja üks asi oli veel.Ma sättisin enda järgi,et oleks sujuv.Aga sa ikka autole seadet teed? F1 2012 tuleb juba seadeid teha et ette rivvi pääseda

nuvot, sellega on nii, et mulle see mäng nii õudsalt meeldib ja kui mängin, alati full race weekend koos 100% sõiduga, lihtsalt nii meeldib see. a võrreldes eelmisega olen ma ikka tunduvalt s*tem icon_razz.gif auto seadistamisest ei tea ka eriti palju siin mängus. sellepärast mõtlengi, et mis on vaja puldi pealt sättida, et vähemalt sealt oleks kõik tehtud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
rainiz
HV vaatleja

sõnum 23.09.2012 23:57:18 vasta tsitaadiga

No ütlen veelkord,et ma sättisin ainult enda jaoks, googleda, auto seda koha pealt ka ,googleda, vb veel selle aasta omi ei ole,aga mingil määral saad eelmise aasta seadeid ka kasutada
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 24.09.2012 02:33:50 vasta tsitaadiga

Olen ma ainuke, kellel multiplay ei tööta?
Sessioone näen ja saan valida, nii quick match kui custom race režimis,
käimasolevat võrgusõitu saan samuti pealt vaadata,
aga kui enda sõiduks hakkab minema, siis vajub pilt justkui maa alla ja tuleb teade "lost connection".
Ja nii iga kord.
Sellist asja pole mul veel ühegi mänguga toimunud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Asgate
Kreisi kasutaja

sõnum 24.09.2012 19:24:53 vasta tsitaadiga

Ma olen siis järgmine "Profile Corrupt" e save game ohver thumbs_down.gif 6-7 15 lapist careeri race vastu taevast.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 24.09.2012 19:37:10 vasta tsitaadiga

Asgate kirjutas:
Ma olen siis järgmine "Profile Corrupt" e save game ohver thumbs_down.gif 6-7 15 lapist careeri race vastu taevast.
steam?
kahtlustatakse, et steami cloud sync trupsib

Asgate
Kreisi kasutaja

sõnum 24.09.2012 19:48:46 vasta tsitaadiga

Kusjuures on küll, mingi aken tuli ekraanile siis kui ma mängu käivitasin ning seejärel avastades et profiil tuksis. Küsimus oli seoses steam cloud sync teenusega küll.

EDIT: Leidsin netis selle akna pilti mis ma nägin, teks on sama kuid mänguks on minu puhul F1 2012.

Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 24.09.2012 19:59:46 vasta tsitaadiga

Asgate kirjutas:
Kusjuures on küll, mingi aken tuli ekraanile siis kui ma mängu käivitasin ning seejärel avastades et profiil tuksis. Küsimus oli seoses steam cloud sync teenusega küll.

EDIT: Leidsin netis selle akna pilti mis ma nägin, teks on sama kuid mänguks on minu puhul F1 2012.

See aken tuleb ette, kui steam avastab, et arvutis olevad saved ja steamcloudis olevad ei sobi kokku.
Siia ta pakub välja võimaluse, kas laadida savegame arvutist steami või vastupidi. Tavaliselt on vigased profiilid cloudis, nii et uuendada tasub arvutist cloudi, või siiis cloudi sünkroonimine üldse välja lülitada.
Muide, selle akna välja kutsumise abil saab cloudist seive ja profiile kustutada.
Täpsem jutt siin:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2470784
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sahtel91
HV vaatleja

sõnum 24.09.2012 20:25:44 vasta tsitaadiga

Dunno, ma ei kasuta mingit steami. Lihtsalt lähen mängu ja mängin...Loodetavasti mul midagi sellist ei teki.

Hetkel 2 etappi sõidetud.

