Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Murtpoiss
HV kasutaja

|
18.09.2012 15:08:36
kuidas seada lehele maksevõimalusi? |
|
|
hetkel kasutan seda et lihtsalt kui tuleb ylekanne siis tuleb s6num telefoni ning siis pean minema arvutitaha et muuta kasutaja seadeid olenevalt tema valikule
olen kuulnud s6numiga saatmisest ning see peaks töötama automaatselt ...
ja ka otseseid moneybookersi asju
mida teie soovitate kes ise sellist asja kasutanud on ... et mida yldse kasutada ja kuidas neid kasutada ...
ma proovisin ka seda fortumo asja kuid seal on see kasutajatugi kuidagi h2sti halvast arusaadav ning ei saa eriti aru kuidas ma midagi muutma peaks et neid korda saada
soovitage julgelt
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
18.09.2012 15:38:22
|
|
|
Ise kasutan seda, saad teha täpselt sellise teenuse nagu soovid.
http://fortumo.ee/api
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
18.09.2012 15:58:05
|
|
|
raske on kasutada seda fortumo.ee asja ... nojah ma usun et kui yhe korra oled 2ra valmis teinud siis jah
mul on raske sellest aru saada kuidas need failid panna
pmtl saab sealt lehelt selle sms.php default asja
pmtl tegin ma ainult yhe s6numiga asja kuigi peaks saama rohkem neid teha kui yhe ...
siis ma muutsin seda sms.php faili niipalju et ma panin oma secret koodi sinna ... mis peaks andma securiti sellele et igayx ei saaks selle failiga midagi teha ...
sealt s6numist ma saan 'username' aga mis fail see teine peaks olema ja kuidas seda teha ?
ehk sa saaksid oma faile jagada ... muidugi kohad kus on isiklik info 2ra kustutada ja kirjuta nt kommentaar et mis sinna minema peaks ... saab ehk mingi parema ylevaate ... või ehk oskad niisama seletada v2he l2hemalt selle fortumo.ee kohta
t2nud
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
18.09.2012 18:32:28
|
|
|
Siin on mul sama SMS pealt kaks teenust tehtud, lihtsam on tellida fortumost kaks eraldi märksõnaga SMS teenust.
Esmalt vaadatakse kumb teenus on kui sõnum tuleb kujul // TXT MFM ID:1 TE:1 saab muutuja $rate=1 ja edasine on if lause sees
kui seda pole läheb käiku teine teenus.
Mul seal hetkel split() kasutatud, kuid see on vananenud ja ei toimi uuema php peal, peab explode() peale ümber tegema.
php:
|
<?php // siin andmebaasi avamine include 'baasSMS.php'; //set true if you want to use script for billing reports //first you need to enable them in your account $billing_reports_enabled = false; // check that the request comes from Fortumo server // siin on serverite IP kus kohast vastuvotmine lubatud if(! in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], array('81.20.151.38', '81.20.148.122', '209.20.83.207', '79.125.125.1'))) { die("Error: Unknown IP"); } // check the signature // siin salakood, kui seda pole v]i on vale siis sa ei saa mingeid s]numeid sealt $secret = 'as4sww84848882d899sdf2c12f2c2cf'; // insert your secret between '' if(! empty($secret) && !check_signature ($_GET, $secret)) { die("Error: Invalid signature"); } // siin saad k'tte telefon nr kes saatis ja sisu, mis saadeti $sender = $_GET['sender']; $message = $_GET['message']; // TXT MFM sinu teade // RATE teenused // saabuva sonumi kuju // TXT MFM ID:1 TE:1 $rate=0; $mes_ar= split( ' ', $message); foreach($mes_ar as $val){ if($val1[0]=='ID' ){ $kl_ID=$val1[1]; $rate = 1; } if($val1[0]=='TE' ){ $teenus=$val1[1]; } } // teenuste nimekiri: // 1 ch_con_pildid if($rate==1){ /* RATE teenus ("+1 day") ("+1 week") ("+1 month") ("+1 week 2 days 4 hours 2 seconds") */ $kestvus="+15 minutes"; //siia kui pikalt teenus toimib $aeg = date("Y-m-d-H-i", strtotime($kestvus)); // teenuse loppemise aeg $tabN="teenusedRA"; $sql="SELECT COUNT(*) FROM $tabN WHERE kl_ID = $kl_ID"; $maxr=$i[0]; // mitu kirjet baasis $sql="SELECT Knimi FROM klientRA WHERE id = $kl_ID"; $Knimi=$tulem2['Knimi']; } if($maxr==0){ if($teenus==1){// ch_con_pildid $reply = "Keskkond Vali Mind tänab kasutajat $Knimi , et võtsite vaevaks tellida meie jutuka pilditeenus."; $sql = "INSERT INTO $tabN (id, kl_ID, ch_con_pildid, ch_con_aeg) VALUES (NULL, $kl_ID, 1, '$aeg')"; paring($sql); } //***************************** }else{ if($teenus==1){// ch_con_pildid $reply = "Keskkond Vali Mind tänab kasutajat $Knimi , et võtsite vaevaks tellida meie jutuka pilditeenus."; $sql="UPDATE $tabN SET ch_con_pildid = ch_con_pildid + 1, ch_con_aeg = '$aeg' WHERE kl_ID = $kl_ID"; paring($sql); } //***************************** } }else{ // MFM teenus // do something with $sender and $message $reply = "Muffimaania tänab teid $sender , et võtsite vaevaks saata $message"; $paring="INSERT INTO SMS (id, sender, message, aeg) VALUES (NULL, '".$sender."', '".$message."', NOW())"; paring($paring); } // print out the reply //customize this according to your needs if($billing_reports_enabled // find message by $_GET['message_id'] and suspend it } function check_signature($params_array, $secret) { $str = ''; foreach ($params_array as $k=>$v) { if($k != 'sig') { $str .= "$k=$v"; } } $str .= $secret; return ($params_array['sig'] == $signature); } ?>
|

viimati muutis andrusny 19.09.2012 17:26:36, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
19.09.2012 17:06:37
|
|
|
uuh ... ma isegi ei oska seda niih2sti lugeda et aru saada ...
