Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nurmster
HV vaatleja
|
23.09.2012 00:54:10
linksys WIRELESS G |
|
|
Mul on järgmine probleem selle ruuteriga
Vahetasin parooli ära.Kõik töötas kenasti.kuni võtsin vooluvõrgust välja.Nüüd vilgub ainult power tuli.midagi teha ei saa arvuti ei tunnista ka ka kaabliga.proovisn ka mitu korda vajutata RESET nuppu -mtte midagi .power tuli ikka vilgub
MIDA TEHA?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
23.09.2012 01:38:25
Re: linksys WIRELESS G |
|
|
nurmster kirjutas: |
Vahetasin parooli ära.Kõik töötas kenasti.kuni võtsin vooluvõrgust välja.Nüüd vilgub ainult power tuli.midagi teha ei saa arvuti ei tunnista ka ka kaabliga.proovisn ka mitu korda vajutata RESET nuppu -mtte midagi .power tuli ikka vilgub
MIDA TEHA? |
Pane ruuter vooluvõrku tagasi
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
23.09.2012 12:17:56
|
|
|
võta toitejuhe välja. vajuta ning hoia all reset nupp ning nuppu all hoides ühenda tagasi toitejuhe. hoia veidie veel resetti ning lase lahti. kas muutus midagi?
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
nurmster
HV vaatleja
|
23.09.2012 15:05:30
|
|
|
heikis kirjutas: |
võta toitejuhe välja. vajuta ning hoia all reset nupp ning nuppu all hoides ühenda tagasi toitejuhe. hoia veidie veel resetti ning lase lahti. kas muutus midagi? |
Ei mõjunud midagi.Vajutasin reset nupu alla.tõmbasin juhtme tagant ära,panin juhtme tagasi tuli vilkus edasi.Siis kui ma reset juhtme alla vajutan,tundub et mõjuta midagi ,ikka vilgub ühtlaselt samamoodi edasi
Ja update tegemine ei õnnestu ,kuna arvuti ei tunnista ruuterit,ehk ei ava siis ruuuteri lehteet saaks sisse minna
|
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
23.09.2012 15:23:50
|
|
|
Arvutile ikka käsitsi ip seadsid 192.168.1.0 võrku?
_________________ Hold the heathen hammer high! |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
24.09.2012 10:41:57
Re: linksys WIRELESS G |
|
|
nurmster kirjutas: |
Mul on järgmine probleem selle ruuteriga
MIDA TEHA? |
Mõnda teist toiteplokki pole võimalik proovida? Mina olen paaril-kolmel linksysil sellise käitumise korral toitekas punnis kondekaid vahetanud, on aidanud.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|