Esimene oli Austraalia...Vabakal tutvusin raja ja autoga ja natuke muutsin seadeid ja tuli kuivades oludes 12. koht..üldse terve nv oli kuiv. Q1´s tuli 12 koht ja sain järgmisesse vooru edasi...Q2s tuli siis 15. koht, ei saanud normaalset ringi kokku.
Start aga läks suurepäraselt..esimese ringi lõpuks olin tõusnud juba 9. kohale ja vaikselt siis kerkisin ette poole. Enamasti kurvides sain mööda teistest, korra õnnestus ka suurel sirgel DSR´iga Schummist mööda saada. See oli võimas. Aga jah raskustase oli mul liiga väike, et eriti vastupanu ei osutud mulle kahjuks ja kurvides oldi väga aeglased, et üsna lihtsalt sain ka Kimist mööda ja 5. koht oligi maksimum...eespool olid mclarenid, Massa ja Vettel...top4 olid kõvasti kiiremad minust, et lõpuks jäi Vetteliga vahe 20 sekki ja Kimiga 10 sekundit. Sõit oli 50 %

Järgmises, Malaisias aga oli vabatreening vahelduvates ilmaoludes...vabaka keskel oli rada juba päris kuiv ja sattusin väga õigel ajal rajale, sain oma kiirema ringi tehtud just siis, kui uuesti hakkas vihma sadama...et Vabatreeningu siis võitsin 0.073sekundiga Buttoni ees, 3. oli Grosjean 0.7 sekiga maas. Vabaka lõpp oli siis juba täis paduvihm ja kuna sõiduks ennustati ka vihma, siis tegin mõne testringi ka lõpus. Kvali Q1e võtsin üsna kergekäeliselt, arvasin, et pole probleemi Q2e jõudmisega, aga võta näpust...4 kiiret ringi olin teinud, 2 oli siukest enam-vähem vigadeta aga nendest ei piisanud, et pääseda Q2te...et esimese vooru lõpus oli üks võimalus veel, panin uued rehvid alla ja suht higistades suutsin ikka korraliku ringi kokku panna ja vaid 0.1 sekundiga edestasin Sennat ja sain napilt Q2te 17. ajaga. Q2´s jäi koht samaks kahjuks...TM Ricciardole jäin selgelt jälle kvalis alla...Ricciardo oli 11, 1.5 seki kaotasin talle. Malaisias panin ka raskusastme natukene kõvemaks proffesionali peale. Stardis oli kõigil Interid all ja natukene sadas vihma...stardis tõusin koha võrra, ringi lõpus panid eessõitjad natukene matsu, et tõusin 12. kohale ja 5. ringil Ricciardo hoidis Schumacheri ja Perezi kinni, et tõusin 10. kohale...Ricciardo oli 9 ja kindel eesmärk oli Ricciardot edestada. Üsna kõva heitlus oli temaga...Just siis lõpetas ka KERS mul töötamise, et kurvides sain temast mööda, aga malasias on 2 pikka sirget ja alati teise suure sirge lõpus sai Ricciardo mööda....mingi 5 ringi oli sellist tihedat heitlust...lõpuks hakkas siis padukat sadama ja kõik läksime boksi..boksis pidin Ricciardo järel ootama 5 sekki, et boksiga kaotasin 2 kohta. Ilma KERSita oli suht võimatu ikka sirgel teistele vastu saada, et langesin siis sõidu lõpuks (29 ringi) veel 3 kohta ja tuli siis 15. koht...pettumus tiimile, kuna eesmärgiks oli 14. koht. Aga jah sõidu võitis üllatuslikult Kimi. icon_biggrin.gif
Et punktitabel peale Malasiat: Kimi 33, Jenson 32, Lewis 30....7. mina 10 punktiga..tiimikas Ricciardo on 11. kohal 2 punktiga.

Nüüd siis läheb Hiinat sõitma...vabakas ja kvali peaksid kuivades oludes olema, sõiduks jälle vihma võimalus...
tagasi üles
makipull
HV kasutaja
makipull

sõnum 24.09.2012 20:44:01 vasta tsitaadiga

Mis aja malaysias tegid kiireima? Ma tegin marussiaga 1.41.650
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 24.09.2012 21:02:44 vasta tsitaadiga

Asgate kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler
just, endal paar korda olnud napilt juhus, kus steam ei synci pilve save, vaid toppab mingi 0,5B/s
juhul kui pilve lähevad saved vigaselt või poolikult, siis arvutis on nood korrektselt

ainus põhjus, miks peaks pilvest save võtma, oleks uue installi puhul vms

originil töötab see pilvevärk kindlamalt

sahtel91
HV vaatleja

sõnum 25.09.2012 16:03:11 vasta tsitaadiga

makipull kirjutas:
Mis aja malaysias tegid kiireima? Ma tegin marussiaga 1.41.650