kas kogu seda teksti peab niipalju olema ?
ma m6tlen et no tagasi minev s6num v6iks olla ja signatuurid ja asjad ka mis kaitsevad ... aga et ta teeks kogu selle s6numiga ainult seda et võtab tabelist mingi arvu ja muudab selle ?
alustaks nagu lihtsamast
et on see TXT AAA username --- n2iteks nii
ja sealt võtab kasutajanime ja tolle j2rgi leiab tabelist yles ning siis muudab tal mingi numbri seal suuremaks nt
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
20.09.2012 16:29:13
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 23.04.2014 01:30:45, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
23.09.2012 12:50:23
|
|
|
ei ma ei m6tle et keegi peaks valmis kirjutama ... pigem tahan ise selgeks saada kuidas see asi t66tab ...
kasutajad on andmebaasis kasutajanime ja id j2rgi ... igale id-le on vastab teine tabel andmetega ...
ja et aru saada sellest siis arvan et k6ige lihtsam oleks alustada k6ige lihtsamast variandist ...
nt et kasutaja saadab s6numi TXT KID usename ... ja siis fortumo saadab selle get minu sms.php lehele ja see muudab nt username -> punktid ... muudab selle 2ra ...
see siis et selles sms.php-s on get from id where username = "username" ... siis get all from andmed where id = "id"
ja siis update andmed punktid where id="id"
punktid +="50"
no see peaks olema k6ige lihtsam variant kuid ma ei oska seda p2ris nii kirjutada ...
enamv2hem saan aru kuidas seda teha aga sooviks ikkagi mingit abistavat k2tt ... ehk keegi saab enamv2hem selle jutu j2rgi teostada selle scripti koos kommentaaridega ...
ait2hh abi eest
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
23.09.2012 19:38:49
|
|
|
No see on nüüd lihtne variant, kus saadetakse ainult kasutaja ID ja sellele ID le lisatakse 50 punkti. Tegelikult oleks saanud sa selle ju ka eelmisest koodist juba kätte, fortumo oma näites on kõik olemas, mis vaja, et sõnum kätte saada, sinu teha jääb ainult andmebaasi sisestamine.
php:
|
<?php //first you need to enable them in your account $billing_reports_enabled = false; // siin on serverite IP kus kohast vastuvotmine lubatud if(! in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], array('81.20.151.38', '81.20.148.122', '209.20.83.207', '79.125.125.1'))) { die("Error: Unknown IP"); } // siin salakood, kui seda pole v]i on vale siis sa ei saa mingeid s]numeid sealt $secret = 'as4sww84848882d899sdf2c12f2c2cf'; // insert your secret between '' if(! empty($secret) && !check_signature ($_GET, $secret)) { die("Error: Invalid signature"); } // siin saad k'tte telefon nr kes saatis ja sisu, mis saadeti $sender = $_GET['sender']; $message = $_GET['message']; //customize this according to your needs if($billing_reports_enabled // find message by $_GET['message_id'] and suspend it } function check_signature($params_array, $secret) { $str = ''; foreach ($params_array as $k=>$v) { if($k != 'sig') { $str .= "$k=$v"; } } $str .= $secret; return ($params_array['sig'] == $signature); } // Siit algab sinu kood kõik eelnev on fortumo oma. //******************************************************************** // tagastatav tekst , mis läheb sõnumisaatja telefon tagasi $reply = "Tänan klient $sender , et võtsite vaevaks saata $message"; // roogime pahad asjad saadetisest välja // sõnumi kuju TXT on fortumo sõnumi kuju KID on sinu valitud teenuse nimi fortumos ja 1 on kasutaja // poolt sisestatud sõnum, hetkel siis kasutaja ID // TXT KID 1 // kus muutub ainult 1 ja see on kasutaja ID tabelis $tabN = "Sinu_kasutajad"; $sql="UPDATE $tabN SET punktid = punktid + 50 WHERE id = $message"; // kirjutame vastus sonumi ?>
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
23.09.2012 23:21:29
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 23.04.2014 01:31:15, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
23.09.2012 23:22:56
|
|
|
Üldiselt ei unustanud, ma arvan et seda oskab ta ikka ise ka, kui tal juba andmebaas ja tabelid olemas.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
27.09.2012 12:34:53
|
|
|
Tänud kõigile nende abi eest Fortumo sms lahendusega ... Sain sms teenuse ilusti tööle
Räägiks ehk nüüd teistest lahendustest ka .. nt pangapoolne automaatne funktsioon ...
kas on need tasulised k6ik ? mis raha eest ? kuidas t66tavad ?
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
27.09.2012 13:00:00
|
|
|
Murtpoiss, leping pangaga on jah tasuline.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|