Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Evikas
HV vaatleja
|
23.09.2012 20:32:29
Arvuti aeglane pärast Windowsi installi. |
|
|
Tere!
Mul siis selline mure, et arvuti on jube aeglaseks jäänud pärast uue Windowsi peale laskmist.
Uuendasin siis Windows Home Premiumi, Ultimate'ks.
Kõik draiverid olen ära uuendanud, programmidega üle kontrollinud, samuti Windows Update'id kõik tehtud.
Windows Experience Index näitab protsessori koha peal - 3,3!
Protsessoriks on - Intel Core i5-2430M, 2.4 GHz ja enne näitas kindlasti midagi 6-e kanti.
Milles võib probleem olla? Miks läppar ei kasuta kogu oma võimsust ära?
Suur tänu ette!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
23.09.2012 21:20:25
|
|
|
Mis tähendab "kõik draiverid olen ära uuendanud"? Et lasid nagu Windowsil endal draivereid otsida/uuendada? Või tõmbasid ise raua tootjate kodukalt, alustades emaplaadi kiibistiku draiverist?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kokal
HV vaatleja
|
23.09.2012 21:21:14
|
|
|
Eeldades, et tegu oli clean installiga, võis installi käigus midagi valesti minna ja sellepärast on aeglane. Oled sa proovinud uuesti teha clean installi?
Endal samasugune juhtum olnud, ainult win xp-ga. Et peale clean installi oli väga aeglane ja helikaardi draiverid ei töötanud. Et sai uuesti installitud ja töötas nagu kellavärk.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
77Mark
HV vaatleja
|
23.09.2012 21:39:55
|
|
|
Intel chipset driver installimata või kalab
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evikas
HV vaatleja
|
23.09.2012 21:50:11
|
|
|
Ma ikka ise ajasin neid draivereid kodukadelt taga, Dell.com tunneb arvuti järgi ära mis vaja on ja Intel suht samamoodi, lasin ka mõnel programmil (DriverEasy) arvuti läbi kammida ja näitab, et kõik vajalik oleks nagu olemas. Proovin mõne "asjaga seotud" draiveri uuesti peale lasta ja kui ei toimi siis küllap ei jää muud üle kui uuesti peale lasta. Arvuti on reaalselt nii aeglane, et Google Chrome ei jookse ka sujuvalt ja läppar ise on alla poole aasta vana. See pole normaalne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
77Mark
HV vaatleja
|
23.09.2012 21:50:43
|
|
|
Äkki BIOS settingud paigast?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evikas
HV vaatleja
|
23.09.2012 21:56:47
|
|
|
Mis ma sealt näppida saan?
|
|
tagasi üles |
|
 |
77Mark
HV vaatleja
|
23.09.2012 22:25:16
|
|
|
Peast ei ütle, mingi "restore default settings" sarnane asi
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evikas
HV vaatleja
|
24.09.2012 19:29:26
|
|
|
Nonii, viga oli küllap selles, et ma ei teinud clean installi vaid upgrade ja kui proovisin uuesti installida siis viskas mingi errori ette, tegin registry clean upi, sealt viskas mingi korraliku hunniku erroreid ette ja pärast nende parandamist sain uue installi ilusti tehtud, seekord siis clean installi.
Hakkasin draivereid taas peale installima, aga nüüd on selline probleem, et ma ei suuda oma emaplaati ära tuvastada, kas keegi oskab öelda mõne hea ja lihtsa mooduse kuidas teada saada emaplaadi täpne nimetus? Ilma selleta on suht võimatu õiget draiverit leida ja see sama viga võis ka eelmine kord olla..
Edit - Sain vist kõik korda, Windows Experience Index näitab protsessori juures 6,9 ja muud näitajad on ka õiged, arvuti töötab nii nagu peab.
Suur tänu kõigile abi eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|