Mul tuli kah sinna kanti, 1.41.5

Eile õhtul tegin siis ka Hiina etapi ära. Bahraini proovib vist legendiga...kuidagi ebareaalne nagu kohe toro rossoga suht kõrgete kohtade eest heidelda. Igatahes vabakal sain parima aja...mingi 7 ringi tegin umbes...sellest on kahju, et kui simulaten aega edasi, siis AI ei tee enam kiiremaid ringe...et tänu sellele tuli jälle vabaka võit. kvalis sain Q3e ja tuli 5. aeg

Start oli üsna kehva...mõtlesin, et proovin seda soovitust nagu siin öeldi, et kasutan stardis KERSi alles siis, kui 2. käik sees...igatahes langesin päris mitu kohta, 9ndaks siis. Vaikselt tõusin uuesti kuna AId omavahel võitlesid ja vahepeal Button oli nagu ebareaalselt aeglane ka ühes kurvis....et suht nõme oli nii lihtsalt mööda sõita...tahaks rohkem reaalsust. Kui tuli boksi minna, olin 5. kohal...a enne unustasin mainida, et esimesel ringil peale pikka sirget pidurdasin sutsu hiljem ja polnud kuhugi pöörata, et sõitsin Kobyale natukene sisse, aga õnneks midagi hullu ei juhtunud, karistada ei saanud, aga esitiiva parema poolne ülemine osa tuli ära....Võttis kiirust küll väiksemaks aga mitte väga palju...laugetes kurvides pidin rohkem pidurdama, muud väga erilist ei mõjutanud see tüki kaotus...ajad küll olid natukene kehvemad aga ikka suutsin enam-vähem liidrite tempos sõita. Aga boksis siis vahetati tiib ära ja tänu sellele Webber, kes läks ring hiljem boksi, tõusis minust mööda seega boksiga langesin 6ndaks. Siis mingi 22. ringil tegin spinni ja õrnalt lendasin seina ja jälle sealt samast esitiivast ülemine tükk tuli ära...ja langesin ka 3 kohta, Perez ja Massa jälitasid ka tagant aga tõrjusin kõik nende katsed ära ja 9. koht...nüüd siis edetabelis 11. kohal 12 punktiga...Ricciardo oli seekord kvalis minust 1.8 sekki aeglasem ja sai sõidus liidrilt ringi sisse, mina aga kaotasin vaid 30 sekki...
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 25.09.2012 17:33:18 vasta tsitaadiga

Reaalsust tahad siis alla Legend raskusastme plegi mõtet valida.
Marussiaga stabiilselt 5-6sec aeglasemalt kui võitja.

EDIT: Replay aega pikemaks ei saa sättida?

makipull
HV kasutaja
makipull

sõnum 25.09.2012 17:41:29 vasta tsitaadiga

Kui ma alustan GPd siis toon näiteks 10. koha, sealt ma tõusen vabalt marussia autoga 3. kohale, kuna tõmban sisekurvi kõigile ette ja siis lihtsalt olengi ees:) Kas nii siis päris Formulas ei käi, et võimalikult palju kohti stardis saada.
tagasi üles
rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

sõnum 25.09.2012 17:46:55 vasta tsitaadiga

makipull, Päriselt autod pole nii tugevad nagu mängus, seega on vaja ettevaatlikum olla. Muidugi on ka inimelud päris maailmas.
Minu arust see teebki mängu suhteliselt lihtsaks, et autod liiga tugevad ja lähed igale olukorrale julgelt peale, ning sealt need kerged kohad tulevadki.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 25.09.2012 17:50:11 vasta tsitaadiga

rocky-b kirjutas:
...... ja lähed igale olukorrale julgelt peale, ning sealt need kerged kohad tulevadki.

mina saan nendest "julgetest olukordadest" ainult trahhve kaela, muud midagi suurt. icon_redface.gif icon_cry.gif
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
makipull
HV kasutaja
makipull

sõnum 25.09.2012 18:07:16 vasta tsitaadiga

Jah sama siin, panin need legendi peale, qualid lasin kõik skippi ja nüüd 24. kohalt ürita sa vaid edasi saada ilma kersita + hiinas nii imelikud kurvid et lihtsalt tirib külge ette.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 25.09.2012 18:26:06 vasta tsitaadiga

Muud rajad enam-vähem, kuid monaco on õudus.
Väike puudutus ja saad jälle läbisõidu karistuse icon_razz.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  F1 2012 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.