praegune kellaaeg 18.06.2025 20:50:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ahf
Kreisi kasutaja

|
22.09.2012 15:54:00
HP dv6 f12 ei tööta.. |
|
|
Tervist,
paar kuud tagasi sai muretsetud elu esimene läpakas, senimaani ei ole probleeme olnud sellega.
Igatahes, tänu sellisele mängule, nagu on Grid, on vaja kasutada f12 nuppu ja siis selgus ka jama sellega, varem pole vaja olnud üldse kasutada seda..
Igatahes, kõik muud nupud, f1 - f11 töötavad ilusti, põhinupud kui funktsioonnupud, ainuke jama on just selle kuradi f12´ga..
Ei tööta see f12 niisama ega ka Fn-i all hoides, ehk siis ei saa ma ei Wifit sellega sisse/välja lülitada kui ka niisama f12 kasutada.
Biosist olen action keys nii disabled kui enabled proovinud...jällegi, mõlema setinguga töötavad kõik ülejäänud F-id väljaarvatud see F12 jälle..
Klõpsi, kuidas tahad, seda nuppu nagu ei olekski mul siin, mitte mingit efekti mitte kuidagi.
Kas sellega ongi mingi eriline teema, mida ma ei tea/oska, või on mingi lollus siin lahti..?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.09.2012 20:13:10
|
|
|
HP-l oli vist mingi Launch Manager vms, mis WiFi nuppu haldab. Kas see on installitud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
24.09.2012 16:47:19
|
|
|
dv seeriateil on olnud mehaaniline liugurnupp esiservas, vasakul. Seda annab jah leida, kui ei tea seda kiiksu. Vaata, kui on punale led, siis on väljas, kui sinine, siis sees.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
25.09.2012 21:37:38
|
|
|
dv6'l on wifi ju meediapaneelilt sisse-v2lja lylitatav...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|