See mäng ei olegi üksi mängimiseks mõeldud ju. See ongi COOPina lahmimiseks mõeldud. Kolme-neljakesi oli eelmine versioon ikka super-hüper-fun, üksi ei viitsinud käimagi panna. On jah üksluine aga kambakesi on rõõmu küllalt ja enne ei suuda lõpedada kui mäng läbi. Ootan põnevusega nädalavahetust kui sõpradega saab asi käima lükatud.
Missioonid ona pikad selleks, et sul ruumi ja aega ringi killida ja lootida. Jaguks ikka kõigile midagi. _________________ Ahto
Tegin multis mingi suvalisega, boss sai surma ja too teine lootis kõik kraami ära enne mind kuna ma oma snaiperiga olin kaugemal -.-
Diablo 3 battletag Derp#2195
Hakkasin mingi 9 paiku täna co-opiga pihta ja kuni praeguseni mängisin HV tüüpidega koos. Vahepeal oli neljane party aga see läks laiali ja hostisin ise kuni umbes pool 11 joinis keegi MrHenri kes lammutas lõpuni välja poole neljani Siis pidi ta lahkuma ja proovisin veits veel solo playd kuni arvuti otsustas, et nüüd on õige aeg update pärast restart teha.
Hakkasin mingi 9 paiku täna co-opiga pihta ja kuni praeguseni mängisin HV tüüpidega koos. Vahepeal oli neljane party aga see läks laiali ja hostisin ise kuni umbes pool 11 joinis keegi MrHenri kes lammutas lõpuni välja poole neljani Siis pidi ta lahkuma ja proovisin veits veel solo playd kuni arvuti otsustas, et nüüd on õige aeg update pärast restart teha.
Jamal, ma räägin üldiselt ja sh. netismäng. Esimest olen palju lasnud nii soolo kui mp. Ma oleks kontsentreeritumalt eelistanud, atm on missioonid tunnised jne. Mäng ise pole paha.
Suurim wtf ikkagi on see 85 gazillionit relva, see selleks lol. Mode võiks neil rohkem olla, kosmeetika pole oluline niivõrd. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Ma sain algselt aru, et sa saad ise oma relvadel upgrade/mod teha, et saada just selline relv nagu sa ise lõppude lõpuks soovid, aga see vist ikka ei ole nii? Eridiumiga saab siis ainult ammo/backpack storage capacity't?
Värvikad karakterid ja stsenaarium teevad mängust äärmiselt nauditava. Kahju, et puudub loot distribution system, kes ees see mees. Pikslite pärast päris kaklema ei lähe, aga kui mängida paar tundi jutti ja jääd ilma kõigist haruldasematest/parematest relvadest, sest oled sniper ja ei jõua piisavalt kiiresti lootini on päris muserdav. Levelid kukuvad kiiresti, aga relvi ei jagu kõigile.
Täna õhtul võiks veel co-op'i teha, kui sisse tulen.
Steam - MrHenri
Eks see pigem kehtibki siis, kui liitud mingi suvalise välismaalaste mänguga vms.
greencow kirjutas:
Jõuame selleni, et viga ei ole süsteemis. Ebameeldivusi põhjustavad kasutajad : P
Ma pole väitnudki, et süsteemis oleks viga vaid seda, et see ei arvesta inimese käitumis- ja mõttemustreid, mis mõjutavad negatiivselt teatud inimeste co-op mängu kogemust. Loeme selle teema nüüd lõppenuks. Mäng on hea mängige!
Kas mingit nuppu pole, mis item droppe maas näitab? Umbes nagu Diablo III-s..
Alt+F4 peaks olema
kas ainult mingul või kellelgi veel matchmaking võtab mingi 1-2min aega :S ja match browseris on tavaliselt ainult mingi 4-5 mängu _________________ el Bambito
Alt+F4 peaks olema
kas ainult mingul või kellelgi veel matchmaking võtab mingi 1-2min aega :S ja match browseris on tavaliselt ainult mingi 4-5 mängu
Näitab nii vähe mänge ainult sellepärast, et defaultis on kõigil joinimis reegel selline et ainult steami sõbrad saavad sinu mängu joinida. Seal saad ise muuta LAN, invite only, Offline ja Public aga paljud ei vaevu seda vaatama kui mängivad solo või sõbrad saavad ilma probleemita sisse.
Alt+F4 peaks olema
kas ainult mingul või kellelgi veel matchmaking võtab mingi 1-2min aega :S ja match browseris on tavaliselt ainult mingi 4-5 mängu
Näitab nii vähe mänge ainult sellepärast, et defaultis on kõigil joinimis reegel selline et ainult steami sõbrad saavad sinu mängu joinida. Seal saad ise muuta LAN, invite only, Offline ja Public aga paljud ei vaevu seda vaatama kui mängivad solo või sõbrad saavad ilma probleemita sisse.
Mul on sõpradel just probleem, et ainuke kelle mänguga nad liituda saavad olen mina. Kas on mingi võimalus, et tulemüür vms segab? Ma ise eeldasin ka, et see peaks suht iizilt käima, kuid tundub, et mingit catchid on.
Mul on sõpradel just probleem, et ainuke kelle mänguga nad liituda saavad olen mina. Kas on mingi võimalus, et tulemüür vms segab? Ma ise eeldasin ka, et see peaks suht iizilt käima, kuid tundub, et mingit catchid on.
Ei tea jah, minule said inimesed joinida aga mina osadele ei saanud, timeoutis lihtsalt. Kuskilt mingite portide jama kindlasti, et mis kinni ja lahti on.
Kõigepeal võib proovida nii, et kõigil tulemüür maha ja connectite üksteise mängu. Kui ei tööta, siis tõenäoliselt tuleb ruuteris mingid pordid lahti teha.
Kunagi MW2-ga oli ka sama probleem, et ei saanud partysse joinida ja ma ei saanudki seda korda kuigi tegin miljoni õpetuse järgi asju Ehk BL2 veits lubavam.
Keegi teab kas seal MoXXXis baaris/klubis käib mingi mängu jaoks custom tehtud tümm või mitte? Krt mängisin seal slot machine peal mingi 5k maha ja kuulasin seda tümmi, hakkas meeldima
Metsjeesus
Alati võib ükskõik kelle mänguga liituda, pärast kui solo jõuad sinna missiooni juurde mis sul juba co-opis läbi tehtud peaks pakkuma ka võimalust skippida neid kui ilma rewardita ei viitsi teha neid. Minul vähemalt oli nii.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.